На сайте с 01.08.2009 Репутация: 148
Сообщений 150 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SX Trail + Fox 36
21 апр 2016 в 22:00
Ну ми з Луцька їздили не раз по 460км до Пилипця в одну сторону. Займає дорога від 5 до 6 годин машиною. Якщо ти за кермом, то дійсно важко потім в себе прийти. Аналогічно після поїзда. Одне коли ти їздиш часто і звик до цього трешу, і зовсім друге коли всю ніч нюхаєш зловоніє, чи ждеш коли таракани залізуть тобі у вухо.
Скажу одне-їхати поїздом чи авто на два дні, це переводняк часу і зусиль і грошей. Треба завісати там хоча б на тиждень щоб і відпочити і катнути. Зрозуміло не всім виходить бо робота там і так далі...
На сайте с 18.03.2014 Репутация: 42
Сообщений 137 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom Santa Cruz
21 апр 2016 в 22:37
тараканів в поїздах не бачив років з 20ть вже, ніхто не каже їздити самими убітими поїздами чи приміськими електричками. з більшості міст є нормальні "фірмові" поїзди до Львова чи Ужгорода.
На сайте с 06.10.2013 Репутация: 61
Сообщений 492 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: mongoose black diamond+888
21 апр 2016 в 22:46
brodiagska, поспорив би, сумую за тим часом коли в мене була можливість їздити на вихідні в Крим, все залежить від людини наскільки ти любиш гори, та наскільки довго можеш прожити без них, для мене 1 місяць вже богато, є такі що раз в рік виїзжають і їм нормально, це їх справа я не розумію навіщо купувати дх підвіс щоб катати у степу але в жодному разі такі поїздки не можно назвати переводняком, тому що с точки зору спорту краще за сезон 6 раз виїхати в гори, кожен раз максимально виложитися потім відновитися, ніж виїхати на тиждень раз в рік, з точки зору відпочинку все особисто, я отримував задоволення від Криму навідь не зважаючи на те як тяжко працювалось на наступний день :) жив би десь неподалік від карпат 100% їздив би на вихідні у гори навіть без байку (не накожні звичайоно, але..) скільки їхав у потязі не разу не зустрічався із тарганами, про запах ригачки також, а їздив я богатенько так
На сайте с 30.08.2014 Репутация: 10
Сообщений 12 Пол: Мужской(47)
Стиль: MTB:Downhill
22 апр 2016 в 09:24
Народ, планирую в следующий четверг (28.04) на два дня, до вечера субботы, махнуть в Пилипец. Едем на бусе и есть одно свободное место. Если есть желающий составить компанию, звоните в личку. Выезд из Хмельницкого.
На сайте с 11.01.2012 Репутация: 38
Сообщений 109 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
22 апр 2016 в 13:27
BOXER_UA писал(а): а нє, ну від з"їзду з траси Київ-Чоп (Нижні Ворота) до Пилипця 30 км. там дійсно треба повільніше і акуратніше їхати. а по трасі Київ-Чоп по серпантинах не напряжно їхати, бо дорога хороша. Взагалі серпантини зразу після Стрия починаються, гори все таки :) Але особисто мені рівна дорога, навіть звивиста, незручностей не приносить.
Я по тим серпантинам найбільший кайф автоподорожі ловлю :)))
Як раз прокидаєшся перед ділянками жесятка поруч з пилипцем.
На сайте с 25.10.2010 Репутация: 904
Сообщений 5187 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Enduro Comp 650B 27.5
25 апр 2016 в 13:27
Вчера приехали на день катнуть, утром все было отлично,погода персик,около 2х часов длня начался дождь и пздц.Утром смотрю сегодня там снег выпал,пздц...
[+] Фото
Цены так сказать не очень,один подьем 50грн,безлимит на день 350грн. Купить 20 подьемов уже нельзя,только 50 за 1250грн. Такие дела.