На сайте с 12.11.2010 Репутация: 110
Сообщений 215 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: transition / subrosa / fireeye
29 дек 2012 в 15:32
ну шо тут сказати, круто однозначно, але: 1. є можливості 2. регулярна катка 3. є де катати (регулярно катати) + багато хто може показати і порадити шо і як робити. через те що це підтримується владою є і результати. в нас нажаль такої підтримки з боку влади не має і наврядче чи скоро вона буде...
були б хоча б у половини з нас такі можливості то катали б вони не гірше. малий молодець однозначно, далеко піде якшо все гуд буде)
На сайте с 14.08.2012 Репутация: 186
Сообщений 1380 Пол: Мужской(53)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: да. є.
29 дек 2012 в 16:53
У мене одного враження шо цей парк мені через день показують? Я вже вивчив його на пам’ять, наче сам там бував.
зі. в дітей вестибулярний аппарат зовсім не той шо в дорослих. Відповідно і орієнтація в просторі під час трюку. Прослідкуйте за чужими дітьми на майданчику, якшо вже своїх нема. На гойдалці вони можуть кататись годинами не помічаючи. А в 15 уже ні.
Того шо там виросте - невідомо. Як піде перебудова організму в перехідний період, як особистість до нього адаптуєцця, і т д. Зараз він в виграшній позиції, і як зміняцця його здібності в дорослому віці - не відомо. Подібні випадки рідкість не того шо це шось особливо важке. а того шо дитині дуже важко концентрувать увагу на 1 занятті тривалий час підряд. В кого є діти і педагоги це знають. Тому дитячі ігри це безперервна зміна ігор.
Може цього шкета родаки з різкою примушували дрючить фішки шоб знять таке відео. Мож в нього "щасливого дитинства" не було зовсім так шо не заздріть не знаючи.