На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
7 сен 2022 в 19:38
X-MAN писал(а): я теж видалив
та ми ж тільки за, аби цього руснявого лайна тут не було) Ти як, на довго? А то тут дуже бракує хоч якогось контролю за обстановкою, хоч форум і малоактивний.
На сайте с 14.09.2004 Репутация: 536
Сообщений 4389 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro
7 сен 2022 в 21:40
новичок, буду час від часу заходити. Бачу що тут все здебільшого занедбано, але й активних користувачів майже немає. Треба все відновлювати, але боюся без фундаментального оновлення концепції діла не буде.
На сайте с 29.07.2011 Репутация: 364
Сообщений 2365 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Dartmoor 26Player 2017+FOX 36 831
6 окт 2022 в 14:12
Не вдається створити нову окрему тему, тому залишу це тут, надіюся адміністрація підтримає
Всім привіт. На форумі я більш відомий як організатор різних дьорт/памп/мініДХ івентів в Хоролі, але сьогодення змушує тимчасово байк відставити в сторону.
Реквізити: Карта Приват Банку 4149-4993-7557-5139 Одержувач: Семенюта Максим Сергійович (За потреби серед фото є QR-код для переводу)
У наших захисників (серед яких люди, яких знаю особисто) з 72 ОМБр ЗСУ виникла потреба в заміні шин на військовому "Камазі". Це автомобіль, який щоденно виконує підвезення як припасів на "передок", так і розмінування щойно звільнених територій. Думаю не потрібно розповідати яке значення має кожна вантажівка для військових. Шини які зараз встановлені вже зносилися і майже непригодні для використання в актуальних погодних умовах. Тим паче зима на носі. Потрібні шини з параметрами р20 320-508 6шт. Придатні для використання б.у. варіанти коштують від 5-6тис.грн, нові - від 12тис.грн за одну шину. Тому, які саме шини купимо буде на пряму залежати від зібраної суми. Якщо знайдеться добродій який зможе надати потрібні шини безкоштовно, зібрана сума буде витрачена на інші запчастини, які запросять військові, або переведена на Фонд ЗСУ в НБУ.
Кожна гривня та репост допомагають нашим захисникам наблизитись до перемоги!
П.С. Після перемоги обов'язково бахнемо дьорт івент на новому рівні!
На сайте с 12.12.2005 Репутация: 14
Сообщений 74 Пол: Мужской(32)
Стиль: Стритец Байк: NordStar
3 дек 2023 в 10:35
помните про закон физики "действие равно противодействию") ну и могу напомнить про всякие "цветные" революции и их последствия, если посчитали, что одной "оранжевой" революции было Украине мало
На сайте с 12.12.2005 Репутация: 14
Сообщений 74 Пол: Мужской(32)
Стиль: Стритец Байк: NordStar
14 янв в 19:15
сява, ты это про себя? сайт умер окончательно. ибо пошла мразота вроде "вы русня, вас убивать надо" с незалежным акцентом и проплаченная зелёным презиком