На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
25 авг 2011 в 01:48
alegka87 писал(а): катридж у другана не сверлений, так що не надо!!!!
я в це мало вірю
alegka87 писал(а): ну якщо його робота тобі здалася нормальною, то ти або важиш 120кг+ або в роботі вилок взагалі нічого не тямиш!
67 кг, повір вилок мав не багато але жмякав багато відомих вилок і тямлю дешо
alegka87 писал(а): варіант доволі цікавий, особливо зубило і молоток!
карету на ашані колись відкручував? таким же способом спокійно можна було відкрутити топкеп. ( розумію шо приклад не дуже, але на свої очі бачив як у друг так відкручував, і нічого страшного з топкепом не сталося)
alegka87 писал(а): це не бред це варіант!!!! уявляю собі це так, береш пилку по металу, робиш пропил в пласмасі міліметра 3(місце там це дозволить), далі ставиш металеву пластину типу ножа чи ще чогось і відкручуєш.
наступного разу так і зроби
alegka87 писал(а): яким чином? аргументи!!! сверло проходить пласмасу, потім метал, зливається масло, нарізається різьба, миється катридж, заливається масло закручується болт! в якому з кроків помилка?
по твоему картридж хватить просверлити в любому місці і це вже вплине на роботу? я вже сказав шо вважаю цей варіант бредовим, і те шо ти собі там придумав не дуже хочу обдумовувати.
Sonc, що тобі не подобається в моєму віці? Чи ти думаеш шо всі 16-ти річні підлітки тупі і не розвинуті? Деякі 20-ти річні не розумніші малолеток яких я знаю ( тут я не про тебе, не прийми за образу) habbler, був би радий побачити.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
25 авг 2011 в 01:58
KenWood писал(а): я в це мало вірю
а ти повір! це вилка habblerа, і він тобі запропонував відео!
KenWood писал(а): жмякав багато відомих вилок і тямлю дешо
що тямиш? нажав на руль і визначив роботу вилки?
KenWood писал(а): карету на ашані колись відкручував? таким же способом спокійно можна було відкрутити топкеп. ( розумію шо приклад не дуже, але на свої очі бачив як у друг так відкручував, і нічого страшного з топкепом не сталося)
ашана нажаль не мав! але ти я бачу спец що йо-ма-йо, коли стальну каретку з насічками під ключ порівнювати з пласмасовим погризеним топкепом!!!! ппц!!!
KenWood писал(а): по твоему картридж хватить просверлити в любому місці і це вже вплине на роботу? я вже сказав шо вважаю цей варіант бредовим, і те шо ти собі там придумав не дуже хочу обдумовувати.
щоб обсирати чужу ідею треба згенерувати своїм мозгом кращу ідею і це довести, а не просто ляпнути що це бред!!!! ти десь бачив щоб я писав що в любому місці катридж сверлився? ні! я говорив про те що він сверлився через топкеп в тому самому місці де і в тій темі! чи ти не поняв з якої сторони його в темі сверлили? і як висновок, якщо з тієї самої сторони сверлити знач і результат має бути однаковий!!! так?
25 авг 2011 в 02:07
alegka87 писал(а):
що тямиш? нажав на руль і визначив роботу вилки?
нет, взяв вел пішов прокатався... і зробив висновки
alegka87 писал(а):
ашана нажаль не мав! але ти я бачу спец що йо-ма-йо, коли стальну каретку з насічками під ключ порівнювати з пласмасовим погризеним топкепом!!!! ппц!!!
KenWood писал(а):
розумію шо приклад не дуже, але на свої очі бачив як у друг так відкручував, і нічого страшного з топкепом не сталося
читай уважно і не жени на мене, я пишу нормально і спокійно, і попрошу точно так відписувати.
alegka87 писал(а):
щоб обсирати чужу ідею треба згенерувати своїм мозгом кращу ідею і це довести, а не просто ляпнути що це бред!!!! ти десь бачив щоб я писав що в любому місці катридж сверлився? ні! я говорив про те що він сверлився через топкеп в тому самому місці де і в тій темі! чи ти не поняв з якої сторони його в темі сверлили? і як висновок, якщо з тієї самої сторони сверлити знач і результат має бути однаковий!!! так?
мене уже задрало повторюватися, через топкеп сверлити те ж саме шо і на осліп... я вважаю шо ти його нормально не просверлиш.
Я не просто "ляпнув шо це бред" і не "обсирав" чужу ідею, я висловив свою думку нарахунок сказаного тобою, і вообще, обсираеш тут ти а не я. Пиши будь-ласка попроще, не думай якшо ти старший від мене то ти можеш багато собі дозволяти, в інеті всі рівні, а в моє особисте життя не раджу вмішуватися ( це означае шо не надо сразу говорити шо " побачив я би тебе в реалі харю би розбив " ).
І вообще, всім надобраніч, завтро продовжимо нашу дискусію...
P.S. habbler, чекаю відео
25 авг 2011 в 02:23
KenWood писал(а):
я вважаю шо ти його нормально не просверлиш.
а ти не вважай, а доведи!
я зубилом відкручувати то це норм і він чомусь має відкрутитися, а не розколатися, не доубитися, а як сверлити то я чомусь маю не попасти, тільки хз чому!!! наосліп може й для тебе а для людини яка думає логічно і може елементарно прорахувати де центр катриджа це раз плюнути! і повір це простіше ніж молотком і зубилом, а воно реально більше змахує на вислів - сила есть, ума не надо!
KenWood писал(а):
Пиши будь-ласка попроще, не думай якшо ти старший від мене то ти можеш багато собі дозволяти, в інеті всі рівні, а в моє особисте життя не раджу вмішуватися ( це означае шо не надо сразу говорити шо " побачив я би тебе в реалі харю би розбив " ).
чесно, хоч відкрию таємницю, я і так дуже просто пишу! і навідміну від тебе обгрунтовую свої слова!
я собі ще нічого і не дозволяв, мені чесно однаково на твоє особисте життя, земля кругла!!! сьодні твій друг розвів - завтра воно йому вернеться і розведуть його!!! навіщо мені псувати нерви, якщо ти ще не зрозумів, що ця тема не сворена для того щоб хтось когось шукав, а для того щоб попередити інших про недобросовісність окремих людей, які під видом конфети впарюють каку! а тут як завджи з одного почали - іншим закінчили, перелили з пустого в порожнє, і на 4-й сторінці уже буде незрозуміло з чого почався сир бор!
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
25 авг 2011 в 04:09
KenWood писал(а):
habbler, чекаю відео
Ось обіцяне відео. Знімав на телефон (без дублів з першої спроби) але по суті все що треба видно.Важу я 73кг. І під мною вона працює просто ультраплюшно, це враховуючи те, що ніякої відкритої ванни і масла у вилці не має.(Крім смазочного).Простий тайванський закритий картрідж. Кілька разів уже спрацьовувала на весь хід у друзів на очах. Вони теж не вірили.
Так що мабуть варто задуматись хто прав хто виноват.Або хоча б якийсь зробити для себе висновок.
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
25 авг 2011 в 10:18
Gleban писал(а): ребят фото вилки пожалуста с линейкой, а еще можно видео не работы. Очень интерестно, интерестно посмотреть!
ти взагалі читав тему?
яке може бути відео роботи коли вилка в майстрерні розібрана?
почитай переписку, автор давав добро на те щоб вилку сверлили і ремонтували а він компенсує ремонт! а коли вилку розібрали почався мороз!
25 авг 2011 в 10:54
alegka87 писал(а):
я зубилом відкручувати то це норм і він чомусь має відкрутитися, а не розколатися, не доубитися, а як сверлити то я чомусь маю не попасти, тільки хз чому
блеать сказав же я тобі нормальною українською мовою, я бачив як його так відкручували і нічого йому не сталося. Був би рядом біля мене ДЖ я б тобі теж відос зняв.
alegka87 писал(а):
і повір це простіше ніж молотком і зубилом, а воно реально більше змахує на вислів - сила есть, ума не надо!
не думаю шо простіше просто взяти і дирки у вилці робити.
alegka87 писал(а):
чесно, хоч відкрию таємницю, я і так дуже просто пишу! і навідміну від тебе обгрунтовую свої слова!
Я не обргунтовую свої слова, бо я не підтримав твою ідею з сверленням картриджа?
alegka87 писал(а):
сьодні твій друг розвів - завтра воно йому вернеться і розведуть його!!!
По перше, де я писав шо то мій друган? Якщо я сказав шо я мав нагоду покатати пару деньків на ньому, і скористався нею, то не означає шо то сразу мій закадичний дружбан.
По друге, якщо дивитися з вашої сторони то це не розводство, а най*бство
Серйозно кажучи, чувак відправив норм вилку, мало того відправив деньгу за то шо Сонку шось там у вилці не сподобалося... але коли той почав деньгу дерти... сорь, але я б теж не витримав)
alegka87 писал(а):
навіщо мені псувати нерви, якщо ти ще не зрозумів, що ця тема не сворена для того щоб хтось когось шукав, а для того щоб попередити інших про недобросовісність окремих людей, які під видом конфети впарюють каку! а тут як завджи з одного почали - іншим закінчили, перелили з пустого в порожнє, і на 4-й сторінці уже буде незрозуміло з чого почався сир бор!
хоч в одному я з тобою згідний) Лакондеги не виноватий а ти з нього на 4 сторінки виноватого зробив
А по суті, ви попередили інших про недобросовісність парня, в темі як я бачу відписалося не мало народу з противоположною думкою... тут діло принципу, хто мав діло з людиною довіряє цій людині, а у кого з ним шось не стикнулося... то всі друзі і знакомі будуть щитати його кидалом
NaFTALiN.Co, у тебя сарказм а половина сидящих тут людей подумали наооборот
habbler, а тобі не здається шо у тебе картридж у г*вно убитий?
На сайте с 15.07.2010 Репутация: 26
Сообщений 6 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Street Байк: ns suburban 24 2009
25 авг 2011 в 11:07
Тоже знаю lacondeguy! норм пацан! покупал у него втулку! все прошло отлично без розводняка!!! адекватный парень! так шо я думаю шо сам Мишаня что то забаранил!!!
На сайте с 12.03.2010 Репутация: 262
Сообщений 658 Пол: Мужской(28)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: UMF Hardy Steel 2
25 авг 2011 в 11:10
habbler писал(а): прямо перед камерою його розкручу і покажу , що картрідж дєвствєнно нечіпаний ніким, закритий як рибка в консерві. І ти тоді побачиш як працюють закриті картриджі.
я в відео не дуже, якшо чесно, побачив як ти його розбираеш...
Commencal Absolut Max Max - Atherton Edition + Dj1-> [ Ссылка ]
На сайте с 17.03.2010 Репутация: 72
Сообщений 259 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Алєніна
25 авг 2011 в 11:12
KenWood писал(а):
а тобі не здається шо у тебе картридж у г*вно убитий?
Ну звичайно що мій в гов...убитий , тоді картрідж Lacondeguya взагалі мертвий або взагалі його там не існує.
Головне що ти сам побачив, що мій працює і досить плюшево,ти ж не вірив.
........
Що обіцяв я зробив!!! а ти захищай друга.)) Відео-деліт....всі все побачили
lacondeguy писал(а): я в відео не дуже, якшо чесно, побачив як ти його розбираеш...
Що саме ти не побачив.?
Чи ти може хотів щоб я геть і топкепи повідкручував?
Тут стояло питання що вилка з картріджем не може толком працювати і тому хід у твоєї такий тугий і мізерний. Я довів що і в мене картрідж але ж вилка має нормальний хід при навантаженні. Масло ж не потекло зі штанів коли відкручував.
Не бійся ложки , бійся вилки, один удар чотири дирки...
25 авг 2011 в 11:21
ололо ?
якшо картридж пахае чуток жостко то можна ще зробити "поюш" з нього, але якшо він працює без прогресії ходу, яка мае бути, і якої в тебе нема, то навряд ти шось там зробиш!
тимбільше куда ти побіг відос удаляти? шоб потім сказати шо ти там картридж показував?
lacondeguy писал(а): я в відео не дуже, якшо чесно, побачив як ти його розбираеш...
я чомусь теж не бачив, сверлений він чи ні...
habbler писал(а): а ти захищай друга
я уже 1о5оо раз казав, не друга я захищаю
ви там всі такі тугі чи шо
На сайте с 30.04.2011 Репутация: 66
Сообщений 456 Пол: Мужской(25)
Стиль: BMX:Street Байк: mr. Proper TTL
25 авг 2011 в 11:41
Sonc писал(а): пацан отказався отправлять наложкой ... я доверчевий ( + він просив гроші вислать вперед )
я вислав йому гроші
получив вилку
а по переписки видно что ты пишешь,что вилпку забрал,сейчас высылать деньги пойдёшь.. KenWood, правду говорит. кстати автор,о поломаности вилки(что типо масло из под пластелина идёт,и вилка не пашет) ты пишешь через неделю после покупки
[morgan писал(а):
]поменяй город на Ровно... не позорь столицу....