На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
17 июл 2011 в 18:33
SS rider писал(а): я вилку перебрал: поменял масло и о-рингс (эти резинки-сальники). затем её владелец по инициативе виталика обменял свои 55 р на эти 55 тст ата. на которых покатал и поменялся на раму с зефом. знал ли он о багах или нет от меня не зависит. об обмене 55 я узнал только через пру дней.
тут все простіше ніж здається тепер!
нормальна людина р на тст не поміняє це раз!
по друге про бок скоріше всього було відомо і віталікусу, бо після висунення йому пред"яв Зефом він би уже почав виносити мозг тому чуваку з яким помінявся щоб не залишитися в дурнях, а так він сумирно на заяви про манібек мовчить!
ну і що ми бачимо віталікус з якимсь челом поміняли одну "говно" вилку на іншу, по причині того що 55RS він би ніколи в житті не продав за 2500грн(або іншій причині, але я її не розумію бо з запчастинами до вилок у нас туго...), далі віталікус покатався і поняв що реально з цієї вилки нічого не буде і вирішив її продати, посилаючись тільки на її зовнішній стан(так і робить більшість кидал) і як результат ми бачимо дану ситуацію, що віталікуса спалили і "ниточці далі не витися"! і спрос тільки з нього знав він чи не знав це вже його проблеми, якщо не знав хай шукає того чела і розберається з ним, но ніяк я тут не бачу крайнім Зефа, чого він має розплачуватися за хитрість чи незнання інших людей???
На сайте с 13.06.2009 Репутация: 404
Сообщений 653 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Many
19 июл 2011 в 14:00
сколько кидаешь на дорогу ? кто еще может скинуться ?и необходимо найти адекватных местных заинтересованных в расставлении точек над И, в этом вопросе , если все решиться то и за дорогу надо будет взять с него и раздать всем обратно ! , готов приехать с вилкой , показать всю срань , пригласить ссрайдера чтоб подствердил что-такая же пришла к нему , и нагрузить уже тогда виталикуса , я еще скрин шот распечатаный возьму где пишет он мне что все идеально !
Никакого здоровья не хватит чтобы приспособиться к этому тяжело больному обществу