На сайте с 16.07.2017 Репутация: 72
Сообщений 200 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: NS majesty
26 июн 2018 в 16:55
Якщо розібратись то долю цих двох чуваків тепер вирішує Віталік. Два притинденти на одну раму. Це буде неочікувана розв'язка чи драматичний фінал? Запасаємся попкормом!
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 19.09.2014 Репутация: 204
Сообщений 59 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Downhill Байк: MDK Summum 2017 carbon
26 июн 2018 в 18:31
NArtemD писал(а): подпишусь под текстом ... 22222 писал(а): Snoshoo, мне кажется не одного меня будет к тебе просьба,придержи заказанную раму,пока эти две стороны не порешат.
Обидвом по 17 років, обидвоє вперлися ріжками, і стоять на свому, ніхто і не думає поступатися. Як на мене без поступок, тут з ситуації не вийти. Ситуація не однозначна. З одного боку, Паша не сказав про тріщини лаку, з другого покупець не додивися при отримані рами, а тільки через кілька днів (ОБОЄ ЧАСТКОВО ВИННІ у ситуації, що склалася) Я не суддя, щоб вирішувати, що і кому, і мені ця відповідальність не потрібна, тому що полюбому хтось буде ображений. Краще відкинути свої гормиони і емоції, і вирішити як дорослі хлопці.
Моя пропозиція наступна:
Занести раму у майстерню, зачистити. Якщо є тріщина-повний манібек або інше ПОГОДЖЕНЕ ОБОМА рішення, якщо немає- 200-300грн на "замальовку" зачищеного місця і стрес.
Особисто я вважаю, що якщо тріщинки немає - то і говорити тут особо немає про що.("нет тела-нет дела")нові проми, новий пєтух, на замальовку - скинути на це баблішка/заміну і справу закрито. (якщо пропустив якийсь дефект-вибачайте, його теж вносимо у список) Але це моя особиста думка, вона не є обовязкова, але як на мене, це справедливий варіант.
Розмовляв з обома по телефону: Максим каже, що завтра зранку закине раму у спорт цех, але у будь-якому випадку,не хоче її залишати собі. Паша каже, що він у будь-якому випадку не хоче віддавати гроші назад, і лапієра він тоже віддавати не хоче. (рама ще в дорозі до мене)
Як варіант необхідного компромісу, пропоную пропозицію вище.
Також слід зазначити, що Паша має ще мені віддати 5.295грн.
І крім грошей за коменкаль, Паша давав ще свої кошти.
На сайте с 20.03.2016 Репутация: 35
Сообщений 139 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Downhill
26 июн 2018 в 18:59
Навіть якщо там немає тріщини вона скоріш за все там появиться , на цій рамі я катати не буду , нехай Паша продає конйон друга як він каже , зичить гроші і вііддає , перед тим як щось робити треба думати про наслідки а не навпаки .
На сайте с 16.03.2013 Репутация: 16
Сообщений 8 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: падвес)
26 июн 2018 в 20:40
МАК7 писал(а): перед тим як щось робити треба думати про наслідки а не навпаки
перечитав я тут, і якось смішно стало з цих слів. Автора звісно шкода, але чел, до тебе аналогічно можна сказати - перед тим як щось робити треба думати про наслідки а не навпаки(с)
Не розумію, навіщо було "напрягати" ще Snoshoo? міг просто взяти наложкою, тому що для чого ця спєшка, коли ти купляєш раму за 18к. Не економ 100-200 грн, коли купляєш щось за 10000-20000!! І один-два дні нічого не вирішить, тимбільш, коли купуєш щось в продавана +18. Наразі ціна твого протупу, чи недосвідченості - 18к. Буде добре, якщо знайдете компроміс (хоча він тут один- манібек) і все закінчиться добре. Нехай тема простужить інструкцією для майбутніх юних покупців іпродавців, що треба іяк не треба робити. peace
На сайте с 16.03.2013 Репутация: 16
Сообщений 8 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro Байк: падвес)
26 июн 2018 в 21:10
МАК7 писал(а):
я в загальному написав, що навіщо тоді ти погодився на це? При приїзді рами на віддвлення, ти б міг все нормально розпакувати, і оглянути при освітленні. Тут якраз в тебе є переваги, бо ти можеш відмовитись від отримання. Продавець не поклав вісь, крюк був кривий, тому навіть якщо тріщин би не було, то ти міг би написати або подзвонити до продавця і вирішити це. За умови, що він довідправляє в той самий день запчастини, і ти забереш і раму і запчастини разом з пошти через той день-другий, або ще багато інших варіантів. Тому цей весь поспіх, неуважність і впевненість що "мене не на@буть" зробили своє
+18 - це одзначає "до 18 років", те саме що 18+, але наоборот
Можливо комусь пригодиться інфа - клей від стікерів і скотчу добре відтирає підсолена вода
На сайте с 25.10.2012 Репутация: 299
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде
27 июн 2018 в 10:49
Уж очень не хотел я чтобы моя подпись на форуме снова стала актуальной. Увы, ситуация повторяется. И что хуже всего - парни портят репутацию как самому городу, так и нормальным адекватным продавцам из него.
Fire-Fly писал(а): Цвет - шикарный, я в красках не силен, но держится он тупо НИКАК. На Mini Dh тоже была потрескана краска на подсиделе
на твоем месте вообще лучше не пикать лишнего - та помойка, которую ты спихнул, вообще была франкенштейном из двух байков (задний треугольник 100% менялся, что мы и доказали в прошлом году).
Pasha Mandarin писал(а):
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий
На сайте с 25.09.2011 Репутация: 91
Сообщений 129 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: UMF Hardy 5, Norco Aurum 6.2
27 июн 2018 в 11:10
МАК7 писал(а): Навіть якщо там немає тріщини вона скоріш за все там появиться , на цій рамі я катати не буду
Я конечно извиняюсь, но зачем тогда заказывал данную раму ? Ведь можно просто написать "Я платил деньги за целую раму, а пришла в плохом состоянии, потому хочу возврат денег", но ванговать - это глупо.
На сайте с 25.10.2012 Репутация: 299
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде
27 июн 2018 в 11:33
NArtemD, пилили, конечно, там был ооочень фееричный срач на 20+ страниц )
Причем главный персонаж этой темы еще писал мне в ЛС и говорил, мол, фаерфлай - это вообще кидала всех кидал, он его встретит и даст п***ы, с ним никто катать на районе не хочет и так далее )
Pasha Mandarin писал(а):
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
27 июн 2018 в 12:22
Люди, яка перевірка на тріщини? загляньте в тему продажу і фактичний стан:
Pasha Mandarin писал(а): Продам раму commencal supreme dh v3, у дуже хорошому стані, яб даже сказав ідеальному:) На рамі катаю 4 місяці, до мене катав хлопець із Словакії рік, брав його новим, із магазину Рама має пару коцок, і царапин, без вмятін, і тріщин, проми всі перебрані, не хрустить нічого, дуже дивився за байком, до рами відам ще один пітух.
Чувак просто продав щось, що має ту ж назву але не відповідає опису, в такому випадку навіть до тріщин можна не дивитись. Манібек і допобачення.
На сайте с 22.05.2009 Репутация: 605
Сообщений 3333 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Canyon Spectral
27 июн 2018 в 13:31
МАК7, Можно по подробнее,где бы тыл, что тебе сказали, как они это аргументировали. Паша этот конечно мудо**он но и ты припусти коней и не надо тут за всех решать что ты будешь делать и что у кого забирать.
В вашей ситуации, манибек, и никаких рам. Потом сам будешь искать, заказывать покупать и тд. Имхо
И блин, ну можно не на суржике писать?!? ну это же нельзя читать просто...