На сайте с 05.03.2011 Репутация: 85
Сообщений 105 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride
1 июл 2012 в 00:07
Детально розписувати не буду але хочу подати фото звіт по переборці мною моїх 888. Вилка проста як валянок, тільки з одною крутілкою відскоку і все, купив я її пару тижнів назад в пацана з міста Рівне, він мене зразуж попередив що потрібні нові сальники так як вилка тече, і що він підозрює що вона від свого сходження з конвеєра ще не перебиралась хоть хз чи це правда, тож я зразу почав шукати сальніки, і в цьому мені поміг шановний Mr. Serj за що я йому дуже вдячний! після того як прийшла вилка я покатав на ній пару днів поки не прийшли сальніки, тільки но вони приїхали я купив Моторекс 5w хоч і хотів лити 7,5w але брав шо було. Переборка почалась досить добре на болтах навіть не було слідів від ключів тож я почав все більше вірити що вона дійсно перший раз перебирається, коли відкрутив топкепи то був шокований яке гавно з відти витикло, на скільки я знаю то в одній нозі масло має бути чистіше ніж в іньшій, а в мому випадку в обох було чорне, після цього повністю розібрав вилку попробував промити картрідж. Все гарно вимив і вичистив, потім взявся за сальники, трохи проблематично було запресувати нові, а так то все пройшло нормально, масла залив по 240-250г 5w в кожну ногу хоть по мануалу треба було лити по 220г 7,5w
[+] Фото
П.С.Строго не судіть, перебирав вилку перший раз!
Нас невозможно сбить с пути, нам пофигу куда идти.
На сайте с 04.11.2009 Репутация: 282
Сообщений 1395 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro Байк: commencal meta am
1 июл 2012 в 12:25
все таки детальное описание нужно. например: для переборки нужны ключи такие и такие. сначала кртим там, потом достаем это, то, откручиваем там. сделаешь и будет вообще зашибись.