На сайте с 24.10.2007 Репутация: 93
Сообщений 559 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Scott
4 мар 2020 в 15:26
ka81 писал(а): Коли саме (хоча б приблизна дата) починає працювати під'йомник, коли закінчує? Якщо дати різняться, то як було в останні декілька років?.. Дякую.
Підйомник працює цілий рік. Байк парк теоретично офіційно відкривається на траневі, неофіційно-як є змога катати в квітні. Все залежить від снігового покрову. Хоч "Уповільнений спуск" заплановано на 3 травня. Можливо будемо катати по снігу, є ще 2 місяці))) Кінець сезону офіційно-кінець жовтня, неофіційно-листопад. Також все залежить від погоди. Тобто сезон з квітня по листопад при ідеальних умовах.
Andrej2802 писал(а): ну мається на увазі будь-який нормальний шолом
Якби я мав якісь умови до шоломів-так би й написав. То твоя безпека якій само вибирати, вон зверху запропонували шолом штурмовика, якщо є бажання, но нема інстинкту самозбереження.
На сайте с 10.09.2014 Репутация: 20
Сообщений 340 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Giant Reign
4 мар 2020 в 22:43
Andrej2802 писал(а):
ніяких ендуро "оупен-фейс" шоломів, лише і виключно (мінімальний набір): фулл-фейс шолом (можна легий "ендуро" з "щелепою"), маска, наколінники з жорсткою колінкою, бажано налокотники, рюкзак (він же трохи допоможе спині). В 30 років вже пора трохи правильніше дивитись на такі речі.
На сайте с 06.10.2017 Репутация: 20
Сообщений 98 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom HT AMX 150
5 мар 2020 в 11:59
ka81, та я жартую) я зрозумів що все серйозно. все усвоїв, власний досвід був у деяких випадках, але у горах все може посилитись у двічі, а то і втричі...
На сайте с 06.10.2017 Репутация: 20
Сообщений 98 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom HT AMX 150
5 мар 2020 в 18:57
nice.ivchik, ой, сорян, я там минус поставил, а хотел плюс. Не нарочно!
я понял, видео поучительное. Любое оперативное вмешательство, особенно в опор/двиг. апарат это жостка и болезнено. Я к тому что даже, казалось, растяженте связки это тоже больно, долго, и тоже лечение не 5коп стоило. А то что ты показал то вообще жопа.
А вот есть еще на голеностоп спец бандажи, типа сустав зафиксировать в какой то мере, такими кто то пользуется, в них толк реально есть? И вообще на сколько часто там травму получают?
На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
6 мар 2020 в 09:30
Andrej2802 писал(а): И вообще на сколько часто там травму получают?
Це тикати пальцем в небо. 2 роки тому я зловив черезруль і приземлився на запя'стя. В цілому все норм, але довго бити грушу лівою не можу - починає боліти. Це єдиний такий випадок за 4 роки.
На сайте с 16.05.2012 Репутация: 40
Сообщений 170 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
6 мар 2020 в 18:19
Andrej2802 писал(а): А вот есть еще на голеностоп спец бандажи, типа сустав зафиксировать в какой то мере, такими кто то пользуется, в них толк реально есть? И вообще на сколько часто там травму получают?
Именно голеностоп два раза и вывихивал, на чёрной, два года подряд!8))) Второй раз уже печальнее, гипс, все дела
На сайте с 19.02.2016 Репутация: 143
Сообщений 755 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Urban Freeride
6 мар 2020 в 19:58
Andrej2802 писал(а): А вот есть еще на голеностоп спец бандажи, типа сустав зафиксировать в какой то мере, такими кто то пользуется, в них толк реально есть? И вообще на сколько часто там травму получают?
получают, толк есть, еще толк есть в хороших хайтопах на липучке типа exustar bmx чтоб с бандажами не заморачиватся, травмы какие угодно бывают, поэтому купи еще: защиту шеи, панцырь со спиной, грудаком, плечами и руками, шорты с защитой, голень(желательно отдельно), ортопедические мотонаколенники, чтоб не порвать связки, мениски и сухожилья, это запросто может случится если будешь лететь с горы выставив ногу(лучше всего Troy Lee Designs 6400 они хорошо защищают всё колено не сковывая движений), маску под фул с носом шоб шнобель не сломать. Ну и обматывай плотно весь торс эластичным бинтом начиная с запястий и заканчивая поясницой чтоб не потянуть мышцы, приседай и отжимайся по 500 раз перед каждой каткой как Бендер. Тогда и целым останешся, а так, не факт.