На сайте с 19.04.2011 Репутация: 0
Сообщений 5 Пол: Мужской(25)
Стиль: BMX:DirtJumping
14 июн 2012 в 22:49
Всім привіт. Знайшов тему в якій продавалась BMX рама Sunday Model D. Я подивився що це за рама в інтернеті і вона мені підійшла. Цього ж дня я домовився з власником шоб він її вже відправляв. Запиатв в нього про стан, про ціну, та попросив щоб він скинув фотки. Рама не була сфотографована цілком а тільки місця зварки та куски труб. Загальної фото рами небуло. Я не звернув на це уваги, адже рама була в ідеальному стані. Після того як мені приїхала рама я пішов складати велосипед і побачив шо на цю раму влізе навіть 24" колесо. Написавши тому хлопцю він почав казати що так нормально, що він так катався і гроші за раму вертати небуде, після чого видалив мене з друзів Вконтакті та обмежив коло спілкування.
тему на форумі створено з аккаунта його друга.
Ось його сторінка https://vk.com/id28420744. Хлопець з Надвірного. Якшо він не буде відписувати і надалі то поїду в Надвірне і напишу заяву в міліцію.
На сайте с 13.09.2009 Репутация: 241
Сообщений 653 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Street Байк: Метолбайкс
14 июн 2012 в 23:09
defo111, наскільки я знаю рама
defo111 писал(а): Sunday Model D
це крузерська рама вона і запланована під 24 колесо, потрібно було уважніше шукати інфу, але і продавець я думаю повинен був повідомити що рама під 24" а в міліціі тобі точно ніяк не допоможуть
* Велосипедист никогда не думает, потому что он все знает. Особенно про байк и байкинг.
На сайте с 06.06.2010 Репутация: 65
Сообщений 389 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Лідер Лисиця
14 июн 2012 в 23:46
повністю згоден з автором (хоча мав би досвід запитав під шо рама 20 чи 24) тому що Сандей випустив model-d як і 20 так і 24. Автор мав би попередити ще в обяві під яке колесо рама, але тепер усе марно врят що ти докажеш, модель прийшла по ідеї така як вказана. Совість кидали дозволяє почувати себе спокійною (хоча з боку продавця не культурно)
vlad31211 писал(а):
зад у меня уже голубой,думаю и перед покрасить в голубой! как віровнять яицо?
На сайте с 23.11.2011 Репутация: 7
Сообщений 2 Пол: Мужской(27)
Стиль: Стритец Байк: Ns
15 июн 2012 в 00:01
Я продавець цієї рами, одним словом я нікого не збирався найобувати, я купив цю раму в одного пацана він сказав шо ця рама на 20 колеса, після того як я її зібрав я побачив шо вона задовга місяць поїздив і рішив продати, мене питалось 4 пацана Яка ростовка рами я їм казав і вони відмовлялись, я незнав шо ця рама під 24, написав цей макс він мені сказав кинути фото я йому кинув і нанаступний день він дав свої дані я йому відправив раму в ідеальному стані, моєї провини нема, якби він запитався під які колеса вона ді це інша справа а так сам лоханувся!!!!
На сайте с 13.09.2009 Репутация: 241
Сообщений 653 Пол: Мужской(27)
Стиль: BMX:Street Байк: Метолбайкс
15 июн 2012 в 00:06
писал(а):
Рама Sunday Model-D
Sunday’s geometry is the most radical improvement to 24” bikes in decades. These products are designed to do away with the ordinarily sluggish feel of traditional 24” BMX racing bikes. The end result is a properly scaled 24” frame, fork and bars with the style and handling of the 20” BMX you’ve always known and loved.
Sunday frame innovations are tested in our best aftermarket models befo
це стягнуто з сайту Модел -Д були як 24ті так і 20ті
* Велосипедист никогда не думает, потому что он все знает. Особенно про байк и байкинг.
На сайте с 23.11.2011 Репутация: 7
Сообщений 2 Пол: Мужской(27)
Стиль: Стритец Байк: Ns
15 июн 2012 в 00:12
БЛять та я сам незнав шо то є ше рама Model С В того пацана шо я купив цю раму, він сказав шо це Model D мене виходить шо самого наїбали, я нікого ше не найобував і незбираюсь, треба питатись конкретно, коли ти купляєш!!!!