На сайте с 25.10.2005 Репутация: 390
Сообщений 1613 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Elements Titanium+Fox 831 & Scutum+66RC2X
6 фев 2017 в 10:39
arrival писал(а): но никто ничего не написал про видео, обидно
ВІдео гарне, але так як найбільшу увагу привертає саме вилка, як вже писали вище мало крупних планів роботи самої вилки. Я, наприклад, чекав щоб буде з близька відзнята робота вилки на нерівностях на швидкості, як вона чвакає туди сюди..
На сайте с 07.04.2010 Репутация: 277
Сообщений 1356 Предупреждений 1 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: specialized enduro
6 фев 2017 в 10:44
все можно писать показалось или нет, работает или нет, но все же задам вопрос который меня интересует, будет ли вилка на выставке в Киеве? там и пожмакаю что и как, если дадут)))
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
6 фев 2017 в 11:20
nord2013 писал(а):
мну дивилось на віль, а не на кататєля. теж здалось шо віль для анархічного фр, а зовсім не для дх.
навколонаучне оффтоперство. почну із далека. на днях стартонув новий канал Ссылка при старті виставив 3 серії кіна. одне й теж кіно для тієї самої підлітково-старшокласної аудитоії з одними й тимиж героями. (як гаррі портер) для того шоб тестонуть проксю і видать юзерам в руки робочі - крутонув одне кіно 20 раз. в результаті при старті 3 рівноцінних кіна, одне 20 переглядів, решта по нулям. через пів дня ерший 50 прегядів, решта по нулям. через добу 150 х 1 х 1, через дві 250 х3 х 1.
висновок - дивляцця те шо дивляцця.я буду дивитись те, шо і всі. я чогось свого не хочу не знаю. про вилки (іне тільки) купюь е шо купують. тоєсть якшо пєтя купив марзоччі, хоче фоксу а пускає слюні на монстра, то вася зробить так само. і від себе не додасть ніяких змін. тоєсть якшо виробник роздасть 100 00 вилок а по документам буде шо продав, то наступні 200 000 йому і продавать не треба буде. людішкі самі будуть виривать із рук, причом за його ціну.
а от якшо васі-пєті нема, тоді да. зовнішній вигляд вирулює.