На сайте с 10.07.2011 Репутация: 245
Сообщений 3292 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street Байк: Cube Stereo, WTP Envy
17 авг 2015 в 01:42
новичок, так я говорил не про твердость нержи, а про жесткость. Алюминий хоть и мягкий, но рамы из него жесткие. Поскольку у тебя сзади не треугольник, а просто нижние перья, то я в качестве гадалки по фото предположил, что возможно торсионка там слабовата
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
17 авг 2015 в 13:51
formazon, хочу я побачити профайли тих хто так говорить. От роз"ясни, а тобі 170 ходу що дають?
Skruffi писал(а): в качестве гадалки по фото
, так і далі будемо робити з усім
Skruffi писал(а): жесткость
тут жорсткість самої конструкції. Два двухкамерних пера, між ними перемичка також двухкамерна, ще 17 ось яка це все стягує з однієї сторони та вісь колеса з другої сторони. Жорсткості вистачає, це тобі не ложку з нєржи гнути.
На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
17 авг 2015 в 14:19
новичок, раз ты первый начал флудить, отпишу: Я тебя пытался на "матрас" вытащить вчера, но ты все еще собираешь байк... Не понимаю, при чем тут мои
новичок писал(а): 170 ходу
. Какие профайлы? Мне 30 лет почти. Я ушел из большого секс... тьфу ты, спорта. Я катаю в свое удовольствие. И задрачиваю те вещи, которые мне интересны, а не круто выглядят в профайлах.
Далее, раз после моей фразы, насчет "запивомрайдинга" мы уже начали переходить на лично мои
новичок писал(а): 170 ходу
. То ответь, что я сказал не так? Ты хочешь сказать, что ты реально будешь ДХ-ФР валить на результат на том, что ты собираешь? Тогда у меня к тебе пару вопросов: 1. Где ты это в Житомире собираешься делать? 2. Как ты собираешься соперничать с людьми, у которых, даже, допустим при таком-же уровне скила, железки будут опережать твою на порядок, и они будут в повороты и контры входить играючи, по сравнению с тобой? 3. Раз ты говоришь о каких-то профайлах, зачем ты весь этот сезон профукал, и сидел без вела? Ото недоразумение, на котором я тебя видел ни в счет, т.к. там ни о каких ДХ-ФР скиллах речи не идет.
17 авг 2015 в 14:42
Kyz9, да.... воно не моє, і слава Богу... просто тре було на велодень проїхати з усіма. formazon, почнемо ще раз.
formazon писал(а): запивомрайдинга
не буде, бо як мінімум я його не вживаю. Далі- байк просто такий який я колись хотів, і тому все ж таки хочу пройти цей етап, щоб було що згадати))) Просто пробую зібрати щось унікальне (деталюхи у мене кажись не попсові, крім деяких). Як закінчу то як я й хотів рухатись далі- зберу щось типу твого байку(віддаленно схоже, дуже віддаленно) і буду катати. Характеризую цей велосипед словами- байк для душі. Він на данний момент не має можливості їздити через проблемку з вилкою, зара ще вирішу і уже зроблю щоб він їздив.
17 авг 2015 в 15:07
Понятие "запивомрайдинг", не означает: 1. Что ты будешь ездить обязательно за коктейлем из хмеля и солода 2. Что ты будешь ездить в состоянии алколгольного опьянения(для этого есть другое слово: "алкорайд") Оно означает, что ты будешь ездить не в рамках какой-то спортивной вело-дисциплины.
Собственно, ты это и сказал:
новичок писал(а): Просто пробую зібрати щось унікальне (деталюхи у мене кажись не попсові, крім деяких). Як закінчу то як я й хотів рухатись далі
Поэтому еще раз спрашиваю, что я сказал не так и при чем тут фраз про мои
17 авг 2015 в 15:14
formazon, слова про те що я не буду використовувати байк за призначенням. Аналогічно у тебе якщо дивитися по компліту вийшов фр байк. Ти будеш катати фр, де ти його будеш катати- все аналогічно. ти катаєш ендуро на фр байку, я катаю що хочу на фр байку, яке кому діло з того?
17 авг 2015 в 15:18
новичок, с какого перепугу, байк 160-170 подвески с такими углами как у меня, с полностью воздушной подвеской, с даблом и весь на SLX-е, вдруг стал ФР???
Кроме того, ГДЕЕЕЕ??? ты его будешь
новичок писал(а): використовувати байк за призначенням.
У нас и эндуро и то с приставкой "нано".
Если ты веришь, что ты реально будешь катать ДХ в Житомире(!!!), и развивать крутой скилл, и показывать результаты(и снимать профайлы, ага-ага) на этой чумбе - я тебя ни в чём переубеждать не собираюсь. Некоторые верят и в более странные вещи. На здоровье, в общем. Главное, чтоб не курил по подворотням(с)
17 авг 2015 в 15:42
formazon, можливо я трохи не правильно висловив свою думку у попередніх постах, бо доволі складно правильно виразитися. я що хотів сказати, що більшість з нас, хоч того й не скажуть, не використовують своє залізо за призначенням. Від того що в мене підвіс 180/200 я думаю нікому ні важче ні легше не стане. Я зробив свій вибір. Я маю сам набратися досвіду щоб у майбутньому знати що краще, що гірше, а не 100500 тем на хб про вибір деталей на свій байк як деякі творять. Також є фактор різноманітності. У цьому житті треба спробувати все. І якщо народ катає на бмх, приміром, то вони мого вибору не зрозуміють як і ви (а бем це все ж таки теж цікава штука, як виявилось). Да, я розумію думку однофорумчан про те, що краще б я зробив би сам з гівняного металопрокату дуговою зваркою це все в себе в сараї, да ще й з нано технологіями у підвісці... кожен в праві судити, але робити це теорії, не перевіривши раму на стендах, не зробивши експертизи і т.д. доволі безтолково. Щоб завершити цю всю дискусію, мені просто легше сказати- чумба з нєржи погана, ви всі були праві, і я впевнений, що коли ви будете робити свою власну раму, то у вас вийде набагато краще (легше, міцніше, техноголічніше).
На сайте с 22.07.2012 Репутация: 338
Сообщений 3060 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Park
17 авг 2015 в 21:29
Да ладно вам. Нравится парню,пусть себе катает. Каждый дро..т кто как хочет. Эт все возрастное,пройдет. Самовары самоварят,минидыха минидыхачат,фриройды фриройдят