На сайте с 28.10.2008 Репутация: 209
Сообщений 434 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: огонь
10 авг 2010 в 11:37
PaWell писал(а):
))))))))))))))) Было дело, я не хотел его закопать... Так получилось ))) А Яр мог бы и заранее подойти к нам, я сколько раз подходил, он ничего не говорил...
я пытав у Боди он сказав шо не вазьмете можиш типа ненадеяца ну вот я и плюнув и потепав на маршрутку.
а другый раз не прыгнув другый поверх томущо щось колино трывожило яж навить поехав до общагы спать и увечори вернувся а вже було впадлу да и сынька перла))))
Занимаюсь доставкой из США (без процентов за доставку) [ Ссылка ]
На сайте с 26.05.2010 Репутация: 134
Сообщений 383 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:FourСross(4X) Байк: Headless Race
10 авг 2010 в 11:57
GIPS Чуваче, вєликий тобі РЄСПЕКТ та безмежна УВАЖУХА за прекрасно організований и дуже весело проведений івент!!! Вперше я у Вас побував, і отримав просто море насолоди від спілкування та повні штани адреналіну від катання!!! Вийшов справжній фестиваль емоцій та єнергії!!! а за призи ти навіть не думай, не по них їхали ( за всіх мабудь сказав...)
Свій вперше в житті "Другий поверх" мені надовго запам*ятаеться...
Маю надію на те, що наступного року ти не тільки проведеш такий крутий тусняк, але й задаш райдерам нових вражень від ще більш складних і технічних шорів!!! Макс - все було круто!!! УРАААА!!!
На сайте с 26.05.2010 Репутация: 134
Сообщений 383 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:FourСross(4X) Байк: Headless Race
10 авг 2010 в 12:08
ReaGenT писал(а): Гипс давай строй 3й поверх, тока с лифтом ыыыыыы и грамотно робить щоб не нада було с першых сантиметрив починаты наклонюваты байк щоб вкотити
а це ідея базарю)))))))))
ReaGenT писал(а): дропать сидя на седли само круто)))))) нада было не видпускать рукы и ногы, а попытаца фронтфлип до крутити))) и вобщеб був бы ты крутый
я б там свої кісточки і полошив би))))
ReaGenT, доречі, я присів не спецільно... так вже вийшло