На сайте с 07.09.2003 Репутация: 3093
Сообщений 2830 Пол: Мужской(34)
Стиль: Trial Байк: Inspired Fourplay
10 мар 2022 в 20:32
Я, власник та адміністратор проекту X-Bikers, суворо засуджую дії РФ з приводу жахливої війни в Україні!
Проект X-Bikers переїхав на домен x-bikers.COM - прошу поширити цю інформацію по всіх вело-ком'юніті, чатиках, в соціальних мережах.
ВАЖЛИВО! Старий домен .RU можуть у нас забрати рашисти будь-якої миті, вчора вже була одна спроба! Я роблю все, щоб зберегти нашу спільноту, яку будував 19 років! Тому дуже прошу повідомити всіх друзів, що ікси теперx-bikers.COM Просто надішліть їм посилання на цю сторінку! Дякую!
ТИМЧАСОВО немає доступу до фотографій та аватарок користувачів, все буде відновлено через пару днів.
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1360 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
11 мар 2022 в 15:06
Україна понад усе ! Борітеся - поборемо ! Виженемо окупантів-загарбників з нашої землі , та звільнимо країну.
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 29
Сообщений 276 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
11 мар 2022 в 18:26
PaWell писал(а): Какой у тебя провайдер?
Провайдер CityNet. Но сейчас все работает без VPN, если заходить по адресу x-bikers.com. А x-bikers.ru все же заблокирован. Знаю, что не актуально, просто у меня наверное из истории старый адрес подгружался, почистил браузер. Но в барахолке ни одного фото не отображается и не получается редактировать свои сообщения. Только у меня так?
24 мар 2022 в 21:28
Lemberg писал(а): Коли буде версія сайту українською мовою?
Коли я заходжу с телефона на сайт, знизу вспливає опція ,мені пропонує вибір мови, україніська , чи рос.
Здається то сам гугл пропонує. Перевод без помилок. Думаю таку функцію можна і на компі найти через гугл.
На сайте с 06.06.2013 Репутация: 1
Сообщений 2 Пол: Мужской(27)
Стиль: Trial Байк: Magellan Tucana 05
24 мар 2022 в 22:55
PaWell писал(а): Это требует ручного изменения каждого файлика на иксах... Я планирую это сделать, но пока нет столько свободного времени...
Готовий допомогти, якщо є така опція, можете писати
jeka_kit писал(а): Коли я заходжу с телефона на сайт, знизу вспливає опція ,мені пропонує вибір мови, україніська , чи рос.
Здається то сам гугл пропонує. Перевод без помилок. Думаю таку функцію можна і на компі найти через гугл.
Функція автоматичного перекладу, яку ви описали пристуня не у всіх браузерах і може бути вимкнена.
Але це не є головним.
Якщо сайт український і позиціонує себе як український ресурс - він має мати українську мову інтерфейсу, ніхто не має шукати додаткові можливості перекладу на українську мову українського сайту.
Інакше важко його назвати українським.