На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1362 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
27 ноя 2020 в 11:22
shootolik писал(а): Вот примерно так же смотрю я, на те байки, которые выложил ты)
На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
27 ноя 2020 в 22:50
Ramaha, це стаття про першу любов та щось там ще і нічого не зможе замінити в моєму серці ровер на котрому я катав Дорожки та ОФП з ригідом, ставив 888, вчився обгрейду та тюнінгу і ще трясця знає чого... в мене про нього стаття тут є (; https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=112391 перепрошую за кацапську );
Я маю подякувати автору цієї статті за те що він змусив мене покинути тепле ліжко, поголити ноги, вдягти гейські труси та шолома, витягти з підвалу бездушний шматок карбону та трохи розім‘яти сідниці. А в покарання за це нехай подивится як це в мене не виходить (;
На сайте с 25.09.2012 Репутация: 232
Сообщений 1193 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride
28 ноя 2020 в 16:46
AxMeDoff писал(а): перепрошую за кацапську
не волнуйся, мы никому не расскажем, что ты - русский.
knoquer писал(а): После прочтения появляется снова желание катать)
AxMeDoff писал(а): Я маю подякувати автору цієї статті за те що він змусив трохи розім‘яти сідниці.
если после прочтения моей статьи вы (хоть и по разным причинам) захотели катать, то я всё сделал правильно. я тоже её себе для мотивации написал. но что сказать: красота там у тебя. безумно скучаю по канаде, особенно по british columbia... и когда в следующий раз буду у вас на материке? и буду ли?.. всё посмотрел. круто, что ты оказался в одной из самых красивых, лучших стран мира, в нескольких минутах от Вислера... роскошь.
AxMeDoff писал(а): витягти з підвалу бездушний шматок карбону
вот тебе экшен на бездушном куске карбона, причём НА БОКСЕРЕ, спуск Upper Joyride в 2015-ом (уровень сложности - double black diamond).
28 ноя 2020 в 19:39
NEMESIS_999, останні 5 секунд це дуууже смачно, а де цей трейл?? На жаль з Уістлером в мене не склалось: заїхав туди одного разу, витрусив з себе все і поїхав заспокоюватись на памп-трек );
На сайте с 25.09.2012 Репутация: 232
Сообщений 1193 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride
28 ноя 2020 в 19:50
AxMeDoff писал(а): а де цей трейл??
fitzsimmons, gondola mid-station обязательно вернись туда, ты наверно не туда заехал просто. для начала я рекомендую ez doez it, crabapple turns, b-line, crank it up, angry pirate... ты их спокойно спустишь и влюбишься.
29 ноя 2020 в 09:32
З четвертого разу але я це зробив: я зміг подолати цю купи літер. Так само як і ти я вдячний Владу Ковнацькому та Дмитру Дороху за постійну допомогу та підтримку. Так само я знаю хто такі Яша та Чудо, але не так зблизька (; і я цілком згоден що не варто їхати цей трейл самому бо інколи з’являється бажання просто зіскочити... і байдуже що там прірва... Але треба катати і не зупинятись бо залізо заіржавіє. Нехай щастить.
На сайте с 08.08.2005 Репутация: 78
Сообщений 466 Пол: Мужской(34)
Стиль: Стритец Байк: kona stinky primo 2006
30 ноя 2020 в 13:58
NEMESIS_999 писал(а): то есть всё это время ты писал, не соглашался, спорил, спорил, но прочитал только сегодня?
мне запомнилась тема на ХБ, где человек в названии указал суть вопроса,в теме все детально расписал с фото. Первое сообщение в теме от кого-то - "А чё случилось?"
30 ноя 2020 в 22:31
NEMESIS_999, так я ж не мав нічого проти тебе чи статті, я категорично проти усієї цієї купи металобрухту на яку тут дехто молиться. А уяви що хтось до тебе прислухається і захоче катати на БігХіт з газіками?? І тому повторюю: катати!! Усім катати. Постійно і на новому матеріалі, тим більш що по грошам десь один на один і вийде.
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1362 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
30 ноя 2020 в 22:50
AxMeDoff писал(а): А уяви що хтось до тебе прислухається і захоче катати на БігХіт з газіками?? І тому повторюю: катати!! Усім катати. Постійно і на новому матеріалі, тим більш що по грошам десь один на один і вийде.
А що ти маєш проти Біг Хітів ? )
Легендарна міцна рама, яка пережила кучу сучасної фольги, яку мені привозять та присилають на зварювання.
А газікі також норм, на великі дропи та прольотки пуляти.
Нажаль багато сучасних рам фолга яка тріщить.
Ти зараз це свідомо написав, що по грошах однаково коштує стара рама біг хіт, та нова сучасна рама ? )))
На сайте с 20.12.2007 Репутация: 267
Сообщений 771 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: BMW E36 м52б28
1 дек 2020 в 12:42
круто,очень круто
довольно редко захожу на ресурс,потому что ничего интересного обычно тут нет,да и от велотемы сам уже несколько отошел,другие интресы появились но Эту тему прочитал с удовольствием