На сайте с 30.08.2011 Репутация: 25
Сообщений 86 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: SC B + SR D T
9 янв 2013 в 03:38
Почну все з початку... Було мені 15 років... Вдалось назбирати перші 1600 гривень... По пораді брата вирішив витратити їх на байк... Довго шукав-вибирав... І (о диво) на Харьков-Туристе (КК форум) найшов драгстара на дроп оффі 4, якого я зміг (!) купити... Тоді ще по залізу не сильно розбирався, то ж забрав без проблем... байк був убитий, але ж за 1600 гривень... Стрельнуло мені в голову продати вилку, купити боксера за 1200гривень (було колись таке оголошення)... В першу годину існування теми (щодо продажу мого дроп оффа) домовився щодо продажу вилки за 1500 гривень... (Я таки єврей)... Пишу людині щодо боксера, а там все забито якимось другом... Та мені знову стрельнуло в голову взяти раму підвіс... Найшов КаЕйчЕса за 1750 гривень (дякую Петі Бойківу за це)... Домовились про обмін драгстар+1100 гривень= каейчес+фокс ванілла... Приїхала рама, радий як слон... За кілька днів пише Петя, мов, чорт забирай, рама закоцана, найшов тріщину, ти мене кинув... А я в тому ділі був ще нуб і абсолютно не розбирався що до чого... В загальному домовились на шатуни і картку поповнення в якості компенсації:)Та і то ще не все... Ще десь через тиждень пише чувачок, якому я продав вилку, мов, чорт забирай, вилці - дрова, на ладан дихає, тріщини на короні... Звичайно, я був настільки нубом, коли купував байк, що про ті всі нюанси не знав... Але з дати продажу пройшов місяць (!) та й грошей в мене лишилось небагато... Дуже довго домовлялись, домовились про компенсацію в 300 гривень... Пройшло багато часу... Знову почав перезбирувати байк... Купив недорогу раму... Став дивитись на вилки... Гоп! Надивився на РСТ Спейс Фрі... Домовились - висилають її мені... Дивлюсь на пошті - тріщина на короні... Відправив назад... Далі надумав купувати Дуро ДЖ... Найшов хороший екземпляр... На пошті подивився, начебто все норм (хоча трохи сильнувато люфтила, але...)... Приїхав додому, взявся перебирати, а там... Пишу людині мов так і так, в вилки замість кишок пюре, а замість штанів - галоші, так не годиться... Спершу щось казав про компенсацію, потім геть забив... Ну і біс з нею... Купив старшу дуро за 350 гривень... А весь цей час рама була на переварці... От і осінь настала... Рама прибула... Давай складати байк, а там ... Відстань між пірями чомусь лише 100 міліметрів... Давай її розгинати, начебто норм... 135 мм... Та десь за тиждень глянув, а там тріщини в двох місцях, взагалі біда сум
Суть цієї байки така: дуже уважно перевіряйте на пошті, що берете (сотні раз вже, мабуть, чули) і наперед домовляйтесь про манібек... Два моїх перші випадкових кидалова остаточно зіпсували мені карму (), через що і йшла вся ця череда невдач... Саме тому я і надумав виходити з каталова (або пересідати на щось міське, що, вприципі, одне і те ж) (бо якщо продовжуватиметься в такому ж дусі, то взагалі всі гроші на ламане залізо ітимуть)...
Не розмістив цю тему в розділ "Наші байки", бо тут швидше історія про кидалова... Ну і невеличке опитування вам:)
Дякую всім, хто прочитав... Надалі, будьте обережнішими:) Добра вам і міцних деталей:)
І нехай пробачать мене всі, кого я випадково кинув...
susspens писал(а): В силу увелечения жиросферы Земли нужны мягкие огромные сиденья и гидроусилитель всего.
На сайте с 22.05.2009 Репутация: 605
Сообщений 3333 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Canyon Spectral
9 янв 2013 в 04:07
SyncExplose писал(а): Суть цієї байки така:
что покупайте железо попервой с проверенными людьми.... сами если не шарите попросите кого то что бы с вами за сок прогулялся на почту осмотрел все нормально и сказал брать или нет
9 янв 2013 в 04:12
Костярик писал(а): SyncExplose писал(а):кого я випадково кинув это как?
По причині незнання мат.частини:)
InVeRT писал(а): что покупайте железо попервой с проверенными людьми.... сами если не шарите попросите кого то что бы с вами за сок прогулялся на почту осмотрел все нормально и сказал брать или нет
Погодься, що уважність - важлива штука...
susspens писал(а): В силу увелечения жиросферы Земли нужны мягкие огромные сиденья и гидроусилитель всего.
9 янв 2013 в 04:19
SyncExplose, та никто же не спорит... но блин просто 100500 раз все уже обсуждалось на форумах и некоторые даже статьи пишут новичкам где по пунктам расписано для начала какие детали норм а какие нет... и всеравно все хотят заново велосипед придумать и покупают убитое в хлам железо, которое потом продают за копейки, или которое портит им репутацию....
от катания надо удовольствие получать как и от собирания байка... кому что больше по душе...
9 янв 2013 в 04:20
prototype писал(а): SyncExplose писал(а): Чому мені так не щастить з деталями зараз?
украина...
не скажи....
довольно много порядочных людей сидит тут и спокойно можно все что нужно купить за адекватные деньги.... меня долгое время на**ли у себя в городе.... то пока там скуплялся то прогреса в железе не было... шило на мыло... а железо херня была... только перешел на иксах и по инету закупатся сразу вгору пошло железо...
9 янв 2013 в 04:21
InVeRT писал(а): SyncExplose, та никто же не спорит... но блин просто 100500 раз все уже обсуждалось на форумах и некоторые даже статьи пишут новичкам где по пунктам расписано для начала какие детали норм а какие нет... и всеравно все хотят заново велосипед придумать и покупают убитое в хлам железо, которое потом продают за копейки, или которое портит им репутацию....от катания надо удовольствие получать как и от собирания байка... кому что больше по душе...
Якби мені та людина, що купила вилку сказала про беди відразу ж, то я все повернув би все в повному обсязі... І людина, шарить, досвідчена... Просто не звернув уваги... То ж... Будьте уважнішими:)
prototype писал(а): SyncExplose, ну а ты сам подумай какое будет состояние у дуры за 350грн? ей же цена вроде 700грн
Ні-ні-ні... Ти не зрозумів. Саме та Дуро, що я купив за 350 гривень виявилась чудовою! А та, на яку я втратив 600 гривень, виявилась просто Торовським Верхом в пюре і галошах:(
На сайте с 29.05.2012 Репутация: 67
Сообщений 1061 Пол: Мужской(67)
Стиль: MTB:Enduro
9 янв 2013 в 04:59
сначала купил драг , тоже убитый, и наепал меня не ктото, а человек коиорый был мне другом до недавнего времени.... потом уже разбиратся начал в деталях и тд...
найди норм человека который бы обьяснил чтолибо тебе , посоветывал, благо на хб таких много))
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
9 янв 2013 в 12:49
SyncExplose писал(а): Два моїх перші випадкових кидалова остаточно зіпсували мені карму (), через що і йшла вся ця череда невдач... Саме тому я і надумав виходити з каталова (або пересідати на щось міське, що, вприципі, одне і те ж) (бо якщо продовжуватиметься в такому ж дусі, то взагалі всі гроші на ламане залізо ітимуть)...
історія не погана але не бачу логічної зв"язки... не шариш сам проси когось щоб разом прийшов на пошту і перевірив, як уже казали - купуй у перевірених людей, халяви не буває. за 1600грн що у тебе були можна було купити нормального драгстара з ДЖ і далі збирати на все решту. Було б врази краще ніж гратися з недопідвісами... замути з підвісом я взагалі в упор не зрозумів - з г*вна пулю не зробиш. було б менше ліні і більше читав інфу то знав би проблемні місця деталей і вже як мінімум міг би понаходити хоч якісь дефекти
На сайте с 26.10.2008 Репутация: 98
Сообщений 300 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Commencal DH 11 and 888 RC2X
9 янв 2013 в 13:11
лично у меня много денег нет.раму и вилку новую не могу позволить,но я их купил бу у хороших людей и не жалуюсь.руль купил новый. правда одна-покупай у проверенных, либо у тех кого знают твои проверенные знакомые
На сайте с 16.07.2011 Репутация: 201
Сообщений 1556 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Мотоцикл
9 янв 2013 в 15:13
Leader Fox писал(а): ично у меня много денег нет
Leader Fox писал(а): 888 RC2X
Когда приходишь на почту,смотришь на детальку,даже если есть лишних пару коцок,ты понимаеншь что она уже практически твоя,хочется побыстрее обкатать,и из за той самой спешки забываешь проверить все