На сайте с 09.05.2013 Репутация: 5
Сообщений 5 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Giant DH Comp
7 окт 2016 в 14:57
Ka4eG писал(а):
У Романюка завал был и получалось, что раму бы он заварил не раньше чем через месяц
Stifler13 писал(а):
У рамы по документам минимум 80 мм подсидела в трубе должно быть. Было 100, так что хрен поймешь уже почему получилось именно так. К слову, трещина, которая разошлась - была года полтора и никуда не уходила, пока ее не заварили
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
7 окт 2016 в 19:15
prosto_persik писал(а): Заварили раз, через месяц стало еще хуже
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
5 дек 2016 в 20:46
будь не як всі.... всі ламають слх пополам, але це надто банально.. треба зігнути на рівному місці.. просто приложився на бік і вісь в китайській педальці виявилась міцніша ніж шатун... ок чо
На сайте с 26.06.2014 Репутация: 57
Сообщений 426 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Downhill
5 дек 2016 в 20:54
sheremet писал(а):
а відігнути так як і зігнув не вийде? Ну типу кусок довгої труби надів і навалився всією силою. Головне не перестаратись і не відірвати каретку))) Або в тиски і гнути...
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
5 дек 2016 в 20:57
zeera, таким колхозом точно не буду займатись ... ше трісне десь на приземленні дропу/прольоту ітд ... і папа шари ... Nightswan, валілово валіловм - але більш ніж рік катки з різними недольотамиперельотами пробоями ударами шатунами об все що можна і ніфіга, а тут реально на рівному місці на льоду заднє колесо повело вбік при заїзді на низький бардюр, я завалився на бік (важу трохи менше 70 кг що важаю малою вагою) і просто от така фігня ... тобто я не папдав всьою вагою на байк, і удар був через педальку ... просто маразм якийсь стався...
На сайте с 24.11.2015 Репутация: -4
Сообщений 273 Пол: Мужской(19)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Commencal Supreme DH V4 2016
5 дек 2016 в 21:49
sheremet писал(а): (важу трохи менше 70 кг що важаю малою вагою
Мала вага то мої 49 кгПо темі : купляй сеінты, ну або зии.Они прочніші(Кеп)Ну да, они и не расчитаны на них.Задумываеться что нагрузка будет идти на педаль, т.е. сверху вниз на шатун.Ну а если долбануть сбоку, в месте, о котором разработчики просто не думали когда проектировали эти и другие палки то естественно их скрутит.
sheremet писал(а): на рівному місці на льоду заднє колесо повело вбік при заїзді на низький бардюр, я завалився на бік
Йопта, жиза, сьогодні 2 рази так й@бнувся, рабив банік на бардюк 20 см і коли заднє колесо приземлилося на лід я трохи не вдержав рівновагу, ну і....Після Нового року куплю якісь стерті покрихи і саморізами їх зашипую...
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
5 дек 2016 в 22:48
sheremet писал(а): просто маразм якийсь стався...
це не маразм, а ти враховуй температуру яка зараз,при низьких температурах метал меньше грає та становиться більш хрупкий