На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
4 июл 2019 в 09:33
Підкажіть нормальний трансфер Воловець-Пилипець. І яка там дорога? Так само з ямами? Бо минулого разу я отримав потертість на ногах вилки. Хоча була норм запакована. Дякую )
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 29
Сообщений 276 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
4 июл 2019 в 10:13
Трансфер у всех одинаково стоит, я так понял, у них там договоренность между собой. Дешевле будет только если с кем-то разделить, но тут как повезет. Дорога вроде не изменилась.
На сайте с 05.04.2015 Репутация: 20
Сообщений 169 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega
4 июл 2019 в 11:00
nik40fox писал(а): Значит она была не нормально запакована
Началось... Я чекав такий камент) П.С. Ага, я її фольгою обмотав)
@нтон писал(а): Трансфер у всех одинаково стоит
Питання не в ціні, а в цілістності байка після трансферу
sheremet писал(а): дороги там 2 варікп
Ага. Я був в Пилипці 3-4 рази. Просто в нас один парєнь на ДХ апараті, який їде тіки вниз. Тож крутити педалі то є крайній варіант. І я вирішив пошукати адекватний трансфер.
На сайте с 10.01.2012 Репутация: 57
Сообщений 603 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Glory
4 июл 2019 в 11:49
Kenny_84 писал(а): Я чекав такий камент
так надо было не коммент ждать а вилку нормально упаровать xD)) Учитывая то, то сейчас основная дорога в пилипец убита хуже грунтовки, стоит быть готовым к тому, что повезут через гору по грунтовке. Когда укладываешь велы в багажник трансвера, даже для грунтовки, достаточно проложить между ними защиту, рюкзаки и все ок, ничего нигде не протирается.
На сайте с 17.05.2010 Репутация: 36
Сообщений 124 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Downhill Байк: в Наличии
6 июл 2019 в 15:49
Kenny_84,
Дорога там с парой разбитых участков в основном 100-150 грн с человека
У тех у кого снимаете жильё можно взять контакты перевозчика. Даже в гугл картах есть посреди села визитки такси
Мы байки упаковывали нормально, и нечего не постралало, хотя по ямам на разбитых участках они не особо аккуратно едут
На сайте с 10.09.2014 Репутация: 20
Сообщений 340 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Giant Reign
15 июл 2019 в 21:34
В якому стані траси (чув щось будують/ремонтують,..)? Є сенс іхати найближчим часом чи варто почекати пару тижднів (більше?)? На підйомнику є відеокамери, дивитись погоду? Посилання, будь-ласка.. Дякую.
На сайте с 24.10.2007 Репутация: 93
Сообщений 559 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Scott
19 июл 2019 в 18:27
Вельмишановне панство, дорогі Українці, дони та донесси, у нас тут трас нових під’їхало, тож принагідно урочисто запрошуємо вас 3-4 Серпня відвідати перше Перше зібрання клубу анонімних донів та донесс(ЗАДД) задля урочистого їх відкриття, шляхом катання. Участь у клубі абсолютно БЕЗКОШТОВНА (ну хіба ви захочете щось насипати символічно, на розвиток нашого арт-ресторану “Місток”)! Донессам пропонується участь у категорії - ЛАЗУРНЕ ЛЕВЕНЯТКО (Синя траса) Донам же, пропонується на вибір три категорії: 1МОЦНІ СИНЯКИ (Синя траса), 2ЧЕРВОНІ БУЙВОЛИ(Червона траса) та, звичайно, 3ЧЕРВОНІ СИНЯКИ на МОЦНИХ БУЙВОЛАХ (обидва старта по синій і червоній трасах). - Дресскод - #шонебудь, #шонебудьпосмішніше але в циліндрі (шоломі). - Призи - #шопопало (але на подіумі постоїте - нагороджуються перші три і останні три результата). - Спеціальний приз за найоригінальніший костюм (Бората не пропонувати. Хоча…). - Регламент - хороший настрій, справний ровер з справними гальмами, і шолом (шоб зібратися, і не убратися), решта - такоє… - Розмітки неє… ну може троха… на перетинах... - Номера - написані від руки на остатках колишньої розкоші #шоосталось (доречі, можна зі своїм іменним, але тоді самі займаєтесь його виготовленням) - В суботку - неформальна реєстрація з 11:00, до послєднього клієнта, тобто десь до 16-00) ну і вечірня вечірка (кожен зі своїм, ми може ковбасок купимо і вогінь розпалимо) - В недільку - веселі покатеньки з заміром часу, старти категорій об 11:00 і до послєднього клієнта) Вебаште шо пізно (лише за два тижня), але через дощі не були впевнені в завершені будівництва трас, думаємо то фану нє помєха) Чекаємо на ваші ЗАДДи) Ваші ПБП
На сайте с 25.10.2013 Репутация: 45
Сообщений 254 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Trek Session
21 июл 2019 в 19:30
Народ, а никто в августе в ПЛПЦ ехать не собирается, числах в 19-31? Если немного скооперироваться - может выйти дешевле, если машина - те же деньги на бензин, да и компанией немного веселее. Скорее всего, я поеду в любом случае, просто вопрос с дорогой пока открыт. Сейчас в те направления (насколько я знаю) идут только купе вагоны, туда с байком вообще адЬ, кошмар и Израиль. Блаблакар сейчас переживает не лучшие времена, отсюда и вопрос.
All you need to change the world is one good lie and a river of blood