На сайте с 23.05.2011 Репутация: 66
Сообщений 74 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: norco 125
1 янв 2012 в 23:27
поперше вітаю всіх з першим днем нового року в мене виникло таке питання що ви думаєте про цю вилку чи можна на ній катати щось жосткіше за AL яка її міцність в цілому і чи краща вона за шерман або домейн 302?
На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
1 янв 2012 в 23:40
не знаю не знаю как она по прочности... с виду должна быть норм) я лично домэйну очень доволен. сталь ноги, прочности хватает! а насчет роботы, нескажи что плохая. у меня лично 2,5 масло круглый год, работает на ура. Отскок что надо! да переберать надо частовато, и в планах поставить эндуро сальники. но в плане переборки, это даже мне удовольствие приносит) так что я однозначно за домэйн)
1 янв 2012 в 23:51
ну не знаю, подивися тут https://x-bikers.com/forum/show_topic.php?id=85854 мож шось про шерман знайдеш інтересного, і вообще в пошуку багато інфи. від себе додам, на шермані я не катав, пару разів жмякав у знакомого на байку... робота на цінителя, кожному свое в принципі. по міцності полюбому домейн кращий, ноги 35 а не 32... штанів на домейнах я не стільки ламаних бачив як на шерманах...
На сайте с 21.06.2011 Репутация: 223
Сообщений 1456 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:Street Байк: Yamato Tojiro+RST Space
2 янв 2012 в 00:16
сорри за флуд но по закону украины "булькающие" вещества не совершеннолетним продавать запрещено, а также запрещено розпитие таковых в общественных местах, детских площадках и т п! а лица не достигшие 18 лет за нарушение последнего не платят штраф а выполняют общественные работы!
ателье,ремонт,перешив,кастомные сумки и рюкзаки-> [ Ссылка ]
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
2 янв 2012 в 00:18
kalush rider писал(а): що ви думаєте про цю вилку
судячи по забугорних відгуках вилка дуже толкова Ссылка
kalush rider писал(а): чи краща вона за шерман або домейн 302
а смисл її порівнювати з цими вилками, коли не по призначенню не по ціні вона не сходиться......
KenWood писал(а): я лично домэйну очень доволен. сталь ноги, прочности хватает! а насчет роботы, нескажи что плохая. у меня лично 2,5 масло круглый год, работает на ура. Отскок что надо! да переберать надо частовато, и в планах поставить эндуро сальники. но в плане переборки, это даже мне удовольствие приносит) так что я однозначно за домэйн)
бачу в тобі криється багатезний досвід використання різних вилок раз ти всюди радиш домейн.....
kalush rider писал(а): чи можна на ній катати щось жосткіше за AL
думаю можна але не нужно! чесно кажучи я би взяв дану виль затестити, але коштує вона не мало..... із мінусів те що рідкість і з запчастинами буде напряг.
linar1st писал(а): Бери лутше домейн 302
про цього кадра я взагалі мовчу. якщо будеш продовжувати в такому дусі, банька за тобою довго плакати не буде......
2 янв 2012 в 00:24
alegka87, давай не трогай мене, я не буду трогати тебе, ок-да? Не забов’язаний тобі говорити шо я юзав, чому і шо я раджу, і до чого як я відношуся. Ок, братюнь?