На сайте с 10.12.2010 Репутация: 102
Сообщений 1257 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Street Байк: Dartmoor Freaky + Ns Fundamental 2 + 26-ые
4 мар 2012 в 21:29
kirogas писал(а): отменить ее. (хб пожалуй единственный вело сайт, который ее использует, не считая 26 и им подобным...там другая структура). погоды она не делает, а вот забот как видно - доставляет
Ты необьективно смотриш на репу. Она как минимум не мешает никому, а для многих является важной причиной для активности на форуме.
На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
4 мар 2012 в 22:32
мне от прохора тоже пришло сообщение такое. я не поставил+ в ответ. если человек заслуживает+ то я ставлю и без причины, а если нет то хоть пожизненно ставь мне +сы, в ответ не получиш.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
4 мар 2012 в 23:55
люди а в чому прикол цієї накрутки? від неї п*сюн росте чи катать ти круче починаєш, чи тебе всі різко всі уважають? це не лінійка що прокачався і крут, репутацію треба заслужити!!!! я не про ту репу в яку стараються всі + отримати і б"ються в істериці коли ставлять мінус, а про звичайну репутацію, щоб сам за себе нік горовив, що "чел порядний і адекватний, до нього можна звернутися за порадою". а то останнім часом дивлюся є такі "сірі миши" ніколи ніде не зустрічав а тут бах репа 100500, і задаєшся питанням "а хто він чи виріти йому?". так само не розумію тих "хто всім бочкам затичка" всюду по п"ять коп. аби + поставили і набити пости.... або "копіпастери" по суті нічого не знаєш про людину зато по міркам репи він крут..... йо-ма-йо це не онлайн гра, що чим більше репи тим більше вірити.....