На сайте с 07.01.2009 Репутация: 207
Сообщений 598 Пол: Мужской(38)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Colnago Master Orbea Rallon X30
21 дек 2011 в 00:31
А каких, собственно, многих тем? Я кроме зарубы с Зэфом ничего не помню, хотя мониторю сайт интенсивно. Может напомните? Все что могу сказать от себя - когда-то не продал ему педали - просто не договорились.
На сайте с 20.09.2009 Репутация: 115
Сообщений 217 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Уже не светит.
21 дек 2011 в 01:58
я бы даже не стал тратить бензин на поездку на Н.П за его товаром, пусть он и новый но его репутация мягко выражаясь, ку...к де....ма который живя в Украине даже бонально не выучил Украинского языка, про Русский язык я молчу вовсе. ИМХО С ним дел не имел и не буду.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
21 дек 2011 в 03:52
vlad777 писал(а): в Таджиксистане украинский не учат.
яким боком тут Таджикистан? знаю його особисто, в залізі він не шарить взагалі, деталь може бути як в хорошому так і в поганому стані, її фактичного стану він не визначить! так що якщо хоч брати бери наложкою, бо потім в разі виникнення проблем ви один одного не зрозумієте......
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
21 дек 2011 в 15:25
wittman писал(а): МОЖНО! тока чётко договориться! и наложкой!
ти мене вибач, але про яку довіру можна говорити коли ти пишеш про наложку? наложка це уже значить що ти йому не довіряєш і страхуєш себе! а довіра в мому понятті без страху вислав гроші і прийшов забрав товар! тему можна логічніше назвати чи можна мати справу, але нів"якому разі чи можна довіряти це раз! а по друге як можна довіритися людині яка не знає що продає? поняття ідеального у кожного своє, а особливо у того хто не відрізняє хороший стан від не дуже..... на рахунок довіри я промовчу, а от на рахунок мати справу з тобою погоджуся, можна але всі нюанси треба озвучити і брати наложкою і при отриманні самому все обдивитися і зробити висновки на ра хунок стану!