На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
5 фев 2016 в 19:28
Ramaha писал(а): я то вже такеж саме написав..ти не уважний
я уважний,просто тему не читав
termosua писал(а): Повторюю termosua писал(а): То на фото так. Зраз вона нормально стоїть. + тертя є і без пружини.
На сайте с 30.05.2012 Репутация: 82
Сообщений 119 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro
5 фев 2016 в 19:59
jeka_kit писал(а): може скользяк зтерся?
Це що?
xlr8r писал(а): Спробуй відкрутити болт і покрутити штангу, міняючи її положення. Можливо, знайдеш таке, в якому тертя буде меншим або взагалі відсутнім.
Отже спробував я таке. Значного покращення не було, але в деяких моментах ставало дуже трошки краще. Завтра на свіжу голову знову візьмусь за це. Сьогодні морально задовбався) Якщо нічого не вийде, то звернусь до вищих сил. Дам щоб помацали у майстерні. Ще раз усім дкую. Але нові припущення все ще вітаються.
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 29
Сообщений 276 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
6 фев 2016 в 00:25
termosua, є підозра, що ти щось не так зібрав, бо все ж добре працювало до того як ти розібрав у цей раз. Є в мене така сама вилка, пружину ще взагалі нікто ніколи не виймав, але я як раз збираюся це зробити. Якщо є якісь сумніви стосовно того що там і як має бути, можу у себе подивитися, то ж звертайся, якщо є запитання.
На сайте с 30.05.2012 Репутация: 82
Сообщений 119 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Enduro
6 фев 2016 в 01:59
@нтон писал(а): Якщо є якісь сумніви стосовно того що там і як має бути, можу у себе подивитися, то ж звертайся, якщо є запитання.
Буду вдячний якщо б ти зробив фото того, що всередині. Але після першого перебирання все було добре. Можливо дійсно вже зносився той поршень і тепер я не можу попасти на його притерте місце. Спеціально не розбирай, хіба, що будеш перебирати.