На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
6 дек 2015 в 16:36
Привіт усім !!! Мій товариш Володимир Яцунский, якого на цьому форумі всі знають як Vova hevy, опинився у дуже скрутному становищі.
Vova hevy є одним із тих хто живе велосипедом, і все що з ним звязано,а також одним із кращих вело-механіків нашого регіону. Хто зним мав справу , недасть мені збрехати, що це дуже приємна,і відповідальна людина! Сталося так що кілька років тому, йому поставили діагноз- ,, Хвороба Бєхтєрєва ,,(спондилоартрит) хвороба вражає суглоби, через що стає важко рухатися. Але Vova hevy мужньо боровся з цим недугом, і попри це був активним учасником цього форуму,хоча хвороба постійно прогресувала. Але біда неприходить одна. Кілька місяців назад, в нього знайшли пухлину на нирці,яку в спішному порядку довелось видалити. Чотири місяці важкої реабілітації... і є результат, аналізи позитивні, Vova hevy переборов РАК!!!Але все це лікування,виснажило Вову морально, фізично,та матеряально!! Хвороба Бєхтєрєва,яка згадувалася вище, приковує Володимира до інвалідного візка, йому з трудом вдається стояти на ногах,неговорячи про те що в нього є сімя, яку потрібно забеспечувати! В свої 37 років йому нехочиться бути інвалідом. Ця хвороба лікується у нас в Україні, але у нього майже незалишилось фінансів, і моральних сил. Багатьом з нас він помагав,як технічно, так і порадою, і ось у нас зявився шанс допомогти йому!!! Йому дуже хочетися і надалі бути активним,і займатися любимою справою!!
ось невеликий фрагмент нашої переписки
Vova hevy писал(а): З фінансами зараз туго , на нулю,я продав майже весь товар якмй мав , і все пішло на операцію. Дякувати Богу , результати проведеної операції позитивні. А от на лікування суглобів потрібні будуть фінанси... я х.з. де їх брати... хочеться вже ходити на своїх двох і працювати на благо народу...
Якщо хтось бажає допомогти володимиру фінансово, чи просто морально підтримати, що є не менш важливо,ми можемо звертатися до нього: ВК Володимир Яцунський ХБ Vova hevy карта приват банку 5168 7555 1796 7770Яцунський В А
Також в підтримку Володимира, маю на продажі деякі особисті речі,усі гроші від продажу підуть на підтримку Vova hevy список буде поповнватися. приєднуйтесь, хто небайдужий!
На сайте с 22.07.2012 Репутация: 338
Сообщений 3060 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Park
6 дек 2015 в 16:49
Тяжело вздыхаю..... сегодня вечером посильно. Надо поддержать. Хоть лично не знаком,но по отзывам и виртобщению человек толковый,во всех смыслах этого слова. Болеть сейчас, в этом всём...(поток мата) нереально и нельзя. Скорейшего востановления,победить анкологию это подвиг реальный. Главное близким и друзьям не дать впустить в себя уныние. Оч важно чтобы рядом был "правильный " человек,в такие моменты.
На сайте с 24.10.2010 Репутация: 180
Сообщений 828 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Norco Shore + Monster T
6 дек 2015 в 17:29
Скинул че было на карте, будет еще скину(проценты от дежного оборота карты) поправляйся. От себя:работал с человеком, четко все и классно, не подводил,помочь надо, поправляйся)
Перевозки Крым-Херсон(Нова Пошта,Автолюкс)-Крым [ Ссылка ]
На сайте с 15.07.2009 Репутация: 674
Сообщений 6374 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: BigHit 2010
6 дек 2015 в 17:55
Yuretz81 писал(а): Скорейшего востановления,победить анкологию это подвиг реальный
Совершенно верно, вовсе не простые слова. Запросто можно прожить чёрти сколько и мирно в 85 от маразма двинуть кони, перенеся в молодости/зрелости онкологию. Знаю это точно.
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
6 дек 2015 в 22:30
sasha mt писал(а): sasha mt
Гарний спосіб, щоб допомогти - виставляти свої лоти як благодійність, дивно що до такого дієвого методу раніше Юри ніхто не додумався (по крайній мірі не бачив такого тут). Підтримую і подумаю чим я особисто зможу допомогти Володі. Якщо хтось не в курсі, то ця хвороба дуже рідкісна, за неї дають групу. Вона вражає не якийсь один суглоб - організм атакує багато хрящових тканин і її вилікувати не можливо, але реально суттєво притормозити. Тому зараз для Володі допомога вкрай необхідна, бо чим довше часу не лікувати, тим менше суглобів залишатся не враженими. Він ще замолодий, щоб у візку його возили, йому потрібно годувати сімю.
п.с. спілкувався з Володею неоднократно, і отримав від нього багато цінних парад та потрібних речей. Досвідчений майстер, та просто приємна, неконфліктна людина.
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
6 дек 2015 в 22:34
kevin писал(а): для Володи не жалко не чего ,
Yuretz81 писал(а): Хоть лично не знаком,но по отзывам и виртобщению человек толковый,во всех смыслах этого слова.
Kirion писал(а): От себя:работал с человеком, четко все и классно, не подводил,помочь надо, поправляйся)
jeka_kit писал(а): мав справу,людина відповідальна треба допомогти
@RIDER@ писал(а): Имел дело и общался с Вовой, человек на вес золота! Очень приятно работать с ним, ДАЙ БОГ ЕМУ ЗДОРОВЬЯ!!! Будем держать кулачки и помогать чем сможем
NazarcheG писал(а): спілкувався з Володею неоднократно, і отримав від нього багато цінних парад та потрібних речей. Досвідчений майстер, та просто приємна, неконфліктна людина.
Такі коменти Вова, показують що тебе тут дуже цінують .... Так що тримай мішки , не розкисай, виздоровлюй скоріше, а ми чим можем поможем!!! також приєднуюсь до всіх, покищо помелочі , все що було на карточці, на дня закину ще!
На сайте с 13.06.2014 Репутация: 43
Сообщений 392 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Merida Big Air 2002
7 дек 2015 в 00:03
Какой ужас... Помогу. чем смогу, на карту кину. От себя хочу добавить, что этот год, какой то он ужасный... Причем во всех смыслах и проявлениях. Столько говна свалилось, на меня, на всех кого знаю, с кем общаюсь что просто жуть. Здоровья Вове и всем посетителям и обитетелям ХБ, вне зависимости от вероисповедания, полит. взглядов, и всего остального. И мир вашему дому.
На сайте с 19.09.2014 Репутация: 112
Сообщений 157 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: KTM
7 дек 2015 в 00:09
На этом форуме мало людей которым Владимир не помог делом или хотя бы словом. Хочется пожелать сил, терпения и веры в самого себя! От себя скажу что тоже затеял небольшую распродажу - часть денег отправлю. покатаю без маски какое то время)
zomlin писал(а):
писал(а): RavenZak, ну ты и добряк твою добрую карму вижу из Киева прям.
На сайте с 17.07.2011 Репутация: 258
Сообщений 203 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: specialized
7 дек 2015 в 00:17
Duche_Waporiser, не могу не согласиться...год реально не важный, сам столько переболел Будем надеяться что все плохое останется в этом году, а приближающийся новый пренесет только положительные эмоции!
На сайте с 10.05.2015 Репутация: 47
Сообщений 335 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Ns clash 2019
7 дек 2015 в 02:17
имел дело с Володей.и не могу не согласиться с большинством здесь высказавшихся-толковый,умный,неконфликтный человек с золотыми руками.оч жаль что со здоровьем проблема..людям не дается испытаний которых они не могут преодолеть,поэтому верю что человек с таким большим сердцем как Володя так или иначе поправится..чем смог,на карту скинул..
На сайте с 22.03.2010 Репутация: 131
Сообщений 17 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8 + Fox 40 RC2
7 дек 2015 в 04:30
Абсолютно не знаю человека, но судя по комментам, парень – Человек с большой буквы, желаю конечно же скорейшего выздоровления, и дай Бог тебе сил победить и этот недуг. Со своей стороны предложу лот на продажу, за любую предложенную вами сумму, которую не жалко, для поддержки Vova hevy. Ссылка - вырученные деньги переведу на карту приват банку 5457 0829 0149 4760 Яцунський В А
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
7 дек 2015 в 09:48
Привіт усім . Перш за все хочу подякувати всім за допомогу , реально важко зараз , але найгірше позаду. Окрема подяка Миколі Соловському з м. Івано-Франківськ , який допоміг мені пережити найважчі місяці мого життя , який вивів мене з депресії витягнув з самого дна ,заставив вірити і боротись до кінця. Я недавно пережив складну операцію , дякувати Богу -аналізи позитивні і я вже відновлююсь вдома. Лікар говорив що до НР не можна приймати ніяких сторонніх ліків. Їсти , спати і спокій. Але важкий діагноз по суглобах , у мене залишається. Почалось все 4 роки тому з звичайного банального артриту коліна. Причину появи хвороби ніхто точно не знає. Я ніколи не зациклювався на діагнозі , почав працювати по сервісу і обслуговування велосипедів та комплектуючих. Цікава робота на ХБ практично повністю втягнула мене з вухами. Я реально можу сказати що люблю свою роботу. Багато роботи , постійне спілкування з людьми по всій Україні. Тому про біль ніколи було думати. Але зараз уражені кульшові суглоби які приковують мене до каляски . Ходжу з трудом тільки по кімнаті. Запальні процеси в суставах ніяк не успокояться.Майстерню та велосправу прийшлось залишити. Але світ не без добрих людей . Дякуючи Олександру (sasha mt ) , відгукнулись люди з Івано-Франківська які мені допоможуть ,або направлять до потрібного спеціаліста ревматолога. Тож в планах з Нового Року поїхати на курс лікування до м. Івано Франківськ. Багато хто читає цей пост. Якщо у вас є спеціаліст по данній хворобі , або ж знаєте якийсь новітній спосіб лікування суглобів -прошу відгукнутись. Хочеться полікуватись ,і ходити на власних двох . Усій сім,ї ХБ ще раз дякую за підтримку !! Усім мир! І бережіть суглоби.
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,