ОБМЕН ДОЛЖЕН БИЛ ПРОИСХОДИТЬ ТАК..Я ОТПРАВЛЯЮ ЕМУ ВЕЛОСИПЕД..ДВА КОЛЕСА И ЗАДНЕЮ ВТУЛКУ..ОН МНЕ ПЛАНШЕТ, ТРОЕ ЧАСОВ И ДВА ПЛЕЕРА..Я ЕМУ ВСЕ ОТПРАВИЛ ДОВЕРИЛ ЕМУ ВСЕ ЗАПОКОВАЛ КАК НАДО..А ОН МНЕ ГОВОРИТЬ ЧТО ДА Я ВСЕ ОТПРАВИЛ ВСЕ ХОРОШО..И Т.П..СЕГОДНЯ В 13:23 Я ПРИХОЖУ НА ПОЧТУ И СМОТРЮ ЧТО СИЛЬНО УЗКУЮ КОРОБКУ МНЕ НИСУТ Я ЕЕ ОТКРИВАЮ А ТАМ ОДИН ПЛЕЕР Б.У И ОДНИ ЧАСИ..И ВСЕ ЕТО ВСЕ СТОИТЬ МАКС 200ГРН..Я НАЧАЛ ПИСАТЬ ЕМУ ЗВОНИТЬ..НО ТЕЛ УЖЕ БИЛ ОТКЛЮЧЕН ..И СМС ОН ЧИТАЛ НО НИЧЕГО НЕ ОТПИСИВАЛ!!
На сайте с 05.01.2011 Репутация: 381
Сообщений 1096 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Street Байк: Capital x Stoker x MTX
3 мар 2012 в 19:40
Paha24, ты ему просто так отправил байк ??? Тебе 18 лет ??? Выложи фотки байка, чё тебе прийти должно было, фотку декларации, страничку в ВК, переписку хоть что-то из этого у тебя есть ???
На сайте с 19.04.2011 Репутация: 83
Сообщений 510 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Freeride
3 мар 2012 в 19:42
Paha24, Как то все странно у вас... Отсылаешь ему новой почтой но не говоришь номер, на его телефон приходит СМС что груз пришел, что является доказательством Он делает все тоже самое, после стого как вы получили подстверждение о пришедших посылок Идете на новую почту вместе, и в телефонном режиме меняетесь номерами
На сайте с 19.04.2011 Репутация: 83
Сообщений 510 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Freeride
3 мар 2012 в 19:45
ZAYCHEGG, Не торопись с выводами! Человек мог просто потерять телефон, сломать, забыть у любовницы, да мало ли что! А прежде чем кого то называть уродом, посмотри на себя!!!
lacondeguy, Нихера!!! хрен ты чего заберешь, во всяком случае в нашем городе без номера, тебе дадут только хрен с маслом
11. Я хочу отримати вантаж, та загубив (не знаю) номер ЕН. Відправник теж його не пам'ятає. Як мені отримати вантаж? Згорнути відповідь
Ви можете відновити номер товарно-транспортної накладної, якщо оголошена вартість вантажу менше ніж 2000 грн.
Для цього необхідно:
підійти на склад «Нової Пошти» в будь-якому місті та звернутись до керівника складу (або в разі його відсутності – до особи, що його заміщує); для фізичних осіб: принести оригінал + ксерокопію паспорту, для юридичних осіб: принести оригінал довіреності, завірений печаткою компанії + оригінал і ксерокопію паспорту; заповнити бланк довіреності (скачати як zip-архів, відкрити як pdf-файл) на відновлення номеру товарно-транспортної накладної, вказавши такі дані: дата відправки місце, де оформлявся вантаж (на складі чи від дверей), якщо від дверей, вказати повну адресу назву компанії Відправника (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Відправника телефон особи Відправника назву компанії Отримувача (для юридичних осіб) прізвище, ім’я та по-батькові особи Отримувача телефон особи Отримувача місто Отримувача кількість місць відправки вагу відправки оголошену вартість короткий опис вантажу
Відновити номер товарно-транспортної накладної може як Отримувач, так і Відправник.
tinyekbxrf писал(а): в нашем городе без номера, тебе дадут только хер с маслом
бред, так как они не имеют права
Commencal Absolut Max Max - Atherton Edition + Dj1-> [ Ссылка ]