На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
6 ноя 2018 в 13:16
NArtemD, с чем ты в корне не согласен? С тем, что при выборе ободов под бескамерку нужно смотреть что они промаркированны "tubeless ready"? Ну ок, не смотри, я-ж не заставляю.
На сайте с 06.10.2017 Репутация: 20
Сообщений 98 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom HT AMX 150
6 ноя 2018 в 17:24
voland, ще не було подібних інцидентів. єдиний раз було лише що певний час тиск тримався, а потім одного разу шось підспустило, я накачав знов десь до 1,9 і норм досі. та от на задньому колесі не ризикую так робити поки, ззаду у мене da bomb racing, та в порівнянні з переднім покра значно легше знімається, з переду таке відчуття що вона наче у паз стає, більш щільно
На сайте с 08.09.2012 Репутация: 676
Сообщений 1196 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Freeride
6 ноя 2018 в 17:55
Andrej2802 писал(а): переднім покра значно легше знімається, з переду таке відчуття що вона наче у паз стає, більш щільно
причина у висоті борту. Бескамерні ободи мають "стандартизовану" висоту борту яка відповідає замку на покришці + полка для того щоб покра трималася біля борту, і на цю полку покра має сідати з певним зусиллям. Як результат стабільна очікувана поведінка бескамерного колеса в БУДЬ-ЯКІЙ ситуації. Звичайно ніхто не відміняв бажання вберегти покру від мікропроколів, як власне ТС. Але треба враховувати тематику сайту, та сприймати інфу про те що любі ободи і покри можна зробити бескамерними тільки у контексті конкретного режиму використання.
На сайте с 06.10.2017 Репутация: 20
Сообщений 98 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Enduro Байк: custom HT AMX 150
6 ноя 2018 в 18:24
voland, солідарний повністю. далеко не всі ЗВИЧАЙНІ ободи і покри можна перевести на безкамерку, я трохи не це мав на увазі. якщо дуже хочеться, то треба індивідуально випадки розглядати. у моєму випадку саме щільність зчеплення ободу з покрою підштовхнуло мене так спробувати, адже на da bomb racing легше покру ставити/знімати, а покри то однакові у мене. поки що суттєвих проблем не мав. на разі зпереду я маю захист від проколів, вага -150гр десь, чудовий накат і відчуття на нерівностях і ямах набагато кращі і м'якші, та от стабільність з'єднання ще під питанням...
На сайте с 18.06.2009 Репутация: 1
Сообщений 9 Пол: Мужской(46)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Двухподвес Haro Xeon Comp 2008г.
7 ноя 2018 в 08:03
спасибо за советы. смотрю фото NArtemD да та самая дрянь. чеченцы называют эту траву арбузник. бич местных велосипедистов. мне в магазине где брал велик посоветовали поставить внутрь покрышки вот такую защитную силиконовую ленту. как думаете будет толк? как фото долить к посту непойму..
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
7 ноя 2018 в 09:55
Никак и лента точно не спасет... зря выкинутые деньги! Лей лучше тогда гель!
Только если будешь использовать камеру то лей в нее хайгир... а если бескамерку сделаешь, То лей какой нибудь нормальный джоэс или стэнс герметик просто если в камеру налить герметик для бескамерок то он будет работать хреново.
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...