Прочитав всю тему.
1)Автар, і шо ти робиш? Ти рекламуєш пілюлькі які тобі не допомогають. Ну жереш ти ці пілюльки і?
Ти без них жить можеш? Знач так: якийсь час тому в мене погчало клацать в суставах в пальці правої ноги і в коліні.
при присіданні і вставанні, в крайніх фазах.Зовсім трохи. Потім голосніше. Потім почало боліть. І клацать в лівій нозі.
Ну тенденція фігова, я до свого доктора, є в мене такий.
Доктор діагностує зменшення кількості хрящової тканини в суставах. Наступна фаза повільне витирання і знищення суставів. І шо робить.
Доктор говороть: є таблетки з добавками, можеш їсти, но то фігня, є мікстура, то краще, але не зовсімте. А саме то,
я і тобі це раджу, одриваєш жопу від інтернета, ідеш на базар, кіпуєш коров’ячіі сустави (коров’ячі а не свинячі, сустави а не кістки)
вариш їх годин 12 + скільки ще влізе, поки кістки не стануть як хліб м’які. Потім кістки викидаєш а рідину п’єш.
Ну через 2-4 дні прийому таких ліків моє коліно почало боліть але "по хорошому". Як при заживанні зудить тільки крайня форма, аж
боляче. А за тиждень боліть перестало. Повністю. Десь за місяць перестало клацать. А тож була парнографія, я іду а на мене пів вулиці оглядаєцця,
так тріщало. Продовжував ще потім довго. Але якось перестав. ну років 3 без цього і організм видно сам згадав як виробдять цей компонент
запустився і працює. Так шо таблеточки, зроблені для того щоб ти їх купував а не для того щоб тебе вилікувать, ми це знаєм, Кака.
2) без захисту в гастроном не вийду. Через дорогу не перейду. СПРАВЖНІЙ райдер не той шо катає голий, а той шо і спить в фулі.
По собі побачив, варто тільки раз не вдягнуть і тутже якась фігня. Чи об руль чи об винос чи по педалі не попаду. Ну і вавкі.
А вдягнеш і все норм. Так нафіг мені через таку ****** , якась лажа при їзді! Коліно-голінь + котьол + перчатки. Без цього я до вєла не підійду.
А покатацця + лікті + ракушка + іше шо є.
3) допінги. Не знаю шо ви там за кампоти , допінгами називаєте. Я маю досвід вживання і зловживання різними препаратами. Ну корисних здоров’ю допінгів не існує.
Якшо пох здоров’я то допустимо в спокійних дисциплінах. Тріал, можливо стріт, тощо. І абсолютно не допустимо в дисциплінах пов’язаних
із серйозним фізичним навантаженням. Можливі наслідки - проста смерть. Або втрата продуктивності. Оскільки на організм, з окрема на серце
підвищуєцця навантаження. Допустимі тільки психологічні стимулятори. Ніякої фізіології.
4) харчування. Ну тут більш - менш ясно. Побільше молока і молочних (кальцій, кістки) в тому числі кисломолочних (травлення). М’ясо
(гов’!ядина, менш свинини, ще менш курятини). Свіжі салати (вітаміни мікроєлементи), риба (фосфор для ваших мізків)
Ні якої кака-коли чи іншої какі. Тільки H 2 O. Без газу. Я особисто під час їзди води не вживаю. Вода має пройти довгий шлях. ти її випив,
вода попала в шлунок, засвоїлась, з кров’ю потрапила в тканини, там по капілярах в пори. Тільки потім випарувалась. Так що для того щоб вода потрапила туди де вона зараз потрібна, має пройти тривалий цикл. А набухуватись і з повним животом весь час пилять ..... Спраги це не вгамує. Бо організм хоче пить не животом, а "всім організмом".
Але це так я. В іншого може бути по іншому. Кожен організм унікальний. І чим довше живе, тим унікальніший стає.
Їздить в нас тут один чувак. Їздить безперервно, круглий рік (по всьому робота така) так зустрічаю його якось в мінус десь 20 з гакоМ.
А він без шапки взагалі, тонюнькі штаньці, сідло голе, без перчаток, по ьорді ллєцця, весь мокрий. Підхожу, кажу - шож ти чудиш? Вітер дмухне і ти
ляжеш, чорт зна шо ти тільки не простудиш. Чувак мені - нєа, пробував, тільки вдягну шапку чи ше хоч шось тутже захворію. А так як в літку
і піт тече, я лишаюсь здоровим, і не хворію. ОРГАНІЗМ ТАКИЙ , каже чувак. Ну чуваку тому побільше ніж мені біде. Йому так дуж серйозно за 50
буде. Так шо із стандартних підлітків , дуже різні дядьки вмростають.
зі катайте - не кашляйте. Всім добра!