На сайте с 19.04.2011 Репутация: 83
Сообщений 510 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Freeride
23 апр 2012 в 13:54
NArtemD, Не ну согласись симпотичность тоже важна )))) а демо как аказалась тяжелая шо писец... я свою норку еле таскаю, а демка еще тяжелее, хотя интенс практически такой же по весу, а санта чуть лехче
ха-ха только сейчас увидел что кто то минусанул ))) ну да че Vladimir KTM,Necropolis тут же выбор очевиден да? люди блин какието странные Касательно предпочтения, я катаю очень лайтовый ДХ я тяжелый, слабенький, и трусливый - хочу вел чтоб я был в нем уверен как в себе, который бы прощал мое неуклюжее катание, ну и не весил бы как гиря блин (( вот как то так
На сайте с 23.10.2010 Репутация: 113
Сообщений 435 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Big hit + boxxer rc
23 апр 2012 в 16:50
мене також це питання цікавить :)
але потребнсоті зовсім інші :) santa Cruz v 10 IH Sunday Factory specialized demo всі рами приблизно 08-10 років розглядаються :) Giant glory 10-11 взагалі мрія но по фінансам недосяжна якась .... но в перспективі розглядається :) хочу ставити boxeer 10 рік приблизно .... і старатись ліпити якийсь рейсовий варіант .... що краще ? і що б вибрали ви ? також питання ріст в мене 180 який розмір рами потрібен ? ( кататимусь дх як я вже і казав катав на S дуже сильного дискомфорту як такого я не відчував .. але іноді хотілось якусь подовшу раму )
На сайте с 19.04.2011 Репутация: 83
Сообщений 510 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Freeride
23 апр 2012 в 16:58
sanchos pastran, ОООО касательно размера то вообще потеря потерь, у меня были рамы и L и М было удобно и на тех и не тех с одной стороны, с другой стороны Жамис L был таким маленьким, что зайчик, а вот Кона M показалась мне круизным лайнером... я к тому виду, что пока не сядешь не поймешь
На сайте с 23.10.2010 Репутация: 113
Сообщений 435 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Big hit + boxxer rc
23 апр 2012 в 17:21
tinyekbxrf, та мені всерівно по суті широкий руль і кілька місяців катання привикнеться до любого ( моя думка бо я катав вз рульом 500мм чи навіть зе менеше прямим навіть трішки до низу зігнутим ... на вигляд як кусок патика ... але привик і на менюал і на банніки тянув норм було ... ну потім сів на хіт і на зад то така відраза була ..... фуагра і таракани ... ну тут все зрозуміло :) (хоча хто його знає яка на смак фуагра )
але хотілось би почути відповідь як було б правильно до кожної рами який приблизно розмір рами потрібен .... і яка рама краще себе показуватиме на дх .... розумію що вони всі підходять .. но хотів би почути думки оточуючих :)