На сайте с 17.03.2015 Репутация: 11
Сообщений 124 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Park Байк: HornetPikeM8000 Zee, Author Impulse II
11 июл 2017 в 11:06
iklo писал(а):
У меня жена говорит так: "Надо, значит надо!". И посылает выносить мусор. Но это применимо и здесь. Заяви о желании сделать это основной работой, глядишь кто подсобит с кистартером и подобным. Имхо, но с наилучшими надеждами
На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
3 мая 2020 в 10:35
hollyrider, бо розробити, змоделювати, обкатати і відтестити - це куча потраченого часу, а як відомо час=$.
А потім це все може ще впертися в технологічні можливості (правильні труби, чпк обробка деталей, повна термообробка, а зварювання тут одна з найдешевших частин)
На сайте с 01.07.2018 Репутация: 0
Сообщений 23 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Focus Thunder Pro
4 мая 2020 в 20:18
Romaniuk, ну якби то була рама , як у Спешика - та ж ендуро, чи щось викликаюче довіру, можно б було говорити про продаж :) Наразі то доплачувати треба, щоб хьось тратив свої гроші на виготовлення свіжої конструкції. Тому і тему цю почали, я думаю.
На сайте с 08.09.2012 Репутация: 676
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
4 мая 2020 в 21:21
cka3o4nuk, все правильно. Але думка загальними фразами про конкретні питання. Краще викласти посилання на будь-який ресурс, де максимально доступно пояснюються, можливо у порявнянні з популярними моделями-конкурентами, технічні характеристики спроектованої рами. Можливо, питань подібного роду буде меньше. ПС - проект класний, технічка чудова, а PR повний провал (всім відомо принципи чому щось продається а щось ні).
На сайте с 22.04.2013 Репутация: 152
Сообщений 1244 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Ice Cream Truck
4 мая 2020 в 21:36
voland писал(а): ПС - проект класний, технічка чудова
:) спасибо пиара нет и не будет я то что делал - делал для себя про публикацию мы с тобой говорили у нас на 26 или тем более наших ресурсах мне не интересно :)
4 мая 2020 в 21:41
cka3o4nuk писал(а): тем более наших ресурсах мне не интересно
та будь-де. Хоч на закордонних ресурсах, хоч у власному блозі, байдуже)
cka3o4nuk писал(а): пиара нет и не будет я то что делал - делал для себя
а от це даремно. Ніхто не каже що потрібно виготовляти саме рами як закінченний продукт. Як варіант - розробка проекту індивідуально для замовника. Суто проект, тобто документація, розрахунки, креслення. Придбання матеріалів, сварка, фрезеровка - то будуть робити інші люди.
4 мая 2020 в 22:36
Якби проект початково був розрахований на купи-продай, масовість, зароблянн бабла і т.д., то він точно не так виглядав би і не такі дії були б прийняті.
Основна суть робит те що подобається і те що подобається конкретному клієнту, який розуміє за що платить гроші. Наразі таких клієнтів найшлось лише 2 лжини на всю Україну: перший сказочнік ,а другий з Рівного, який замовив трекову раму раму на трубах Columbus Max. Але сьогодні мав розмову з потенційним клієнтом на титановий двохпідвіс, якого не лякає сума в 1500$ за кастом зроблений під нього
Реклама? Їй не приділяється необхідна увага, але щоб не бути повністю в тіні є інстраграм, фейсбук ну і тут деколи. Але і цього деколи достатньо.. Як я писав в іншій темі, вже маю замовлення на 5 тестових рам немало відомого європейського виробника велосипедів, рами для електровелосипедів, проект конфіденційний, тому найближчим часом ніякої інформації по ньому не буде.
Кому цікаво як у мене йде розвиток рамобудування, підписуйтесь на мій інстраграм, я там завжди викладаю всі оновлення в роботі.
На сайте с 01.07.2018 Репутация: 0
Сообщений 23 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Focus Thunder Pro
5 мая 2020 в 09:36
Марка титана должна быть вязкой, я со своим выходом на завод, где его льют титан,с технологом-токарем еле подобрал титан на заднюю ось, чтоб не лопалась при посадках с небольших вылетов, а вы раму человеку за такую сумму предлагаете. Титан твердый и зрупкий. Если райдер будет на гонки с ней ездить, проблем не оберетесь.
Ну и мне не понятно, зачем чел с 1500 баксов обращается к вам, а не покупает раму за бугром с доставкой от любой команды, на то же Рождество, когда санта крузы и прочий топ по 1000 продают.
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
5 мая 2020 в 10:04
ты сейчас об украинцах говоришь... тут люди, которых жаба давит что то покупать вообще... единицы покупают что то серьезное... остальные или ворованое или что то по 300$
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
5 мая 2020 в 11:58
hollyrider, шо ти несеш? Титан сам по собі в"язкий. В мене задня вісь на дьортовому вєлі з ноунейм сплаву (а їх ходових 2-3 десятка, одні з найміцніших ВТ6, ВТ14, ВТ8, ВТ9, ВТ22 і т.д, головнещоб не ВТ1-0, бо це майже чистий титан, який по характеристиках як харчова нержавійка)
В нас майже вмерло титанове виробництво труби ,які весь світ використовує на рами Grade 9 - він ПТ-3В, хрен найдеш. В кращому випадку ПТ-7М в гіршому ПТ-1М, в ідеальному випадку ОТ-4. Ось моя перша рама в дії зроблена з вище згаданих труб - по вазі вийшла ,якалю - 2,2 кг - по суті ВІЧНА https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=112058
А ось нова рама, яка вже зроблена з труб замовлених з Китаю марки Grade 9 і вагою 1,48 кг https://www.instagram.com/p/B0Ipig0oVip/https://www.instagram.com/p/BvllZuSgItL/ А тепер перейдемо до ціни. На даному етапі я таку дьортову раму хардтейл ціню в 800$ і знаєш, що це дешево, дуже дешево! Щоб далеко не бігти рами Трітон Росія хардтейл рама від 2400-до2800 $. А ти кажеш двохпідвіс за 1500$ - це дорого? Ти в сосну влупився?
hollyrider писал(а): Ну и мне не понятно, зачем чел с 1500 баксов обращается к вам, а не покупает раму за бугром с доставкой от любой команды, на то же Рождество, когда санта крузы и прочий топ по 1000 продают.
То якісь вбиті рами чи компліти після декількох сезонів катання?
Почнем з того, що людина отримує нову раму з гарантією зроблену повністю під його потреби і біометричні характеристики. А по друге на титан переходять ті люди, які точно знають чого хочуть, бо багато чого перепробували власноруч і алю і хромо і карбон.
П.С. хороші речі дешевими не бувають! А тим більше хороші кастомні речі!
5 мая 2020 в 12:20
Romaniuk, прочитав спіч і таке враження, що задавати питання про рами, матерали, технології треба не раніше, ніж будеш на одному рівні з майстром. Інакше за всі сумніви, за спроби добратися до істини, за елементарні питання ти отримуєш вагон критики та обурення.
Romaniuk писал(а): шо ти несеш?
Romaniuk писал(а): Ти в сосну влупився?
ПС - одним дав боженька хист бути інженером. Іншим вміння спілкуватись. Нехай кожен займається тим що вміє краще. Всім мир.