На сайте с 01.06.2009 Репутация: 291
Сообщений 2362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: драгстар з дурою
19 авг 2012 в 23:41
alegka87, Я боксер взагалі ніколи навіть не бачив.
Але бачив кілька різних фотографій і велику кількість відгуків(особливо на німецьких сайтах) про проблему цих самих "царапок", через які у людей, які вже купили собі повітряну пружину, вона нехило травила у негативну камеру.
На сайте с 22.06.2005 Репутация: 250
Сообщений 1345 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: черный асиметричный пластиковый
20 авг 2012 в 00:00
Констонтин писал(а): А в боксере разве нету прослойки между пружиной и ногой? По типу как в домэйнах и некоторых других пружинных рш Такая пленка штоле, в трубку скрученная
нада будет глянуть или спросить дружбана, который перебирает мне... Но он говорил, что если брать солоэир то лучше с новой ногой... Я вот поэтому и думаю... С отскоком проблем быть не должно, поставлю обычный с РЦ, а вот с пружиной хз...
Помогу привезти любые железки из Британии и Европы.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
20 авг 2012 в 00:11
NorDic, я перебирав боксера пружинного і там взагалі ніфіга в середині не було з царапин чи чогось подібного, нога в середині гладенька як скло! на крайняк пружину повітряну пхаєш в праву ногу, а всі начинку правої ноги в ліву запихаєш і буде всьо чотко!
NorDic писал(а): С отскоком проблем быть не должно, поставлю обычный с РЦ
з відскоком то проблем не буде а от з компресіями можуть бути, так як штанга відскоку в тіма товстіша ніж в рейса і відповідно швидкість витіснення і об"єм витісненого масла будуть різні, тому не факт що компресії будуть працювати коректно......
На сайте с 22.06.2005 Репутация: 250
Сообщений 1345 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Downhill Байк: черный асиметричный пластиковый
20 авг 2012 в 00:24
alegka87 писал(а): з відскоком то проблем не буде а от з компресіями можуть бути, так як штанга відскоку в тіма товстіша ніж в рейса і відповідно швидкість витіснення і об"єм витісненого масла будуть різні, тому не факт що компресії будуть працювати коректно......
опа... Не могу понять как компрессии будут влиять на картридж отскока??? Меня кумарит этот бесполезный р2 отскок, поэтому хочу кинуть обычный
Помогу привезти любые железки из Британии и Европы.
20 авг 2012 в 10:50
NorDic, пояснюю свою теорію... зліва штанга дампфера від тіма, справа від рейса
як візуально видно, штанга у тіма набагато товстіша ніж в рейса, а відповідно об"єм витісненого масла буде різний, та швидкість його підйому по нозі вверх та через шимстаки компресій буде також різною. а відповідно думаю що попливуть настройки саме високошвидкісної компресії, так як масло терез неї буде проходити вже не в такій кількості і не з такою швидкістю, то діапазон її зміститься як мінімум, як максимум що працювати вона добре не буде....
NorDic писал(а): Не могу понять как компрессии будут влиять на картридж отскока???
штанга відскоку витісняє своїм об"ємом масло яке проходить через шайби компресій, від цього вони і працюють
20 авг 2012 в 12:48
NorDic, навіть якщо взяти з мануала дані по боксерах то в дампфер треба: для рейса - 290мл масла для ВК/тіма - 239мл масла не багато не мало а різниця в 51мл.....
NorDic писал(а): Нада все же узнать, что там по обьему масла...
вийми мішен і заміряй контури масла, в зжатому і розжатому станах... але скажу одне, я б особисто не міняв би відскоку....