На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
2 июл 2018 в 12:38
Ну .. то есть фактически ...если ты сейчас отдашь назад раму коменсаль в мукачево ... а автору темы деньги, все решится... но по скольку денег ты не отдашь по причине их неимения... автор предлагает тебе купить имеющуюся у тебя раму...
По моему это вполне оптимальное решение... и наказание паше мандарину
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
На сайте с 19.09.2014 Репутация: 204
Сообщений 59 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: MDK Summum 2017 carbon
2 июл 2018 в 12:38
Leva Rodriguez писал(а): Раму взял у устянича?
Устянич
Leva Rodriguez писал(а): Деньги отдал ему... Выходит что по факту виталий это и есть продаван...
Якщо ти платиш курєру, який працює на роботі, то продавець він,чи контора в якої ти замовив? Якщо тобі не підійшло - курєр бере свої гроші, і віддає тобі з зарплатні, бо так чесно, чи цим питанням займається кантора, т.к. курєр просто доставив? Так ось: мене попросили передати раму, я з цього не мав ні копійки, і ніякого інтересу, тільки витратив свій час щоб допомогти, а тепер як бонус цей мозго**б
Snoshoo писал(а): По закону украины...
- Без бумажки ти какашка, а тут чеки ніхто не видає.
Snoshoo писал(а): А то что у виталия была устная сделка с мукачевским по поводу "бартера" то это проблемы виталия
У мене ніяких угод не було, мене попросили передати раму, і забрати гроші-віддати їх паші, я це і зробив. ВСЕ. Вчинив як курєр-волонтер. Я її навіть не розпаковував, передав так як Паша запакував,щоб не було питань.
Leva Rodriguez писал(а): в неиспользованом виде в течении двух недель...
Я не кажу, що макс користувався рамою, але ти доведи те, що ти не користувався б/у запчастиною. По чому ти це визначиш? вона зпочатку була вже бу.
Leva Rodriguez писал(а): Виталь.. ну ты ж взрослый человек.. нахера было идти на эту суперавантюру с малолетками... фактически ... деньги взял ты... и раму тоже отдал ты...
Для прикладу: тебе порпосили взяти посилку з автобуса, і передати якомусь знайомумо німці,щоб уникнути пошти. Ти це зробив, просто взяв запаковану коробку, проніс 150метрів, і віддав- в ній запчастина бракова- ти винен? ти маєш нести відповідальність?
2 июл 2018 в 12:41
Вовик стритер
Продажа была...
Это была частная сделка и это был устный договор... передача денег была...товар был получен... и судя из переписки на форуме данный факт подтвержден
2 июл 2018 в 12:46
Харэ прикапываться к падежам... я ж тебя валерой или викторианом не назвал... откуда мне знать что в родительном падеже нет кого чего виталия устянич
Или тебе не понравилась заглавная буква...
2 июл 2018 в 12:47
МАК7 писал(а): От гроші в нього є а він втирає що потратив їх на нову раму .
Він був мені винен гроші за запчастини, які купував десь місяць тому. Також він замовив у мене раму,того лапєра, замовив ще до продажі рами тобі, він з моменту вашої угоди заплатив мені більше, ніж ти дав за раму, і він ще винен 5к з копійками, і поки ще не віддав. Тому відсутні у нього гроші не тільки для тебе, але й для мене теж
Leva Rodriguez писал(а): Харэ прикапываться к падежам... я ж тебя валерой или викторианом не назвал... откуда мне знать что в родительном падеже нет кого чего виталия устянич Или тебе не понравилась заглавная буква...
Мені у цій темі вже очі ріже від різних версій написання мого імені та призвіща, якнамене писати імя/призвіще з великої та правильно, не так складно,але важливо. Це елементарна повага до людини.
2 июл 2018 в 12:50
Ну знач выход один... ехать в мукачево и забирать бабки или бить лицо... или смириться и молчать в тряпочку как по итогу сделали все кого наедали малолетние продаваны из города М Когда взрослеешь, становится похер , с какой буквы написаны фио... главное чтоб тебя не называли пошелна%@й
2 июл 2018 в 13:07
Приклад: " Андрій вбив людину, чи маю я право вбити Андрія?"-звісно ні, тоді я нічим не кращий за нього. І те ,що він когось вбив, означає що і я можу його-не аргумент. "Афігітільно крута відмазка, тоже відмазка"
Leva Rodriguez писал(а): Когда взрослеешь, становится похер , с какой буквы написаны фио...
На сайте с 10.10.2012 Репутация: 14
Сообщений 30 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Commencal furious
2 июл 2018 в 14:31
Паша знайди компроміс у цьому бо не бачити тобі пилипців захар беркутів і тим більше львова бо є ризик що там розберуть твого нового велосипеда а бо дадуть по молодому лицю і це може бути навіть не автор теми а більш дорослі дядьки. І на майбутнє якщо продаєш желєзку то продавай на олх так менше шансів що хтось напише на форумі про чергового кидалу з мукачева, а бо провіряй свої железки і пиши їх адекватний стан, а не ідеал з перебраними подшипніками(але не знаю якими)
3 июл 2018 в 00:18
Я те больше скажу... вот это это наше поколение когда нам было по12 лет жутко боялось старшаков... ну потому что знаешь... за базар типа надо отвечать слово держать... а то ненароком можно было таких разноцветных пе&дюл@й отхватить... а за кидок могли тупо убить... или как там... йухом по лбу надавать... короче за базаром нужно было следить... а теперь шо? Толпы непуганых малолетних Дон Ганов... которые только и могут что слушать руский рэп и впрочем нихера из себя не представляют... вот так и живем...а если б кидал ставили на счетчик как в наше время... и пи$дошили каждый день пока бабки не отдаст все... вот ... тогда бы тем подобных не возникало... и сразу бы описание в темах были честные... и цены адекватные...
Ну вот как то так...