На сайте с 05.06.2010 Репутация: 127
Сообщений 421 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: NS Surge+Totem
25 авг 2011 в 12:23
Ohh Fuck, KenWood, флуд и личные разбирательства наказуемы.. Все в интернетах качки и начистят друг другу морду, ага. Хотите пообсуждать друг друга - создавайте темы во "Флуде".
На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
25 авг 2011 в 12:23
KenWood,
KenWood писал(а): він мав на увазі шо він не виймав його...
не хочу спорити по пусякам, но якби ти зняв штани з вилки з відкритим картриджом то з них би потело мало котре на стінках, а хабер ше портряс штанами і звідти нич не витекло. такшо картрідж закритий, інфа 100%.
На сайте с 12.03.2010 Репутация: 262
Сообщений 658 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: UMF Hardy Steel 2
25 авг 2011 в 12:24
Music_Man, поверь мне, крови попили не мало мне... выяснять ничего уже не собираюсь. Пусть орет себе что хочет, мне за полутора года это первое предъявление о розводе, дохера железа прошло через мои руки... много людей меня знает, и знают что я не кидало. И вообще эту тему я на одном конце видел, токо настрой поднял себе)
Commencal Absolut Max Max - Atherton Edition + Dj1-> [ Ссылка ]
На сайте с 22.06.2009 Репутация: 46
Сообщений 82 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Верни мой 2007
25 авг 2011 в 12:31
На сока знаю я то ДЖ должен ходить більше чим на половину своїх ніг!!!!!! так як автор стрверджує шо вилка ходила на 1 см а продавець йому нічого не сказав про це то я за Sonc!!!Но Мішаня надобуло сразу вернуть її і не морочить собі голови
а топкеп можно открутить так:
1)сверлиш дві дирки рівновіддалені від центру топкепа
2)вставляешь дві чи трубочки чи спиці в дирки
3)между трубочками чи прутами чи спицями ще одну палку (грубо говоря) і откручюєш
lacondeguy інформацію нада давать всю про продукт який ти продаєш а не кідать когось!
Имей дело с VLADISLAV_DH , jeka_kit норм тип ,Косто вернись , Стритцефер жив...
На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
25 авг 2011 в 12:44
KenWood писал(а):
відкритий картридж мае болтом закриватися, і масло не мае витікати... угу...
фейспалм
відкритий на то і відкритий, шо одно і тоже масло змащує ноги і працює в демфері (знов КО). і ніякий болт його не закриває. "болт" може закривати закритий розборний картрідж, а в дж закритий і не розборний
і останнє шо мені не дає спокою: як такий примітивний картрідж може заклинити??? там є чомусь об шо заклинити??
На сайте с 22.06.2009 Репутация: 46
Сообщений 82 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Верни мой 2007
25 авг 2011 в 12:46
ну да а тут він приїхав до мішані і резко заклинив ДА?? якщо люди кажуть що коли принімали вилку вона фігово робила (точніше на 1 см) то у мішані ніяк немогла вона заклинить!!!АЖ НІЯКК
Имей дело с VLADISLAV_DH , jeka_kit норм тип ,Косто вернись , Стритцефер жив...
На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
25 авг 2011 в 12:49
SS rider, ти мене уже зхарив і затролив, по спішці не то написав, я мав наувазі шо в закритому не розборному сверленому картриджі не мае масло витікати...
SS rider писал(а): одно і тоже масло змащує ноги і працює в демфері
як одне і теж саме масло в закритому картриджі може змащувати і ноги і картридж? якщо він закритий...
На сайте с 12.03.2010 Репутация: 262
Сообщений 658 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: UMF Hardy Steel 2
25 авг 2011 в 12:52
Superball, там казалося шо вона робить жостковато... і ти хочеш сказати шо вони сразу побачили коли забирали вилку шо там картридж заклининий? він пішов покатав на дж/маніту/жесткачі ( я хз на чому ще там ) а потім поліз сверлити картридж...
Commencal Absolut Max Max - Atherton Edition + Dj1-> [ Ссылка ]
На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
25 авг 2011 в 12:54
Castiel, да, чуваку приснилось что он покруче Бендера, и не смог прыгнуть из-за херово купленой вилки) Эх... жаль.. Superball, а пуся типо выдержит 20м да?) омг)
На сайте с 30.04.2011 Репутация: 66
Сообщений 456 Пол: Мужской(25)
Стиль: BMX:Street Байк: mr. Proper TTL
25 авг 2011 в 12:58
Superball писал(а): і він сразу там попробував як вона ходить
так почему они сразу же вилку не отправили назад?!?!?!?!?!?почему они начали с продовца вымогать деньги и саморемонтировать вилку?! почему тупо не взять было и отправить назад,ведь по переписке видно что с начала вилка приходит,потом автор идёт и отправляет деньги.
А автор сказал что наоборот,с начало деньги потом вилка.
[morgan писал(а):
]поменяй город на Ровно... не позорь столицу....