На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
25 авг 2011 в 18:19
alegka87 писал(а): ти я бачу під кінець теми знатоком в вилках стаєш, спочатку не дуже шарив, а уже і про прогресій і т.д. полеміку починаєш вести.... ппц!!! і всі тобі щось должні вилки розбирати, катриджі виймати, ти що пуп цього форума чи сама авторитетна людина тут? взагалі іди з цієї теми, а то саме більше флуда і якись переходів на особистості саме від тебе! ще раз повторюсь ТОБІ тут ніхто не повинен нічого доказувати, і твоя думка тут мало кого цікавить, ібо вона міняється як вітер, то ти не шариш, то ти вже шариш!
По перше, я не казав шо я знаток у вилках.
По друге, я сказав уже, якщо ти не уважно читав, шо " не дуже шарю " поняття відносне, читай вище.
По третє, я не говорив шо мені хтось шось должен, парень сказав хочеш відео тд.тп. , я сказав ок, і якшо він сказав шо доведе свої слова, то хай доводить до кінця, а не скинув відео і сразу видаляти його
По четверте, де я переходив на особистості? ти шо баклан чи шо? не виводь мене з себе.
По п’яте, скажи мені де моя думка "мінялася як вітер" ?
На сайте с 12.03.2010 Репутация: 262
Сообщений 658 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: UMF Hardy Steel 2
25 авг 2011 в 18:22
alegka87 писал(а): ти я бачу під кінець теми знатоком в вилках стаєш, спочатку не дуже шарив, а уже і про прогресій і т.д. полеміку починаєш вести.... ппц!!! і всі тобі щось должні вилки розбирати, катриджі виймати, ти що пуп цього форума чи сама авторитетна людина тут? взагалі іди з цієї теми, а то саме більше флуда і якись переходів на особистості саме від тебе! ще раз повторюсь ТОБІ тут ніхто не повинен нічого доказувати, і твоя думка тут мало кого цікавить, ібо вона міняється як вітер, то ти не шариш, то ти вже шариш!
це саме я можу сказати тобі, шо ти тут забув і хто ти такий? кого інтересуе твоя думка?
Commencal Absolut Max Max - Atherton Edition + Dj1-> [ Ссылка ]
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
25 авг 2011 в 18:58
KenWood писал(а): По четверте, де я переходив на особистості? ти шо баклан чи шо? не виводь мене з себе.
я б тобі сказав хто ти такий, але моя культура цього не дозволяє! і фільтруй трохи свій гнилий базар, бо нет том а життя є життя!!! нічого якось доля зведе нас і побачим хто буде бакланом! ти чувак недалека людина і мені тебе чесно шкода!
lacondeguy писал(а): це саме я можу сказати тобі, шо ти тут забув і хто ти такий? кого інтересуе твоя думка?
напевно всіх крім вас двох! бо у вас бачу з сприйняттям дуже туго! ти впарив х*рню і тут ще з себе це*ку строїш! да зловить би тебе і ту вилку тобі на голові розбити щоб другий раз дуже добре бумав як таке робити! і понабігало відразу школоло захистників, яким всі щось мають доводити, бо вони від природи тупі і самі своїми головами не мажуть додуплити, чи вилка робить чи ні!
KenWood писал(а): і якшо він сказав шо доведе свої слова, то хай доводить до кінця, а не скинув відео і сразу видаляти його
хто ти тут такий щоб тобі хтось щось мав доводити??
На сайте с 25.08.2011 Репутация: 1
Сообщений 3 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:DirtJumping
25 авг 2011 в 19:24
lacondeguy писал(а):
хтось там дуже сильно бився в груди шо приїде ........
його мама не пустила ....) тобі повезло , а то залишився б без зубів, )))
DeN_CoDeX писал(а):
******** ти на хрен ебанько завались, разница большая ...я тя на**й как повалю ти сибе даже непредставляєш...а случає лучшем зуби потеряєш...
На сайте с 27.03.2010 Репутация: 62
Сообщений 2 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
25 авг 2011 в 20:15
Sonc я не знаю що ти придумав але вилка була у гарному стані!
По перше це на вилці не пластилин а герметик!
а по друге lacondeguy скинув тобі 50 грн як ви й домовлялись!
На сайте с 24.07.2011 Репутация: 0
Сообщений 1 ЗАБАНЕН. Пол: Мужской(26)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: DragStar
25 авг 2011 в 23:46
Хахах о чем ты говориш! Ты даже скайп ссыш дать ибо подзвонить, вотку старую закинул! Потеряный ты кароче но не парся пиздженым всеравно будеш !!! давай и нефиг срать тут , если будеш готов нормально поговорить пишы дзвони, а здес ьтерять время с вашым детским лепетом я уже задолбался!