На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
19 янв 2015 в 16:38
Ну що я можу скзати, зварено непогано, але є одне но, яке з часом може вилізти: Закінчення швів не дуже добре, кожен шов закінчується кратетор, а це місце високої напруги і часом з такого кратера появиться нова тріщина. Саме краще щоб не було таких кратерів це треба варити в режимі 4Т, якщо дозволяє апарат, тобто в кінці основного зварювання струм має повільно спадати і треба робити кругові рухи, щоб не було такого кратора!
На сайте с 12.12.2014 Репутация: 3
Сообщений 17 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Street Байк: Kawasaki Er6n
20 янв 2015 в 16:26
денег и возможности купить в зоне ато нету, а рама досталась бесплатно... и защем покупать новую если можно отремонтировать эту, и в чем заключается знущание?
На сайте с 23.04.2014 Репутация: 219
Сообщений 1532 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Стунтус
20 янв 2015 в 16:34
alegka87, не знаю, что там у тебя за методики сравнения, да и не интересны они мне. Ты лучше посмотри на эти мясистые наварки, на эти огромные косыны. Никакого гейлайта, только хардкор! А человек тебя внятно сказал откуда он и какие у него возможности.
20 янв 2015 в 17:08
стакан был на месте, маленьких трещин было всего две, все заварено внутри и плюс косынки для жести, так как делается для запаса прочности... Все еще будет обрабатываться краситься и приводиться в соответствующий вид, цвет будет зеленый с ксераликом такой же как я красил себе мотоцикл...
20 янв 2015 в 21:53
alegka87, дивись початок теми, де я поввністю відрізав пера, вкоротив і приварив назад, плюс до того всього агресивно відкатав 5 місяців, без тріщин і деформацій. в когось руки з жопи і кращі фінансові можливості, то відразу купує нове, а дехто любить сам технічний процес більше ніж просто нове залізо! ;)
Olegator350, на цей раз заварили взагалі негарно, будем надіятись що міцність краща ніж вигляд.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
20 янв 2015 в 22:04
Romaniuk писал(а): в когось руки з жопи і кращі фінансові можливості
не в руках діло, а крім того всього треба оцінювати рентабельність роботи. якщо шкурка вичинки не коштує то в чому прикол роботи ради роботи? гроші я рахувати вмію, і руки з правильного місця ростуть, але перед тим як щось робити я оцінюю рентабельність самої роботи. якщо на рамі незначна тріщина, то звісно її простіше заварити. але якщо для доведення рами до кондиції треба метр зварного шва, за який доведеться відвалити так не мало, людині яка це буде варити + в тому куди потім таку раму діти? продати? навряд.... повісити на стінку? якщо так, то смисл в неї вкидати гроші? я ніяким чином нікого не хотів образити з умільців чи прокретикувати чиїсь фінансові можливості, я просто висловив свою суб"єктивну думку на рахунок даної рами і роботи над нею. я б зрозумів якби замість цього амстафа, була якась мега рідкісна рама, ну а так, особисто б я з цим амстафом так би не возився
20 янв 2015 в 22:45
Romaniuk, сварщик в этот раз другой был он у нас тут все варит хоть кастрюли и дешево... мне самому непонравилось... alegka87, Считай себестоимость: рама - друг отдал по ненадобности... первая сварка - бесплатно так друг варил но он уехал сразу после того как заварил... косынки - в подвале у себя достал старый бампер с жигули и вырезал с него вторая сварка - 100грн. Иван Иваныч у нас тут очень дешевый сварщик...
На сайте с 25.04.2013 Репутация: 48
Сообщений 151 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: СуПеР ТоП
21 янв 2015 в 19:24
Мне сейчас предлагают домейн 318-й, но у него штанишки "варены" в месте, где направляющая затягивается. Насколько это критично? Предлагают за очень неплохие деньги)
21 янв 2015 в 21:42
alegka87 писал(а): у нас аргон коштує в районі 10-15грн
не тільки у вас такі ціни і ці ціни завишені, врахувуючи кваліфікацію більшості таких зварщиків! Особисто для мене ясне діло, що ніхто не буде переварювати пів байка по ціні 15 грн/см
NXRezzn, заварені штани дуже ненадійна річ. В більшості випадків штани робляться з магнієвих сплавів і заміть, вони цільно вилиті, а не зварні. Тому ти цю вилку можеш взяти на власний страх і ризик і то за умови, що не збираєшся її агресивно використовувати. ;)
5 фев 2015 в 22:03
Свіжачок, DC Фото не якісне, але по кольору можете догадатись якість зварки
7 фев 2015 в 21:29
Kardinal94, А в сварці нержавійки, титану, сталі колір - це показник правильно вибраного режиму сварки, що метал не перегрітий, не перепалений і відповідно не втратив свої властивостей!
А ось відео для наглядності від гуру сварки.
Маленьки блок-бастер зі свінгармом від Commencal у головній ролі.
Пренсли ось такого трупа, якийсь "Вася" заварив "неправльною" присадкою, всунув всередину кусок під підсидільного штиря (планка прижину рамки сідла) і щей дуже криво заварив. Результат на фото. Рятував пацієнта підручними засобами. Звичайно, все можна було зробити набагато гарніше, але відсутність всього необхідного під руками, чи навіть в країні, + обмежені терміни. Поїхали:
На сайте с 23.04.2014 Репутация: 219
Сообщений 1532 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Стунтус
8 фев 2015 в 16:49
Romaniuk, свежа ещё в памяти мутная тема с этим коменсалем) Ты плохо завареный кусок тупо вырезал и наварил 2 новых шмата метала в 2 слоя? Длинна базы при этом не сильно изменилась?