На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
8 мая 2020 в 16:05
Leva Rodriguez, я от не пам"ятаю як Сказочнік виршив це питання, тоді постійно думка мінялась, чи варити кріплення чи пластикові клеїти чи на болти чи в трубу ховати, але можливо скоро взнаєм, власник вирішив всю раму поанодувати.
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
8 мая 2020 в 19:41
фиаско , это когда как на спеше... там грязь и прочее гуано собирается... знаю данную проблему... но когда они полностью практически герметично накрыты защитой нижней трубы , то это очень даже толково...
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
9 мая 2020 в 00:40
это титановая рама без З Д печати.... и она сварена лаконично... и она работает... все остальное пофиг...
купил бы я ее себе?
нет ! однозначно... я карбодрочер...и это другая история
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
9 мая 2020 в 09:24
От поясніть мені, звідки беруться такі люди, які постійно намагаються комусь нав"язати свою думку? Якщо це йому не подобається чи це не збігаєть з світовими трендами значить це "ніачьом" чи "фуфло" чи будь-яке інше слово, підбирайте самі.
Взяти до прикладу ті самі автомобілі: є гарні моделі, є відверті уроди, але ж вони чомусь появляються на світ. Дизайнери які малюють той чи інший дизайн, маркетологи і експерти, які його затверджуюють і зрештою покупці, які купують ці "витвори мистецва" чи "витвори збоченої уяви" дизайнера.
N-Drey писал(а): как можно назвать красивым вот такой набор водопроводных труб ?)
дай Бог і тобі заробити на такий комплект "водопровідних" труб. Доречі, водопровідні труби набагато легше погнути ніж тонкостінний легований титан.
N-Drey писал(а): в году так 2005 ещё кмк такое могло зайти,но в 2020 - это провал детка)
Людина змоделила і отримала те що хотіла за третину ринкової ціни, так третину, навіть не половину, і клієнт задоволений тим, що отримав - не бачу де тут провал. Всі отримали те що хотіли, окрм тебе, але я не можу зрозуміти яким боком ти тут?!
voland писал(а): розсмішив))) хто в здоровому глузді з техосвітою піде в маркетолохі?
якщо людина за покликанням хтось інший, ніж коли поступав отримувати освіту. Я доприкладу айтішник: захист інформації в комп"ютерних мережах і системах по освіті. Мій колишній друг Мацук Тарас, теж на байку катав, має ту саму освіту, але він в дизайнери подався, завгоспом в супермаркетах працював. Ще один мій оджногрупник бухгалтером працює, хтось в з друком і т.д...
На сайте с 24.11.2010 Репутация: 338
Сообщений 1718 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Santa Cruz Jackal
9 мая 2020 в 12:24
Это произведения ума и технической мысли сделано руками я думаю этим все сказано.
Произведение НЕ как у всех, тысячи рам сделаных под одно лекало каждый год (не считая мелко серийных или лимитед) не важно карбо или алю отличаюшихся только номером рамы.
На сайте с 22.04.2013 Репутация: 152
Сообщений 1244 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Ice Cream Truck
9 мая 2020 в 14:06
кастом имеет смысл только если тебе не нравиться то что ты можешь купить (не всмысле можешь себе позволить а в смысле общей доступности) на рынке нет ни одной рамы котораю я мог бы купить и радоваться увы :)
ps байки из картона как и детальки из картона пусть остаются весодрочерам как и горбы под кореткой)