На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
26 окт 2016 в 15:09
GreNade, дякую) вирішив додати до стандартного то байка - переборку тормозних ручок, заодно і продовжити їм життя. можливо комусь буде корисним відео на данну тему)
На сайте с 27.01.2013 Репутация: 74
Сообщений 24 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: kellys magik
21 июн 2017 в 01:07
парни вопрос захотел себе купить тормоза древние shimano xt 755 все бы хорошо но у них тупое не в обиду крепление самого калипера is . у меня вилка с адаптером pm вопрос мне нужно икать какойто спец переходник для них или можно пробывать стандартный is pm . может ктото сталикался с таким вопросо и занет ответ . всем добра
На сайте с 12.10.2011 Репутация: 182
Сообщений 1068 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: розібраний
15 окт 2018 в 11:50
Добрєйшого деньочка, камради. Не думав що колись звернусь до вас з таким проханням, але маємо те шо маємо.
Хтось може на деньок позичити інструмент Shimano TL-FC32 (Київ і ближні села)? З мене пиво/снікерс/блоуджоб(шутка)
Нічого не предвіщало біди коли купляв богомєрзку каретку MT-800, але виявилось що хитрі япошки вирішили посадити покупців на кукан і зйомник для теплої лампової карєтки 51 моделі цю ХТ-шну не закрутить.
Закрадуються сомнєнія що хитрий жовторотий конструктор вирішив зекономити 4 грами люмінія на кожній каретці (зробивши менші чашки), і я підозрюю що зекономлений люмінь з 100000 кареток він переплавить на астон-мартін або феррарі для себе.
P.S. знайшов братика по нещастю в цих ваших інтернеторах: такий же ключ айстулз як у мене, і проклятий адаптер в нього не лізе.
cka3o4nuk писал(а):
Присоединюсь к мнению что рш говно
16 окт 2018 в 09:06
Leva Rodriguez писал(а): всп он дружит... просто очень плотно одевается
ввечері спеціально взяв штанген і заміряв. Там 1.4мм натягу. ОДИН І ЧОТИРИ, КАРЛ!!! якщо ти зможеш від руки засандалити натяг 1.4 на деталі з діаметром менше 50мм, то ти або Халк або балабол
cka3o4nuk писал(а):
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
16 окт 2018 в 17:26
смотри... , шимано делает пластиковый переходник так, что наружный диаметр равен диаметру чашки обычной кареты бса
иначе как тогда будет работать шимановский ключ?
второй варик , что твой ключ с провтыченым размером... тогда реально или напильник в руки, или нахер вообще так жит? :))))
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
17 окт 2018 в 10:55
Leva Rodriguez писал(а): шимано делает пластиковый переходник так, что наружный диаметр равен диаметру чашки обычной кареты бса
в ключі шимано під бса і айстулз під бса різний внутрішній діаметр. Тобто стару каретку ББ-51 я можу викрутити любим з них, вона по наружі чуть менша за пластиковий адаптер. А якщо міряти по зубчиках, то все точно так.
Але на пластиковий перехідник влазить тільки в ключ від шимано. Теоретично можна сточити пластиковий адаптер по наружі на проклятих 1.4 мм і все влізе
cka3o4nuk писал(а):
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 29
Сообщений 276 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Specialized Demo 8
18 апр 2021 в 19:45
Не завалялся ли у кого-нибудь дохлый переключатель Altus или любой другой с технологией Shadow? Нужна фигня, отмеченная на фото. Если у вас такая же- готов купить