На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
13 авг 2018 в 19:45
Андрій2018 писал(а): ЗАГНИВАЮЩИЙ ХБ У ВСІЙ КРАСІ...!!!
а вчому загнивання ХБ? бо я щось не вловив звязку. Ще й
Андрій2018 писал(а): На сайте с 26.06.2018
от прям прожив все життя з форумом :)
по темі: серед одинаково мислячих є місце таким безглуздостям, котрі могли коштувати травмами іншим велососипедистам. Саме ця проблема і піднялась в цій темі. Загнивання це такі коментарі в досить важливій темі
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1360 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
13 авг 2018 в 20:34
Frantic_black писал(а): Добре, ми дуже чекаємо візиту оранів правопорядку. Або копію заяви від вас. Або виклику до дільничого. Вам точно не потрібна додаткова інформація для складання заяви? Сподіваємось, хоча б деякі ваші слова не були порожнім звуком.
Заява вже написана, подана.її приняли. за всі свої слова відповідаю
підсказка . ще не все так запущено в шутера ще є шанс компенсувати ремонт та заміну запчастин то заяву ще можна забрати. не знаю чтого він тупить ?) чекає коли його визове дільничий )
На сайте с 11.01.2012 Репутация: 38
Сообщений 109 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
13 авг 2018 в 20:54
jeka_kit писал(а): Заява вже написана, подана.її приняли. за всі свої слова відповідаю підсказка . ще не все так запущено в шутера ще є шанс компенсувати ремонт та заміну запчастин то заяву ще можна забрати. не знаю чтого він тупить ?) чекає коли його визове дільничий )
Заява це добре :) Треба провчити паршивця.
А шансом не дуже реально скористатись, наскільки я розумію.
Вас з самого ранку десятки людей просять надати контакти власника велосипеда... Здається, що він такий самий вигаданий як і ваші аргументи або просто не в курсі, що на його веліку, який він віддав в ремонт, просто катаються десь по лісу та перекопують траси.
13 авг 2018 в 20:54
Frantic_black писал(а): Ага, конфлікт старий як світ. 100500 людей шось копало у лісі, вийшла траса. Ще 100500 людей там щодня катають та шось добудовують. Одного прекрасного дня одна людина каже "Це моя траса і зі мною все треба погоджувати". Окей... нехай... Висувається пропозиція "Давай ми тут проведемо гонку на "твоїй трассі" а потім її пошейпимо.". Відповідь - "НІ!" Ви не поважаєте те що я роблю! Ніззя!". Дитячий садок, правда? Чи є взагалі сенс в таких "погодженнях"? Якщо підходити юридично, там ніяких своїх/чужих трас не існує і ми там всі на "пташиних правах". Якщо підходили по людськи - діалог не можливий, як бачимо. Так шо, не проводити гонки? Що робити, щоб провести гонку та ніхто не намагався її зірвати? Хоча б ніхто з "своїх", з таких самих райдерів?
оце все пиз_еш . 90 відсотків траси побудував. потім якісь невідомі знесли всі кікери на трасі . нарешті війшли полагодити трасу і тут у них гоночка виявляєтся . коли друзі оргів сказали що допоможуть з ремонтом розбитої траси не був проти проведення. домовились . далі ми йшли на вихід з лісу зустріли неадеквата шутера він схопив байк і кинув донизу . байк вийшов з строю
На сайте с 16.07.2017 Репутация: 72
Сообщений 200 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: NS majesty
13 авг 2018 в 20:58
Підпишусь, сумно, що чуваки з однаковими інтересами не знаходять спільної мови.
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
13 авг 2018 в 20:58
курва, зупиніть це!)
jeka_kit писал(а): коли друзі оргів сказали що допоможуть з ремонтом розбитої траси не був проти проведення. домовились . далі ми йшли на вихід з лісу зустріли неадеквата шутера він схопив байк і кинув донизу . байк вийшов з строю
тут можна вже копірайт ставити. Перша ознака брехні - повторення складних речень слово в слово (тому що це завчені слова, а коли говориш правду завчати не треба)
13 авг 2018 в 21:02
jeka_kit писал(а): оце все пиз_еш . 90 відсотків траси побудував. потім якісь невідомі знесли всі кікери на трасі . нарешті війшли полагодити трасу і тут у них гоночка виявляєтся . коли друзі оргів сказали що допоможуть з ремонтом розбитої траси не був проти проведення. домовились . далі ми йшли на вихід з лісу зустріли неадеквата шутера він схопив байк і кинув донизу . байк вийшов з строю
Шановний. Ви це закопіпастили десятий раз. Всі навіть такий дикий текст без розділових знаків змогли вже прочитати. Досить це робити.
Ви краще опублікуйте (передайте) контакти власника велосипеда, щоб з ним можна було вирішити всі питання щодо відшкодування, якщо вони є.
13 авг 2018 в 21:04
Frantic_black писал(а): Вас з самого ранку десятки людей просять надати контакти власника велосипеда... Здається, що він такий самий вигаданий як і ваші аргументи або просто не в курсі, що на його веліку, який він віддав в ремонт, просто катаються десь по лісу та перекопують траси.
сьогодні вже пізно. завтра подзвоню спитаю чи можна дати номер власника вам. балакав з хозяїном байка розповів що байк сервіс пройшов та тестдрайв як він просив. пояснив ситуацію що неадекват один байк понівичив так що треба буде ще й ремонтувати. він все зрозумів.
Frantic_black писал(а): з вами також всім все зрозуміло) виталий добролежа секта говнометателей) "хрон синдикейт" ) так же шутерка питаєтся відмазати за скоєні неправомірні дії ))) а відповідати прийдется.)
13 авг 2018 в 21:25
о мені тут в приватне вже погрожують розправою.) дякую модерам що видалили його з сайту
13 авг 2018 в 21:26
jeka_kit писал(а): сьогодні вже пізно. завтра подзвоню спитаю чи можна дати номер власника вам. балакав з хозяїном байка розповів що байк сервіс пройшов та тестдрайв як він просив. пояснив ситуацію що неадекват один байк понівичив так що треба буде ще й ремонтувати. він все зрозумів. Frantic_black писал(а): з вами також всім все зрозуміло) виталий добролежа секта говнометателей) "хрон синдикейт" ) так же шутерка питаєтся відмазати за скоєні неправомірні дії ))) а відповідати прийдется.)
Ну звісно, що запізно. Байк ісцелілся сам :)
Це типу ви мене "разсєкретілі"?
Я ж вам пропонував данні для зіставлення заяви. Виявляеться, ви написали заяву без участі власника? Це взагалі можливо?
Я готовий відповідати. Ми всі разом вже підготували юриста та адвоката для зустрічної заяви за навмисні дії для заподіяння шкоди третім особам.
13 авг 2018 в 21:35
Frantic_black писал(а): Ну звісно, що запізно. Байк ісцелілся сам :) Це типу ви мене "разсєкретілі"? Я ж вам пропонував данні для зіставлення заяви. Виявляеться, ви написали заяву без участі власника? Це взагалі можливо? Я готовий відповідати.
байк стоїть зламаний... поки не компенсуюстя поломки- ніхто робить його не буде. так заява написана без участі власника. можливо. заяву приняли
На сайте с 08.05.2011 Репутация: 183
Сообщений 371 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Strive
13 авг 2018 в 21:38
jeka_kit писал(а): Воскресенье, 10:40. 20 минут до старта.
jeka_kit писал(а): привез с собой пару метров чтоб перекрить старт трассы с обьявлением о ремонте трассы !
Только мне одному кажется что это дичь какая-то....? это каким нужно быть деб.лом , что бы привезти ленту и перед гонкой перекрыть старт, написать что трасса закрыта и начать там чето рыть, при этом не видеть что в лесу около сотни велосипедистов? Прид;рок одним словом....
13 авг 2018 в 21:39
jeka_kit писал(а): байк стоїть зламаний... поки не компенсуюстя поломки- ніхто робить його не буде. так заява написана без участі власника. можливо. заяву приняли
Магія колообігу аргументів.
- Треба коменсувати збитки - Дай контакт власника, все компенсуємо - Вже запізно. ви будете відповідати - окей, будемо. - Поки не компенсуєте - ніхто не буде нічого робити - Дай контакт власника, все компенсуємо. - Вже запізно...
13 авг 2018 в 21:40
ось якийсь тип вже мені погрожує. шутер це ти ?) чи твої сектанти ? Ссылка
13 авг 2018 в 21:49
заявляю: якщо зі мною щось трапится відповідальність лягає на Сергія Завального Ссылка