На сайте с 28.01.2013 Репутация: 3
Сообщений 17 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Freeride Байк: hortet +manitou 150
9 июн 2013 в 01:15
Привіт усім хочу вам розповісти про одного кидалу .Вопшем так, мій друг мав бем і рішили ми його продати щоб купити якиїсь крутий байк він уже давно копив гроші вот силка бема https://x-bikers.com/board/show_topic.php?id=119875 .Пройшло 2 дні з того часу як я створив обяву і вже є покупець .Ми з другом обрадувались що за такий короткий проміжок часу вже щось з продажею виходить.НУ скинув він мені свою силку в вк https://vk.com/ishvets96 Там ми все обсудили відправляв я наложним .Вопшем запакували ми з другом бем ,все красививо в коробку і пішли відправляти .Вопшем отправили ми його 26.05.2013 а в 30.05.2013 він уже був на місті прибуття прошло 2 дні я йому пишу в вк мов *чувак піди забери бем ато за храніння ще доплатиш*а він мені *зачем*та я йому *чувак як зачем ми договоились я тобі відправиви*він всьо всьо добре завтра заберу* і до сьогодні 09.06.2013 він його не забрав і в вк не отписує в нього тут на сайті акаунт без продаж 0 репутації та я подивився тай думаю наложним норм нічого не на аферить але і таке стається.Звати його Швец Игор силка в вк була више написаному. Бем вернуть і ми з другом влітаємо близько на 200 ну там якось 169 але за храніння же платити треба буде грн дякую за увагу .І якщо його хтось знає або живе в Кривому Розі поговоріть із ним щоб знав як таке робити.Я б сам із ним зустрівся але я живу в Закарпатті Великий Березний мені 15 років не маю змоги до нього добратися
На сайте с 27.01.2013 Репутация: 64
Сообщений 1366 Пол: Мужской(27)
Стиль: Trial Байк: Rockman Slate XL
9 июн 2013 в 01:45
Может вообще стоит запретить малолеткам торговать тут без "особых полномочий" в виде обязательного поручителя? Количество кидалова уже просто зашкаливает и все - школьники. Автор, раздели текст на абзацы, ни хр*на не понятно.
На сайте с 12.02.2012 Репутация: 290
Сообщений 1644 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
9 июн 2013 в 01:55
Ecko`...Ultd~ писал(а): нет. платная.
в таком случае как можно реще дуй на почту и требуй груз обратно, по идее много не насчитают за хранение, скинетесь с другом доставку,и забудете про этот случай
JIOJIiK писал(а):
открутил и по&$%#ил им ... не чиго не происходит