На сайте с 07.04.2013 Репутация: 197
Сообщений 373 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Scott Voltage fr 730
26 июн 2018 в 14:58
МАК7 писал(а): МАК7
Pasha Mandarin писал(а): Pasha Mandarin
вам б двом навчитись писати) тему повністю не читав, нема смислу
МАК7 писал(а): зекономити на доставці
хотів з*економити на доставці? з*економив)
МАК7 писал(а): розпакував була брудна
не потрібно було забирати брудну раму взагалі продавець який відправляє товар брудним, просто напросто неповажає покупця
МАК7 писал(а): дуже не розглядав бо була погана погода та й на брудній рамі фіг би що побачив
вангую шо гроші не твої а батьків, нічо не кажу, тобі лиш 17 але я думаю, що якби гроші були твоїми, ти б ту раму там і мив і чистив, шоб все перевірити
якшо шо я не захищаю продавця, я тобі намікаю що ти про**ався більше сиди на форумі, читай теми про кидалово, і гляди, так через пару років вже ніхто тебе не зможе кинути)
На сайте с 23.05.2010 Репутация: 5
Сообщений 52 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Моднячий)
26 июн 2018 в 15:02
Предлагаю снять краску и посмотреть все ли хорошо с рамой. Если рама цела, то красим и катаемся, иначе манибек все дела. Если пойдет в монебек а денег нету, МАК7 предложил что выкупит новую раму. Думаю все логично и прекрасно. :)
На сайте с 19.05.2010 Репутация: 193
Сообщений 2074 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Scott Ransom 2020
26 июн 2018 в 15:04
VovikStreeter писал(а): Если пойдет в монебек а денег нету,
то в случае продажи треснутой рамы это вообще никого не должно грести
На сайте с 23.05.2010 Репутация: 5
Сообщений 52 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Моднячий)
26 июн 2018 в 15:06
Jinner,
Jinner писал(а): то в случае продажи треснутой рамы это вообще никого не должно грести
Так то да, но я описал вариант реального дила. Так как мукачевский деньги то протратил. Считаю лучше камбек сделать нежели сидеть с кредитом и двумя рамами.
На сайте с 20.03.2016 Репутация: 35
Сообщений 139 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Downhill
26 июн 2018 в 15:10
Snoshoo, До тебе притензій немає nord2013, да спешка зіграла савою раль, можна зрозуміии НП закривалась він хотів чим поскоріше відправити але міг і написати коли раму відправив що вона брудна візьми ганчірку) почистиш подивишся, розчинник щоб клей витерти , чи потвоєму я мав тягати Віталя за собою,шукати мойку чи під дощем її мити .
На сайте с 18.07.2005 Репутация: 360
Сообщений 55 Пол: Мужской(22)
Стиль: MTB:Freeride
26 июн 2018 в 16:07
Ух и жесть,на каких языках вы пишите?? Стыд. Snoshoo, мне кажется не одного меня будет к тебе просьба,придержи заказанную раму,пока эти две стороны не порешат.
Indefield писал(а):Моя задача - копаться в недрах анусов
На сайте с 17.01.2009 Репутация: 131
Сообщений 307 Пол: Мужской(0)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SPECIALАИСТ
26 июн 2018 в 16:14
Pasha Mandarin писал(а): лапєра я тобі не відам
так у тебя его и нет) ты его оплатил частично деньгами ТС, которые должен вернуть. ну а если денег нет, то раз покупатель великодушно согласен понести дополнительные траты для урегулирования ситуации и докинуть денег на новый лапьер, то это нормальный вариант... покатаешь пока на своем комменсале в идеале)
На сайте с 06.02.2014 Репутация: -19
Сообщений 81 Пол: Мужской(20)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Commencal suprime dh v3 + Boxxer
26 июн 2018 в 16:19
Пацани, я вже 5 чи 6 рік у цьому спорті, ніколи ще не було проблем таких, якщо даж були, ми завжди знаходили компроміс, але коли людина не подивилась при покупці рами, сказала да все норм, і тепер втирає дічь що я не правий і маю повернути кошти, то вибачте, я сміло можу послати його, репутацію мені він не дуже спортив, тільки інтернет бойці будуть на мене криво дивитись, сьогодні відправив много вещей по придоплаті і все норм, далі люди купують від мене, це перший випадок коли людина дуже розумна, я йому казав давай обговоримо по телефону бо дивлюся ти дуже розумний у вайбері, від підняв трубку на 5 рас, із каждим моїм предложенієм согласився, ну що тут скажеш, я ні наякі угоди із цією людиною вже не піду, я йому куплю два проми, і петух все, і на цьому точка, дякую всім, ви ліпші
26 июн 2018 в 16:26
Pasha Mandarin, Ну розмова по телефону те саме що ми пілемо в ліс і будемо говорити , а потім що я тобі буду доказувати вроді би нормальний а вродіби і ні , подумай що людина заяйната до того ти не дзвонив поки я не саорив тему в ВК а після того наяруєш
На сайте с 19.05.2010 Репутация: 193
Сообщений 2074 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Scott Ransom 2020
26 июн 2018 в 16:33
Pasha Mandarin, чувак, пиши на одном языке. Выключи суржик. Это дерьмо выедает глаза. Ставь запятые хоть изредка. Не речь, а помойка. Представляю, как ты общаешься вживую.
26 июн 2018 в 16:34
Я сказав варіанти на які я походжуй манібек або рама , краску знімати я не буду буш потім казати шо попортив раму , рішення в твоїх руках лишати її собі я не збираюсь
На сайте с 15.09.2013 Репутация: 35
Сообщений 450 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Dartmoor HORNET
26 июн 2018 в 16:38
Pasha Mandarin писал(а): Пацани, я вже 5 чи 6 рік у цьому спорті
Єдріть ти вєтєран десятирічній))
Pasha Mandarin писал(а): людина не подивилась при покупці рами, сказала да все норм, і тепер втирає дічь що я не правий
ти наркоман штолє? в тебе в оголошенні рама в ідеалі, В ІДЕАЛІ! В ІДЕАЛІ!111 шо ти ще доводиш тут? те шо тобі прокатіло і чувак не побачив під дощем приховані тобою нюанси не робить його в цьому винним, а робить мудаком тебе бо ти не сказав зразу і продавав раму в ІДЕАЛІ.
Pasha Mandarin писал(а): репутацію мені він не дуже спортив
тут ще твоїх коментів почитати і я від цього дикого ору мутую в білугу
Taras Gipp то філософське питання, софізм одним словом, фронтфліп не потребує стрибка, дуже просто і несподівано виконується))