На сайте с 26.05.2014 Репутация: 57
Сообщений 43 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: DC Amstaff
22 сен 2014 в 22:30
вова, хоч квасу за мій рахунок випють
tankistik, поки що нічого не потрібно робити.чекаю до 26 числа. а далі будемо діяти. дуже вам всім дякую сьогодні 26 число. дзвони до Ігора. трубку не бере. на СМС не відписує. буду надзвонювати на протязі дня
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 42
Сообщений 7 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Enduro
26 сен 2014 в 13:45
Колькін, якщо до 17.00 небуде відповідати йди в міліцію і подавай заяву в рух 26 чесло вже - місяць пройшов і він думає шо це так легко йому з рук зійде, зараз не той час, і тим більше сума немала але за такий час вже можна булоб і позичити в когось ..
26 сен 2014 в 17:14
The_lol, але пілся міліції стали троха не такі ітак грошей ще немаЄ! на звязок вийшов ! каже що в банкоматі пише помилка 402 . сказав що гроші на рахунку Сбербанку є, тільки не знає як перекинути з Сбер банку на приват! зараз чекаю
27 сен 2014 в 00:05
коротше, грошей не отримав, трубку не бере, завтра до 9 години заява йде в рух , 3 роки йому світить! не хоче по людськи, то і не буде.! дякую за увагу! продовження буде!!
На сайте с 25.10.2012 Репутация: 299
Сообщений 1362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Штыри калиса и пятае сзаде
27 сен 2014 в 00:38
I заяву нi в якому разi не забирай, навiть якщо вiн сам буде вимолювати пощаду, тицькаючи грiшми! Якшо каже шо в нього банкомат видавав 402 помилку, в чому проблема сходити в касу з карткою i вивести грошi? Мiй батько так регулярно робить в приватбанку, просто приходить з паспортом i каже потрiбну суму
Pasha Mandarin писал(а):
байкови пзд.. но покупатель сам виноватий
27 сен 2014 в 00:50
добре! дякую! якщо до завтра до 9 год н е буде потрібної суми то він буде сидіти! я всім обіцяю написав що гроші зняв сьогодні по дорозі на роботу. до 18:00 закине коротше ! ситуація такаЮ написав шо гроші до 6 год будуть! грошей немає! трубку не бере! я не можу поняти його тупої логіки, я йому добре роблю, а він скотина цого не розуміє! мене вже це дико замахало, але заяву тоже не хочу пускати в рух, жаль його! може нарозумиться! порадьте що робити? може хтось з форумчанів щоб поговорив з ним! Бо реально йому світить 3 роки
На сайте с 09.04.2014 Репутация: 5
Сообщений 7 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro
27 сен 2014 в 22:35
Наверное все же правильно будет дать заявлению ход, все таки он уж очень много времени тебе голову морочит. А мог бы в крайнем случае и занять деньги, все таки это не та сумма ради которой стоит терять 3 года жизни...
Пы.Сы: точно не знаю, но заявление можно будет потом забрать/отменть... в случае если вы придете к соглашению...(утверждать не буду можешь уточнить когда будешь подавать)
27 сен 2014 в 22:49
kavalar, прокурор сказав, якщо грошей не буде то він все зробить щоб Ігор сів! понаписував його друзям такий текст" привіт, допоможи будьласка! Хлопець по імені ІГор Кравченко є в тебе в друзях! він злодій, можна сказати що вкрав в мене 3000 грн! https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=106557..силка на тему, заява в міліцію написана ще в четвер, в рух піде з понеділка! просто хочу йому допомогти, світить 3 роки ! допоможи будьласка! передай дальше" що б знали який він! і щоб попередити з чим мають справу!
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
1 окт 2014 в 20:09
Колькін, не тяни кота за хвоста ! Даєш в рух заяву і все. Тобі форумчани не даремно підказують..ЗРОБИ ЦЕ ! Час працює проти тебе ! Він якщо би був порядний , то віддав би тобі раму і на цьому історія би закінчилась. Але просто тебе хочуть тупо кинути!
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
7 окт 2014 в 18:04
artvenom, я був в міліції! сказавли щоб прийти з наступного понеділка! питав який термін написання заяви що до скоєння злочину! сказали що я маю написати заяву протягом 3 років
На сайте с 07.03.2011 Репутация: 73
Сообщений 33 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Vinci
8 окт 2014 в 01:02
Хлопці, заява в міліцію нічого не вирішить, особливо в нашій країні, і в такий складний час, я вже рік суджусь з харківським мудаком і по закону ні до чого не дійшло. Варіант тільки один-підїхати хлопцям з Маріуполя і поговорити з його батьками, розповісти ситуацію і підтвердити фактами, запропонувати варіант вирішення або доплатити гроші(що навряд чи, спираючись на місцеве ГЕТТО, і ситуацію в країні), або повернути раму-що більш реально, а компенсацію авансу залишити собі як моральне відшкодування.