На сайте с 14.05.2013 Репутация: 58
Сообщений 41 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker summum 2010L + Fox 40
4 мар 2015 в 13:03
Це вже третій успок вирізав, у мене це вже сама найкрщя модель Банан 3мм аліміній, верхній тунель цільний капролон, нижній з полімерного листа, всередині ролик з перекидки
На сайте с 14.06.2012 Репутация: 481
Сообщений 251 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized Status из RockShox Lyrik
4 мар 2015 в 22:28
Smok13, да, ролик нужно обезательно закрывать тоннелем, но не только чтоб его не оторвало, а чтоб цепь не соскочила с него. Если 3мм у тебя сильно гнёться то наверное это был не Д16Т, у меня 3 листа уже было, все примерно одинаковой жесткости. Установленая материнка при сильном нажатии чуть гнёться и сразу возвращаеться обратно, гнёться она меньше чем стальные материнки в МРП.
Pures, неплохо вышел, обрисовывал Е13 друга? Чем в капралоне делал такие углубления? Нашо ты делал крепление 05, если всё равно поставил переходник под зажим кареткой ?
Для башгарда ,чтоб защитить звезду, 3мм будет мало, можешь зделать так как я делал :
На сайте с 14.05.2013 Репутация: 58
Сообщений 41 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Mondraker summum 2010L + Fox 40
5 мар 2015 в 11:23
Flint777 писал(а):
так успок е-13 взяв у друга, він зараз у відїзді, і його успок у мене вдома лежить, використовую його як шаблон. Робив під ісдж05, бо адаптер був у попереднього власника, купляв наа базарі квадратний кусок капролона, приблизно намітив основу, вирізав болгаркою, і далі на наждаку зпилював його, а отвори всередині спочатку просверлив дрелю, а потім вже бур-машиною маленькою випилював, всередині підрівнював просто різними насадками