На сайте с 11.11.2009 Репутация: 60
Сообщений 279 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SeBa FR1 Custom
16 ноя 2012 в 20:24
подпишусь буду через пару недель
1. Вы сейчас в интернете.
2. Вы на сайте X-bikers.ru
3. Вы читаете это.
5. Вы не заметили что отсутствует пункт 4.
6. Вы сейчас это проверили.
7. Вы улыбаетесь.
На сайте с 09.12.2012 Репутация: 7
Сообщений 62 Пол: Мужской(26)
Стиль: Trial
10 дек 2012 в 22:12
artur1995, саме главне длина рами і перєв, я дивився в нете, находив якісь не понятні схеми і вибрав шось середне і вищитав, а в основном варив велика 5 раз(експерементував) потом нормально зварив цю раму) давів до ума і все) і не забудь про вес рами у мене рама важить 2700грам і еслі будеш робити сам то з рами спилюв се ненужне і вари сваркою не обичною діодною, а полуавтоматом (мені варили драконом) і ще коли вариш 2 сторони передній трикутник і задній то постав задне колисо і отригуліруй його в рамі і зажми колесо в раме коли варитимеш, коли варитимеш метал трохи скриветьця... если нада можу поміряти свою раму, но вона у мене маленька...
На сайте с 09.12.2012 Репутация: 7
Сообщений 62 Пол: Мужской(26)
Стиль: Trial
10 дек 2012 в 22:29
забув сказати ше нада вищитати висоту каретки, я це робив так, положив 2 части рами на рівну землю, впихнув в рульову вилку(з колесом) потом поставив задне колесо потоп приклав шатун до центра каретки в положив якусь дліну доску до конців колеса (зробив визуально мовби вел стоїть на асвальте) опустив шатун в низ до полу(узнаем висоту шатуна до землі) висоту узнано, потом повернув шатун до переднього колеса(узнаем длуну пидалі до колеса не забувайте про свою ногу вищитуйте так шоб пальцями ног не торкалися колеса) длина тож узнана, тільки сильно не піднімайте каретку ато коли піднімаеш каретку або опускаете ви міняеш угол вилки... і не забудьте шо перя на задньом колесі должні бути ідіально рівні( втом случаї якшо ви не зможете регулювати колесо) якшо колесо стоїть тільки в одном оложені і не двигаетця то тоді нада дуже рівно вищитати дліну обох перєв, І ПЕРЕД ТИМ ЯК ПРИВАРИТИ ВСЕ ПРОВІРТЕ ПЕРЕМІРЯЙТЕ І СКЛАДІТЬ У СЕ ЦЕ НА ЗАМЛІ УПЕВНІТЦЯ ШО ВАМ УСЕ ПІДХОДИТЬ, у мене рам було багато яй експерементірував (одну раму даже продав за 350грн гг)
На сайте с 13.09.2009 Репутация: 241
Сообщений 653 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Street Байк: Метолбайкс
10 дек 2012 в 23:48
artur1995, есть такая прога как BikeCAD Pro которая расчитывает геометрию рам, под твои физиеские данные, и создаёт модель рамы если найдёшь нормальную версию рабоую, кинь мне пожалуйста ссылку
* Велосипедист никогда не думает, потому что он все знает. Особенно про байк и байкинг.
На сайте с 25.10.2010 Репутация: 279
Сообщений 1195 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Street Байк: ILL Bike Peanut 24+ RS rc 11
11 дек 2012 в 00:02
green-de-wald,спасибо тебе огромное, как найду так сразу скиную. Просто не знаю когда это все будет, ибо сейчас перед сессией нужно все здать, подготовить... ну ты понял.
Я собираю розличный софт для моделирования, потом поделюсь..
очень чего-то загорелся забацать себе рамцу.
И кстате, в этой теме можно будет консультироваться по различным вопросам? или тут только постить фото своих чудищ?