На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
4 авг 2015 в 14:09
Andre писал(а): підсидільну трубу трохи ближче до руля і колесо переніс би на верхні пера.,щоб вийшла чотирьохричажка
підсидільну трубу не трож, там ближче не мона, інакше ростовка рами буде малувата трохи.... а стосовно колеса, то дропаути тре перенести на верхні пера, але якщо чесно, то одноричажка тут реалізована непогано, з правильно підібраною пружиною воно і так згодиться
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
4 авг 2015 в 14:10
Ще одне: старий стандарний шарнір я повністю не зрізав, відрізав тільки половину і до неї приварив новий, таким чином збільшив відстань між кермом і педалями, і так легше виставляти і приварювати новий шарнір. Якщо придивитесь на фото то побачите.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
15 авг 2015 в 16:43
новичок, щось ні про що, якщо чесно. стакан як в чопера, 24 колеса і дьортова гума на підвісі дивляться епічно. аморт постійно буде в говні. який кут стакану? чи на око все роблене?
15 авг 2015 в 17:06
alegka87 писал(а): екшон буде?
ні гальм, нічого нема, так що це все затримається... кут десь 63 градуси, але можна підтупити, я просто чашки робив нижню високу, певно поставлю низьку + якщо що то можна зробити англсет. Що стосується гуми- вони не вузькоспеціалізовані, як рекомендацію вказали дьорт та стріт. Взагалі пишуть що вони можуть використовуватися в інших дисциплінах. Мене вони задовольняють, непоганий накат на асвальті і є держак на грунті. Короче вважай що це комплект гуми для міста. Що до аморта і бруду- глянь на чумбу оригінальну і напиши їм те саме)) зроблю якийсь захист для аморту згодом. А нс- у нього кут такий же, тому й скинув, воно не чопер.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
15 авг 2015 в 17:13
новичок писал(а): як рекомендацію вказали дьорт та стріт
вел точно стрітовий чи дьортовий
новичок писал(а): Але я нагадаю що є олдовий стріт
ну тоді напевно точно його валили на підвісах, зі стертими холіками
новичок писал(а): Що до аморта і бруду- глянь на чумбу оригінальну і напиши їм те саме))
теж мені найшов приклад для поклоніння і наслідування, топорні рами туєвих років, на дворі 2015 рік, є бузліч кращих варіантів для копірайту, з більш продуманою конструкцією і дизайном
новичок писал(а): у нього кут такий же, тому й скинув, воно не чопер.
у тебе навіть креслення нема, щоб говорити такий чи не такий, а судяти по фото "стапелі" на якій воно варилося, то там про кути взагалі можна забути
новичок писал(а): воно не чопер
це всеодно, що рівняти п*сюн і палець, і одне і інше продовгуватої форми і кругле
15 авг 2015 в 17:28
alegka87, ще раз прочитай, комплект гуми для міста. Чи ти для простого виїзду тесту підвіски вдягнеш фул і ветскріми собі пихнеш? Кут там теж 63 +-, конкретно в тому компліті. Доказувати нічого не буду, хочеш сам переміряй. Кут я притуплю ще, просто тестовий варіант зборки. Люди в л.с. цікавились за цю раму, от я сюди їм і скинув те що є. У звязку з певними проблемами, фото інші будуть не скоро.