На сайте с 24.01.2011 Репутация: 22
Сообщений 28 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Duncon craft+888
10 июл 2012 в 10:27
на цих вихідних побував в Пилипці і на поляні де проходить траса капітошка ближче до водопаду побачив три траншеї виритих в поперек дороги їдучи зверху їх важко замітити в результаті поламані веліки і серйозні травми, сам став жертвою Народ знайте вирили їх не відпочиваючі а місцевий неадекват на імя Вася який живе в верху поляни в лісі в колибі на питання людей для чого він це зробив він ехидно посміхаючись відповів що це ловушка для велосипедистів два дня я його на поляні вичисляв щоб розбити йому голову але він так і не появився знав що його пасуть я не перший і не останній хто попав в його лавушку Гасіть мудака ящо випадково з ним пересічетесь
10 июл 2012 в 10:36
не сильно перекидка пішла спати і велік не погано покоцав доре що швидкість була не велика і знаючи про траншеї я всерівно в них попав якщо нарию його фото то закину
10 июл 2012 в 11:01
не розрив бо вже боїться знае що його спалили пару чоловік там падали які знають його особисто він тепер там навіть висовуеться але щось придумае новеньке в нього не мае зубів
На сайте с 01.11.2010 Репутация: 153
Сообщений 314 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Giant stp+Marzocchi z3
10 июл 2012 в 12:18
ночью васю вместе с его колыбой кремировать,чтоб людям западлянок не порол.да и походу он забыл всем известную поговорку-не рой другому яму,сам в нее же попадешь.
Maks_ritual писал(а):
сначала покупаем потом узнаем что это и зачем , логика хбешников
На сайте с 27.05.2011 Репутация: 28
Сообщений 107 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Freeride Байк: GF Mullet
10 июл 2012 в 13:13
видел эти траншеи 2 недели назад правда проезжал их без проблем
Там кроме этого есть ещё одна проблема, хиппи, которые на этой поляне живут в палатках. Мало того, что уроды - мусорят там страшно, а кроме этого ещё и неадекватно на байкеров реагируют. Не раз было такое, что я там проезжал и на меня бежало пару человек с криками. С*ки блин. Предлагаю собрать толпу и пойти им навалять, а этого Васю найти и в Шипот сбросить!