На сайте с 29.12.2011 Репутация: 145
Сообщений 535 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
9 июл 2012 в 14:06
ХБ-шовци дякую за мінуси якими ви мене ще на початку закидали... і я б хотів підняти цю тему вверх (апнути) і не створювати нову і обясню тим що всі хто вище писали:
SisTemaBL писал(а): SL писал(а): А для друзей и прочего есть группа в контактике .... некоторые там не зарегистрированы и мне их там ненужно ХБ и ВК отдельные сайты
і МрСтеп писав десь що "немає часу і людей щоб таке робити" але якщо так то сайт стоїть на рівному місці і все..... я тільки хотів щоб це допомогло ХБ а не в мінус пішло і ще одне з самих головних що я хотів сказати: Хто не хоче не користуйтесь! і до того ж як ще один модер писав десь: "Есть спец. закладки в браузере..." та є такі але якщо я сиджу у комп. клубі то я не можу цим користуватись, а якщо я дома то я випадково можу оновити браузер чи перейти на новий і все збється! Думаю що ви мене зрозумієте і підтримаєте і модери і адміни таки зроблять своє діло.... вибачаюсь за те що писав не по рус. а по укр. так як я не хочу карявити російську і робити з неї суржик