На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
20 июн 2015 в 18:53
peacedeath, ну що тобі сказати, ти так в вк в повідомлення не зайшов хоч і був у вк ... В понеділок відправляй, далі тянути нема куди, я не винен що ти до п"ятниці нічого не робив і валяв дурня, то твої проблеми. Зробити за сьогодні і завтра у тебе часу повно щоб перебрати болгарку (выдривши до її змазки) і зачистити шви. А то тянеш гуму, а потім проблеми вилазять.
На сайте с 26.05.2011 Репутация: 372
Сообщений 2649 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Чёрный,как моё сердце
21 июн 2015 в 03:22
новичок, зае... изабелла По многочисленным просьбам выкладываю фото рамы, которую я назвал "Джеронимо" Джеронимо-это не только слово, которое горланил Мел Гибсон в каком-то фильме эпохи VHS, это ещё и имя неубиваемого вождя индейцев Апачи. Ну вы поняли Версия 1.0
В процессе
Шарнир (уже прихвачен, но не обварен)
Версия 2.0 на стапеле
Брутальные косынки
Если в гости зайдёт кто-то с камерой-будут нормальные фотки Ещё не взвешивал, но рама сильно легче "Мясника" Ход подвески регулируемый, под аморт 240 по осям, 1.5" стакан, 68мм каретка, дропауты 135х10 с ушками сразу под 203 ротор. Максимальная ширина покрышки-около 3.5 дюйма.
21 июн 2015 в 09:25
Єб"ть... так там ще й натяку нема на те що вона готова... де кріплення для маленького лінку аморта? Де кріплення самого аморта? І навіть тих "потовщених" пер тут не видно.
peacedeath писал(а): сразу под 203 ротор
де я хоч слово про це писав??? та зайди в мою анкету і глянь де у мене там задній ротор 203 мм є... скажу відразу там його нема. Ти знаєш, люди пишуть з питаннями що це за розборки і чи ти кидало... Я то пишу що ти не кидало просто довго все робиш... Але ж якщо задуматись... Обіцяв 1 місяць сроку (якби робив все постійно то зробив би, а так, ти цей тиждень сам казав що до гаража навіть не ходив...). І так була у мене мрія поїхати на своєму велосипеді на вело день. Замовив раму я до 1 квітня. Тоді її ніхто не зробив і навіть не починав. Коли я пізніше сказав повертай гроші ти мені сказав що не буде цього бо труби куплені. Так я втратив останню надію взяти щось нормальне бо далі ціни стали скаженими. Поставив срок до середини травня. На середину травня була ота заготовка і більш нічого (це за три місяці що пройшли). Ну велодень наблизився і нічого. Так це все тянулося і на данний момент я чекаю фіг знає що уже 4 місяці і 6 днів. Я розумію були фактори які й справді сильно вплинули, проте якщо їх відняти то у тебе все рівно було більше часу ніж ти обіцяв. Що цікаво, як тобі треба було їхати на велодень, то ти собі і вилку зробив і аморт перебрав, і всю навіску перекинув на той кхс.... Воно видно кому що треба, а я дурень що скинув тобі гроші всі наперед... Ніхто тобі нічого не оплачує на перед, я ж тобі все скинув. Я доволі часто у тебе замовляю, сподівався що озвучений тобою срок не буде пустим звуком, але яке є таке є.... Ну а зараз літо йде і все йде до того що влітку я особливо то на ньому не покатаю. з приводу косинок- просив зробити як на бічу, а ти "оце" зробив... а так то рама круто виходить, виправлення всі бачу, знаю що складно було їх зробити, але якби це все швидше робив.... уже катати пора а я сижу дома як ідіот і страдаю дурницями
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
23 июн 2015 в 18:35
новичок, не пощастило тобі крапаль.... треба було цю всю кухню ще з осені починати, якраз до велодня б і встиг) або назбирати грошей за зиму і купити уже щось готове новичок, в чому такий секрет на рахунок ціни? в чому прикол увилювати від прямої відповіді?
23 июн 2015 в 20:28
alegka87, а хто питав за ціну? мені тільки в л.с. питали і там відповів. Якщо цікавить так то 3 тисячі гривень вийшла рама. Ну ще при тих цінах на рами.. ну це непогано бо інші загадали ціни в 10 тисяч гривень. Я то все ж таки дочекаюсь свого бо воно то майже готове.
alegka87 писал(а): з осені
ну почав я це з грудня. Він сказав що багато замовлень і сказав чекати. А вже пізніше я все реально замовив.
23 июн 2015 в 20:44
новичок писал(а): а хто питав за ціну?
tsypa_broiler писал(а): а по чём рама в твоём исполнении?
новичок писал(а): Якщо цікавить так то 3 тисячі гривень вийшла рама
підкопив би ще рублів і взяв би хіта, який і важить порівняно з цими самоварами досить демократично і робота норм. незнаю чи то я щось не розумію чи ще що.... але в чому прикол рам ололо кг? в Житомирі Альпи виросли з лропами ололо метрів що звичайні рами не витримають?
На сайте с 10.03.2013 Репутация: 151
Сообщений 732 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец Байк: Slovyansk Machine Works
23 июн 2015 в 20:59
alegka87 писал(а): але в чому прикол рам ололо кг?
ну... вес это дело второстепенное, кому-то хочется выделится, кому-то (как мне например) хотелось сварить свою собственную раму, но не все могут покупать материал за орердофига денег, поэтому варят из того что есть.
23 июн 2015 в 21:08
R.U.S.L.A.N писал(а): вес это дело второстепенное
та ну, зараз вся велоіндустрія крутиться навколо цього параметру. вел з вагою ололо потрібен хіба що для того щоб доїхати до сусіднього двору чи споту на районі, попити там пива, налузати зернят і поїхати додому - імхо. от якщо відкинути "фапальну" складову і то відносну, то яке реальне призначення в такому велі? Я двома руками за самопальні рами, але за реально робочі і годні варіанти а не за переводняк труб. Була колись тема де тіп зварив стрітовий вел, за власною/допрацьованою під себе гео, так там і робота акуратна була і вел робочий і тіп на ньому навалював
На сайте с 10.03.2013 Репутация: 151
Сообщений 732 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец Байк: Slovyansk Machine Works
23 июн 2015 в 21:49
alegka87 писал(а): то яке реальне призначення в такому велі?
Отвечу за себя. Почему я начал варить самовар. Я хотел просто почесать руки, проверить на что я способен и ляляля... вобщем год назад я его начал и делал когда было время и желание, тоесть около пары дней в месяц. Благодаря этому у меня появилась работа о которой многие могут только мечтать и доступ к всему необходимому оборудовнию для воплощения своих замыслов. Ну и очень приятно ездить на таком пепелаце с горы, я почти не пробовал прыгать, в вилке всего 10% масла, нет тормозов, как руль пока использовал корону, но камни жрет шо глухонемой и почти нет тряски Когда едешь на чем-то сделанным своими руками это непередаваемые ощущения, поэтому в самоварах есть смысл только если делать для себя. Если заказывать кому-то то это должно быть что-то стоящее, а не тяжеленная однорычажка сваренная "на коленке".