На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
17 мар 2013 в 23:16
prohor писал(а): як я казав еслі нічьо не делать то будем дальше без паралонкі.
якщо робити але лажово, то всеодно нічого не буде. я розумію що в 16 років здається що все просто, але без конкретного проекту смисл цієї ідеї дорівнює 0.
prohor писал(а): і хомко обіцяв нам
кому нам? особисто тобі чи комусь ще? чи громадській організації яка опікується парком? я готовий голосувати за нормальну обгрунтовано ідею а не за текст роджений потоком думок. якщо навіть і уявити, що так зійдуться зорі і ти виграєш, то це бабло просто просадиться в нікуди, так як ти навіть не знаєш що скільки коштує і куди направляти грошову масу.
17 мар 2013 в 23:32
prohor писал(а): ЕКСТРИМАЛАМ!!!!
мен, нема такого поняття, ви просто кучка людей які катають то там то там і ніхто вам нічого не побудує, поки у скейтпарка не буде конкретного власника який буде для нього щось робити.
от за таку ідею і за подібний підхід я б голосував, і даю гарантію, якщо б навіть ідея не виграла, але в топі була б однозначно. Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка Ссылка
ідея має притягувати голоси самою СУТТЮ....
prohor писал(а): тобто якщо ночю нас там не буде і його спалять або поріжуть на метал і здадуть то це ми вині?
скажу одне - рано тобі ще займатися подібною діяльність
На сайте с 02.05.2011 Репутация: 412
Сообщений 2404 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping
17 мар 2013 в 23:38
alegka87 писал(а): мен, нема такого поняття, ви просто кучка людей які катають то там то там і ніхто вам нічого не побудує, поки у скейтпарка не буде конкретного власника який буде для нього щось робити.
він тупо не нада,більшій половині. в нас е бармакі де ми все самі построїли і будем ще більше строїть!
alegka87 писал(а): от за таку ідею і за подібний підхід я б голосував, і даю гарантію, якщо б навіть ідея не виграла, але в топі була б однозначно.
маладец постав пацанам по +3 і всьо.
alegka87 писал(а): скажу одне - рано тобі ще займатися подібною діяльність
ну да лучше просто сидіть дома.я тебе за 3 рокі свого катанія бачів один раз.3 рокі назад на бармаках з пацаном на бігхіті. он тирсу мусором закідали,собираем деньгі на машину, мішкі ,ждем нормальної погоди і перевозим на ббп
17 мар 2013 в 23:46
prohor писал(а): він тупо не нада,більшій половині.
ось і кульмінація, в чому тоді суть ідеї?
prohor писал(а): ну да лучше просто сидіть дома.я тебе за 3 рокі свого катанія бачів один раз.3 рокі назад на бармаках з пацаном на бігхіті.
те що ти мене не бачив на бармаках, на яких мені по суті робити нема чого, це ще не значить що я дома сижу. для мене є місця значно цікавіші в плані катання а ніж дьорти на бармаках.
prohor писал(а): маладец постав пацанам по +3 і всьо.
я радий залюдей що в них діловий підхід і цей діловий підхід має реалізацію.... доречі є велика різниця між робити щось і дійсно робити.....
хочеться паралонку? так у нас є меблеві фабрики, на які можна було б для початку сходити і запитати за обрізки паралону, це уже було б краще ніх нічого..... з тирсою та сама історія, пройтися по пилорамам і поузнавати що і скільки буде коштувати..... ти хоч щось з того зробив?
17 мар 2013 в 23:54
alegka87 писал(а): те що ти мене не бачив на бармаках, на яких мені по суті робити нема чого, це ще не значить що я дома сижу.
я пример привів.я не бачів тебе на веліку не разу.
alegka87 писал(а): ось і кульмінація, в чому тоді суть ідеї?
не нада той парк що на авангарді.
alegka87 писал(а): для мене є місця значно цікавіші в плані катання а ніж дьорти на бармаках.
3 дьорта.3 степ апа.памп трек.самий великій стол в ровному.потім траса але вона заросла.пару дропів.ну да на ббп вобще нема шо делать. геп якій ми строїли цілий день а на наступний день приземку поїздили тачкою.
">
alegka87 писал(а): я радий залюдей що в них діловий підхід і цей діловий підхід має реалізацію....
пацану 26 років.+в них організація. за попитку не нада платить гроші,не хочеш не голосуй!
18 мар 2013 в 00:03
prohor писал(а): 3 дьорта.3 степ апа.памп трек.самий великій стол в ровному.потім траса але вона заросла.пару дропів.ну да на ббп вобще нема шо делать.
мені в здолбунові в лісі цікавіше....
prohor писал(а): пацану 26 років.+в них організація.
в пацана голова думає в тому і вся різниця, що він знає що він хоче і що з того має вийте і що йому для цього треба...
prohor писал(а): я не бачів тебе на веліку не разу.
значить така доля...
prohor писал(а): не нада той парк що на авангарді.
тобто парк є, територія є, доробити фігури і катати..... але ж нащо воно все треба, простіше пробувати отримати гроші на ще один парк, який через рік також нікому не треба буде.....
ну а ці питання так і залишилися відкритими
alegka87 писал(а): хочеться паралонку? так у нас є меблеві фабрики, на які можна було б для початку сходити і запитати за обрізки паралону, це уже було б краще ніх нічого..... з тирсою та сама історія, пройтися по пилорамам і поузнавати що і скільки буде коштувати..... ти хоч щось з того зробив?
prohor писал(а): не хочеш не голосуй!
я хочу проголосувати за достойну і обгрунтовано ідею
18 мар 2013 в 00:12
прикололо в відео те що також говорилося про молодіжну громадську організацію, а також те що дороблять фігури які скажуть!!!! от скижи мені контретно хто ходив казати що треба??? хто носив екскізи фігур які треба? prohor, це все смішно з тієї сторони, що ти сам крім постити в неті нічого не зробив для того щоб щось з"явилося, а надієшся тільки на халяву, яка може впасти.....
prohor писал(а): вони не продають!
конкретно на яких фабриках був ти і з ким говорив, і хто конкретно відмовив тобі, просто дуже цікаво.....
prohor писал(а): узнав в знакомої мами скільки стоїть паралон.
вагомий вклад
prohor писал(а): нова свіженька тирса є,її тількі нада привезти.
о чудо! невірю що є така річ
prohor писал(а): але ми хочем стару тирсу перенести на барми.
звісно це краще, переносити стару гнилу тирсу, замість свіжої
18 мар 2013 в 00:25
alegka87 писал(а): звісно це краще, переносити стару гнилу тирсу, замість свіжої
тирсу з кори,це не з дерева. вона більша за просту.
alegka87 писал(а): що ти сам крім постити в неті нічого не зробив для того щоб щось з"явилося.....
Те що я помагав строїть: геп з нуля приземка першого вильота 2 вильот 2 приземка великій степ ап з нуля памп трек з нуля 5 днів перекідували велику тирсу вильот на велику тирсу розгонку на велику тирсу вильот в здолбунові в воду з нуля великій стол з нуля
18 мар 2013 в 00:29
prohor писал(а): Те що я помагав строїть: геп з нуля приземка першого вильота 2 вильот 2 приземка великій степ ап з нуля памп трек з нуля 5 днів перекідували велику тирсу вильот на велику тирсу розгонку на велику тирсу вильот в здолбунові в воду великій стол
це звісно круто, але ми говорим про байк парк
alegka87 писал(а): прикололо в відео те що також говорилося про молодіжну громадську організацію, а також те що дороблять фігури які скажуть!!!! от скижи мені контретно хто ходив казати що треба??? хто носив екскізи фігур які треба?
18 мар 2013 в 00:33
alegka87 писал(а): що ти сам крім постити в неті нічого не зробив для того щоб щось з"явилося,
alegka87 писал(а): prohor писал(а): Те що я помагав строїть: геп з нуля приземка першого вильота 2 вильот 2 приземка великій степ ап з нуля памп трек з нуля 5 днів перекідували велику тирсу вильот на велику тирсу розгонку на велику тирсу вильот в здолбунові в воду великій стол
це звісно круто но це ми самі построїли без помощі когось з влади.все своїми силами своїма грошима.
alegka87 писал(а): от скижи мені контретно хто ходив казати що треба??? хто носив екскізи фігур які треба?
не знаю.мене особо це не інтересувало того що я уверений що ту фігуру яку миб попросили вони не поставили. но за 190000к. можна було максимальний парк построїть,а не перенести старі фігури і обить їх як небуть деревом яке розлетілося через тиждень. + коли розвалили старий скейт парк за облдерж то просрали два бокса їх просто хтось вкрав.
На сайте с 21.10.2010 Репутация: 126
Сообщений 900 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Норочка Шор
18 мар 2013 в 00:38
100 000 гривень допоможуть моїй Ідеї ось так:
80000 тисячь для будівництваоренди парку. 10000 для організаціїпопулярізації змагань в місті Рівне в дисципліні DirtJumping. 10000 для будівництва земляних фігур в інших місцях де ми катаємся.
99000 на новый демо айфон 5 и школьный костюм, а остальное на тирсу.
18 мар 2013 в 00:40
prohor писал(а): це ми самі построїли без помощі когось з влади.все своїми силами своїма грошима.
прикинь, ми траси також самі риємо, нам ніхто не дає лімон баксів і стадо рабів на побудову....
prohor писал(а): не знаю.
відповідь передбачувана
prohor писал(а): мене особо це не інтересувало
якщо тобі не треба існучуй парк, то навіщо тобі новий?
prohor писал(а): я уверений що ту фігуру яку миб попросили вони не поставили.
ти туди навіть не ходив а ти вже впевнений.
в інтерв"ю гарно Хомко сказав "більшість міст і такого не має" і реально більшість міст була б рада і за такий парк. з того що він говорив, ніхто нічого не зробив, зато скарг міліон.
ця тема мені нагадує мого малого, якому коли надоїсть машинка він каже "хочу друге" так само і тут....
vlad777 писал(а): 99000 на новый демо айфон 5 и школьный костюм, а остальное на тирсу.
хоч і флуд але у мене подібні асоціації при подібному підході до діла
18 мар 2013 в 00:50
alegka87 писал(а): в інтерв"ю гарно Хомко сказав "більшість міст і такого не має" і реально більшість міст була б рада і за такий парк. з того що він говорив, ніхто нічого не зробив, зато скарг міліон.