На сайте с 19.05.2010 Репутация: 193
Сообщений 2074 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Scott Ransom 2020
18 дек 2012 в 16:41
тема- как какаха...вроде и на поверхности, не тонет, а выглядит неприятно...короче...закройте этот психоделический бред, пожалуйста....
На сайте с 25.03.2009 Репутация: 119
Сообщений 87 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SX Trail
18 дек 2012 в 19:04
Vladimir KTM писал(а): Хто написав біблію?
Наскільки мені відомо, Біблію писало біля 40 різних людей (від пастухів до царів) на протязі 1600 років. Як я прочитав у самій Біблії, ці люди завжди визнавали, що писали не свої думки, а Божі.
[morgan писал(а): ]Жук Макс,зря ты религию привязываешь к реальной жизни. в библии написано так, а вот майя считали что нам жопа всем в пятницу, кто-то другой найдет еще 100500 совпадений и привяжит их к этой дате
Так річ в тім, що Біблія не говорить про конкретну дату кінця світу, а описує події, які мають відбуватися ПЕРЕД кінцем світу. І що цікаво, більшість пророкованих подій уже відбулись, або ж відбуваються у наші дні.
[morgan писал(а): ]зря ты религию привязываешь к реальной жизни
Я не фанат релігії, але як (без Біблії) відповісти на запитання про походження життя, його сенс, про смерть людини тощо? Особисто ДЛЯ СЕБЕ я знайшов логічні відповіді у Біблії.
P.S. Я не монах і не сектант, але мені подобається досліджувати Біблію. Насправді там усе просто і ясно написано (якщо відкинути різні небіблійні вчення церков, на які насправді немає логічних пояснень- і все списується на "Божу тайну").
Я нікому не навязую своїх поглядів і не змушую зі мною погоджуватись!!! (Чому я довіряю Біблії? Тому що в багатьох випадках відомості з Біблії підтверджені історичними і науковими доказами)
На сайте с 10.08.2010 Репутация: 261
Сообщений 1782 Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Norco Shore 2
18 дек 2012 в 23:05
Жук Макс писал(а): ці люди завжди визнавали, що писали не свої думки, а Божі.
Ти хоч розумієш, що ти пишеш? Як вони могли писати думками бога? Вони такі ж люди як і ми. І писали те, що було вигідно аби:
hlu386 писал(а): держать простых невежественных людей в покорности властям.
Якщо ти розумієш про що я...
Жук Макс писал(а): а описує події, які мають відбуватися ПЕРЕД кінцем світу.
Ти про аморальність? Ну так тут просто. Людям інстинктами дано робити певні речі. Наші предки здавна курили, пили і ї*али баб. А в біблії сказано, що цього не можна робити. Так? До чого я хилю... А ось: і коню зрозуміло, що люди будуть робити ці "заборонені" речі і надалі і можливо в більшій кількості. Як на мене, то тут усе зрозуміло.
На сайте с 25.03.2009 Репутация: 119
Сообщений 87 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SX Trail
19 дек 2012 в 20:48
topor1 писал(а): Жук Макс, ну и куда ты делся?
Нікуди я не дівся. В мене на відміну від когось є важливіші справи, ніж сидіти в форумі і байдикувати...
Vladimir KTM писал(а): Он за свечками пошел
Для тебе, собі в одне місце всунеш- може хоч так температура знизиться...
Vladimir KTM писал(а): Як вони могли писати думками бога?
А як ми писали диктанти на уроках? А як Мендєлєєв написав таблицю елементів?
Vladimir KTM писал(а): Вони такі ж люди як і ми.
Не такі- у них байка не було . (Якщо серйозно- ці люди отримували інформацію від Бога у снах, видіннях тощо)
Vladimir KTM писал(а): Людям інстинктами дано робити певні речі.
Інстинкти дані тваринам, а не людям. Людина має здоровий глузд (не кожна))), вміє аналізувати інформацію і приймати правильні або неправильні рішення, від яких залижить майбутнє.
Vladimir KTM писал(а): А в біблії сказано, що цього не можна робити.
Біблія не забороняє вживати алкоголь (в помірній к-сті), не забороняє секс (з законною дружиною). А якщо комусь подобається пити як худоба, і спати з усім "что шевелится"- то тут і без Біблії ясно- що це хвора, збочена людина. На щастя, сьогодні це вже трохи лікують...
topor1 писал(а): а ну давай поп подробнее, заинтересовал.
Наприклад:географія- в яких роках люди дізналися про форму землі? Тоді поясни мені, звідки пророк Ісая у 732р. до н.е. знав про те, що вона кругла? (Ісаї 40:22- "Він Той, Хто сидить понад кругом землі...")
історія- Нові відкриття неодноразово підтверджували історичні повідомлення, записані в Біблії. Наприклад, про ассирійського царя Сарґона довгий час було відомо лише з біблійної розповіді в Ісаї 20:1. На початку минулого століття критики відкидали цю біблійну згадку про нього, вважаючи, що вона не має ніякої історичної цінності. Пізніше в ході археологічних розкопок було знайдено руїни пишного Сарґонового палацу в Хорсабаді, у тому числі багато написів про його правління. Завдяки цьому про Сарґона тепер є більше відомостей, ніж про інших ассирійських царів. Ізраїльський історик Моше Перлман пише: «Відразу ж скептики, які піддавали сумніву достовірність навіть історичних частин Старого Завіту, почали змінювати свої погляди» Один із Сарґонових написів розповідає про подію, відому раніше тільки з Біблії: «Я оточив та переміг Самарію і вивів як свою здобич 27 290 її мешканців». Про це Біблія у 2 Царів 17:6 говорить: «Дев’ятого року Осії асирійський цар здобув Самарію, та й вигнав Ізраїля до Асирії». Стосовно дивовижної схожості цих двох розповідей Перлман зауважив: «Отже, ми маємо два повідомлення: в літописі переможця і в літописі переможеного, одне — майже дзеркальне відображення другого»
На сайте с 24.04.2010 Репутация: 192
Сообщений 712 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill
19 дек 2012 в 20:55
Жук Макс писал(а):
ок, спорить про исторические факты нет смыла, тыт я согласен , но Он есть Тот, Который восседает над кругом земли, и живущие на ней -- как саранча [пред Ним]; Он распростер небеса, как тонкую ткань, и раскинул их, как шатер для жилья. думаю что тут подразумевалось про кругозор, 365 градусовв плоскости, вряд ли про то что земля это сфера.