На сайте с 26.05.2014 Репутация: 57
Сообщений 43 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: DC Amstaff
2 дек 2014 в 13:00
був ще в міліції! сказали шщо будуть заяву надсилати ! але чи надійде не гарантують! можливо хось згодиться щоб підтиснути його? якщо підтиснети гроші зеберете то в в боргу не залишуся! допоможіть хто як може
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
2 дек 2014 в 13:33
Колькін писал(а): можливо хось згодиться щоб підтиснути його?
це як? типу вибивати з нього 3000грн? Колькін, це смішно. він ці гроші не носить в кишені і тим більше віддавати не буде. а відбирання грошей може боком вилізти тому хто це буде робити, при тому всьому що вашу домовленість можна трактувати по різному. Колькін, шукай його адресу, контакти батьків, купуй білети і до нього в гості. заяву треба було писати зразу, а не вестися на те, що він тобі колись віддасть гроші. тепер міліціянти будуть звичайно розказувати казки, бо воно їм нафіг не треба а тим більше в кінці року. так що друже, хочеш вернути бабло, або хоча б спробувати його вернути - треба їхати в гості
2 дек 2014 в 13:50
Колькін писал(а): тобі легко казати!
завжди убивала така фраза.... що тут легкого? те що хтось може дивитися на реальні речі, а хтось тішить себе ізюзіями? легше головою спочатку думати, ніж потім розгрібати головняк. тут варіанта 2: забити на бабло і не нити, або щось робити для повернення грошей(шукати вишибалу, то не варіант).
Колькін писал(а): но їхати з західної україни на в сімферополь за 3000 трохи недобре
а ти типу як думав, що тобі бабки додому принесуть? чи хтось піде з нього гроші для тебе вибивати? не вигідно тобі їхати по гроші, то на тому все, тему закрили, всі зробили відповідні висновки. ти на кого раму відправляв? бо в накладній точно відправка не на нього. якщо на мамку чи батю, то на НП можна пробити серію паспорта, і по серії паспорта пробувати вичислити прописку і решту даних.
29 дек 2014 в 00:40
Shover, думаю що уже два раза повернув і вибачився. а якщо серйозно то новин нема - значить і кеша нема. менти теж красави, зразу розмалювали картину маслом, а потім на очко...
На сайте с 26.05.2014 Репутация: 57
Сообщений 43 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: DC Amstaff
28 мая 2017 в 13:24
Знайшов в неті що продається моя рама. Власниик сказав що купив у того самого Ігоря Кравченко. Але нажаль я зараз в Чехії і немаю зможи вирішити це питання
На сайте с 06.02.2016 Репутация: 10
Сообщений 1 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Norco six two 2007
29 мая 2017 в 02:40
В данный момент я стал хозяином рамы, чел у меня сразу вызвал подозрения, но я ни как не мог о нем ни чего узнать, и очень боялся прозевать момент с покупкой рамы, ибо цена была очень заманчива, я так спешил что продал за копейки свой мопед заточеный для станта лишь бы не упустить возможность совершить данную покупку, но чуйка меня не подвела, мутный ублю..ок оказался, я как бы его могу найти в любой момент, если конечно нужно будет, помогу чем смогу.