На сайте с 29.06.2011 Репутация: 248
Сообщений 1692 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Картон
12 мар 2012 в 18:21
Я в прошлом ККшник)) суть тренера была в том чтобы выработать физуху на высоту ну и вел грейдить)) Технику и подобное выраабатывал часами, днями на треше, просмотр видео материалов по теме, Очень помогло общение с товарищами по кк)) а так тренеров по дх в природе не встречал... Лучшего самого себя тренера не найдешь, каждий индивидуален.
На сайте с 29.12.2011 Репутация: 145
Сообщений 535 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
6 апр 2012 в 13:20
мені ну дуже повезло а я це аж тепер зрозумів! я від лісу живу (карпати) за 1 км і +в нас траса 3км протяжністю і важка огого ше й до того всього я катаюся 100 процентів по 3 раза на тиждень і завжди з друзями при тому що один із тих друзів чемпіон в області по ДХ) так шо я бачу як він ухиляється,повертає і йде на трампи і тормозить і я почав це все як він робити і час за скільки я ту трасу проїхав і тепер проїхаю набагато зменшився!!!Так що їдьте жити в карпати і бажано в ті міста там де багато райдерів)) Друзі (а тим більше 1-ші в області) найкраще розуміють і знають як то треба і покажуть і научать вони ж самі кращі тренера для мене по ДХ
На сайте с 15.03.2012 Репутация: 4
Сообщений 39 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Iron Horse
15 мая 2012 в 20:30
Интересует такои вопрос при прохождении серпантина с достаточно сильным уклоном...кто как проходит??? посаветуите .... а то у меня все врямя с этим сложности...