На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
4 мар 2017 в 10:31
І близько не схоже. Ще порівняти з вольтажем можна бо одноричажка.
Ця рама повністю мною робилася і нічого не копіювалося. Да, я все ще хочу робочу раму з мотолінком. Стосовно пер- я теж не дуже радий такій особливості, специфіка одноричажки, треба було шарнір більше вперед перенести. Але пізно щось міняти, пожливо якось буде інший задній трикутник. а фото на чорному фоні- я просто фон замалював))
4 мар 2017 в 11:41
а це не стрітець була думка взагалі 27,5 колеса впихнути, але даблтреки з хуквормами дуже подобаються.
Да і старався зробити нормальне відношення ваги рами і міцності.
Ну і цікава інформація- в цій рамі присутні ще частини від пуськи яку пустили на донорство брукліну.
На сайте с 24.04.2013 Репутация: 50
Сообщений 720 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit + Shiver
4 мар 2017 в 20:28
новичок, вот смотрю я на твой самовар и самому хочется что то с мотолинком) может быть, когда нибудь, когда я перестану быть ленивой жопой, я таки начну и свой самовар...
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
4 мар 2017 в 21:17
новичок писал(а): сталь 45/40
цю сталь варити треба з попереднім підігрівом, щоб не було мікротріщин всередині. Проканає без підігріву, якщо якусь втулку з цієї сталі вварити в просвердлений отвір - якщо і будуть тріщини навряд відпаде. Ти ж з підігрівом варив? Що зроблено із сталі 40/45?
4 мар 2017 в 21:45
Andre писал(а): Ти ж з підігрівом варив?
Все залежить від товщини і не завжди підігрів актуальний. Сталь 40 рекомендують підігрівати, але не обов"язково. Враховуючи особливості розміщення тих частинок, їх товщину і місця де варилося- не критично. Тим більше що матеріали обиралися в цьому плані найкращі що були доступні, а матеріал переважно все ж таки хромоль. На задньому лінку хромоль з бронею, на передньому трикутнику з наших сталей переважно тільки підсилення зроблені. Алю і дюраль взагалі з"йомні частини які зовсім не варилися.
На сайте с 30.09.2015 Репутация: 34
Сообщений 256 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Azimut Premium B+
5 мар 2017 в 16:23
Пока видно только то, что ты неплохо зашлифовал швы. Когда в сборе будет?
tremolo писал(а): сборище дегенератов.какое счастье что я больше не катаю и не вижу эти еб*льники,нет соблазна глазенки повыдавливать.все нормальные люди либо на мото пересели либо просто забили
На сайте с 30.09.2015 Репутация: 34
Сообщений 256 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Azimut Premium B+
6 мар 2017 в 02:17
новичок, а мото-линк будет?
tremolo писал(а): сборище дегенератов.какое счастье что я больше не катаю и не вижу эти еб*льники,нет соблазна глазенки повыдавливать.все нормальные люди либо на мото пересели либо просто забили