На сайте с 30.05.2012 Репутация: 3
Сообщений 6 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Street
23 июл 2012 в 12:18
daimonwn писал что ему надо мишка и корпус от сломаной срам х5 я отослал товар пришел и какимто образом у него не аботает телефон но во время отправки он работал товар лежит на складе !
На сайте с 24.11.2009 Репутация: 77
Сообщений 272 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Canyon Spectral
23 июл 2012 в 13:45
капєц, от чувак реально мені з ранку настрій підняв )))))
по факту: їду сьогодні на роботу, моб стоїть на вібро, бо слухаю музику, відповідно його ледве чую, бо вібро слабеньке. ну все зашібісь: нарешті погода радує, музика класна. вирішую глянути котра година чи не запізнююсь на роботу і бачу, що на мобі аж 3 смс і один пропущений за остані 30хв О_о - відкриваю першу смс - від Віттмана: "Ыыыы! Ты кидало!!!!". Думаю що за нах! Якого він мене з самого ранку тролить )) - відкриваю другу - невідомий номер і з нього ж і пропущений дзвінок: "Товар пришол номер узнаете после того как позвоните". Пля, в ще більшому конфузі, бо нічого такого не замовляв, щоб мені мали при певних умовах ще номер декларації скинути О_о В принципі я домовився з одним малим в пт-сб, щоб переслав одне барахло, але на посилку не розраховував раніше ніж кінець понеділка або вівторок, бо невідомо коли вона точно прийде. да і номер декларації він мені ще в суботу сам вислав. короче нічого не розумію. - відкриваю третю - з Нової Пошти: "Прийшла посилка бла-бла-бла"
Ну от по факту вже розумію, що це і прийшла з самого ранку посилка від того малого (по факту автора даної теми). Так от, шановний автор даної теми, чи Краснорудський Данило Батькович! Ти повний дибіл і школоло чи як? В твої нещасні 15 років взагалі нема ніякої клепки? Ти розумієш, що висилаючи посилку в суботу вона ніяк не може прийти раніше ніж за понеділок чи вівторок! Тим більше коли Нова Пошта не працює в неділю і коли нема прямого сполучення між містами відправника і отримувача!? Ти розумієш, що навіть якщо я і отримаю вчасно смс від НП, що мені прибув вантаж, то в мене може не бути змоги миттєво його забрати, бо я на від міну від тебе, який просирає свій час на канікулах колупаючись в носі, маю все-таки певні зобовязана і роботу! Якого блеать хрєна миттєво створювати тему про кидалово, якщо вантаж фактично ще не прибув і мені не приходила смс про це!!! Ти взагалі з своїми мозгами дружиш чи вони самі по собі в тебе функціонують (якщо взагалі функціонують...)??? І нах мені ще писати, що скинеш номер декларації коли я тобі перезвоню, якщо ти САМ мені її ще в СУБОТУ ВИСЛАВ семескою! Ти взагалі імбицил чи як? О_о І ти розумієш, що між смс з Нової Пошти, що мені прибув вантаж, і твоєю ранковою смс складає нещасних 10хв!!! Чи ти також думаєш, що я маю здібності супермена і миттєво полечу на НП забирати твій сраний товар, як тільки отримаю смс з НП? І чи ти дійсно думаєш, що мені в моєму то віці є сенс кидати якусь малалєтку на таку малу суму (80грн) і на таке галіме барахло (купувалась комп. мишка і частина перекидки на деталі). Короче ти повний даун, чи яка в тебе там стадія олігофренії..!
А тепер ти скажи мені, тупориле школоло: чи є сенс мені наспавді тепер забирати те нещасне барахло, що ти мені вислав, після цієї теми, що ти створив і після того як ти назвав мене кидалом!? Чи може мені насправді разочок стати кидалом і забити на тебе болт і принципово не забрати посилку, щоб ти сцуко попав на гроші з простоєм товару і на переадресацію!? Чекаю на твою відповідь прямо тут в темі на загальний суд всім!
На сайте с 19.12.2007 Репутация: 94
Сообщений 577 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Magellan PolarX
23 июл 2012 в 14:22
зачем-же сразу
daimonwn писал(а): повний дибіл і школоло
daimonwn писал(а): імбицил
daimonwn писал(а): малалєтку
daimonwn писал(а): повний даун
daimonwn писал(а): олігофренії
. daimonwn, ты же старше пацана больше чем на 10 лет нафига так жестко переходить на личности, пацан малой, накрученный, начитался походу тем про кидалово повсюду, при этом я думаю что если бы он обьяснил нормально суть ситуации его бы сразу поставили на место и успокоили, хотя тут и без этого его поставили на место с твоей репутацией, думаю ему и так стыдно,и не приятно за сложившуюся ситуацию, а с выше перечисленными словами в его адрес возможно он вообще будет сопливить 2 недели)))) doctor4545, тебе посан надо думать головой, что у людей по мимо посылки есть 1000 дел, по крайней мери у тех кто работаетучитсяимеет семью. Эт у тебя куча свободного времени и беззаботное детство, а некоторые люди на 2х работах работают и семью содержат и не всегда находят время сразу забирать посылку. У меня был расклад когда человек аж через неделю забрал посылку и ничего, никто никому не звонил не предьявлял, как мне прислали смс с НП о том что посылку не забрали уже в течении 6 дней я позвонил человеку, он обьяснил ситуацию и все забрал. Читай книги,развивай мышление, а не отрофируй мозг пабликами ВК)))))